C-dating – lidenskabelig dating for alle | Dating på nettet. Din guide til netdating. Start her.
For kvinder er det gratis at oprette en profil på c-dating, mens mænd skal betale for at bruge sitet. Det betyder masser af kvinder.

C-dating – lidenskabelig dating for alle

Er du åben for et frækt eventyr, så er c-dating stedet for dig. C-dating eller Casual dating er et site for singler, etablerede par og personer, som er i parforhold, men som ønsker en lidenskabelig kontakt, hvor begge parter er indforståede med, at kontakten er rent lidenskabelig, og at der ikke nødvendigvis følger: ”til vore dages ende” med, når du får kontakt til en bruger på c-dating.
C-dating lægger på ingen måde skjul på, at sitet er for alle – også personer, der allerede er i parforhold, men som søger lidenskab er velkomne. En ting som sitet har fået mange slag for i medierne, fordi man mener, at sitet opfordrer til utroskab.
Ad Image
  • Tusindvis af nye profiler hver uge
  • Masser af danske medlemmer
  • Masser af billeder
  • Hurtig oprettelse

C-date

C-date er stedet for lidenskabelige singler. Her er det nemt at få en fræk aftale i både Danmark og resten af Europa. Sitet er kendt for den store åbenhed blandt brugerne.
C-dateC-date
Men c-dating forklarer, at årsagen til dette er, at monogami er en gammeldags måde at tænke på, og at der i dag er mange moderne parforholdskonstellationer, hvor man godt kan have et åbent forhold. Din mening er din egen, og når du oprettet en profil på c-dating, kan du til eller fravælge, om du vil have kontakt til brugere, der er i etablerede forhold, eller om du kun vil have kontakt til singler. For kvinder er det gratis at oprette en profil på c-dating, mens mænd skal betale for at bruge sitet. Når du opretter en profil, skal du svare på, hvilken type forhold du leder efter, og der er meget åbne rammer for, hvad du kan søge.
Her kan du være helt ærlig med lige præcis, hvad det er, du leder efter i et intimt forhold. Når du har oprettet din profil, vil du opleve, at der er mange interesserede og nysgerrige brugere på sitet, som har mange forskellige præferencer. Du kan opleve, at blive kontaktet af personer, som er ude efter noget andet end dig selv, og i disse tilfælde er det dig selv, der skal sætte grænserne for, hvad du har lyst til.