Dating.dk

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Dating.dk:
Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
40plus:
Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+.
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Single.dk:
Stor dansk side med mange aktive medlemmer.
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →

Dating.dk er Danmarks første netdating side og vel nok også landet største, hvad angår antallet af aktive profiler. Du kan oprette en profil på dating.dk, hvis du er over 15 år, men det fleste brugere på siden er noget ældre.

Rigtig mange danskere har hørt om dating.dk, og derfor er det ofte det første sted man starter, når man går med tankerne om at oprette en datingprofil. Her på siden kan du læse mere om dating.dk, men se også flere beskrivelser af dating hjemmesider på listen her på hjemmesiden, hvor du også kan læse en mere dybdegående beskrivelse af, hvad forskellene er på de enkelte dating sites i Danmark.

Dating.dk blev lanceret tilbage i 1998 – lang tid før, at netdating for alvor blev populært i Danmark. Siden dengang har mange par fundet sammen igennem hjemmesiden, hvor man kan søge alt fra faste parforhold, uforpligtende dates og til en fræk flirt. Dating.dk er et sobert datingsite, hvor der ikke må være profilbilleder med nøgenhed. Der kan dog være nøgenbilleder i private album, men her skal man have en adgangskode for at komme ind.

På Dating.dk er det gratis at oprette en profil, men det koster penge, hvis du vil i kontakt med andre profiler. Der findes basisprofiler og plusprofiler, med sidstnævnte har du adgang til flere tjenester end brugere med basisprofiler. Og der er jo ikke så meget sjovt ved, at have en profil, men ikke kan møde nogen.

På Dating.dk kan du læse en hel del historier om folk, der har mødt hinanden gennem dating.dk og stadig holder sammen efter flere år. Det vil sige, at det altså er en kendsgerning at netdating virker lige så godt som mange andre måder at møde hinanden på, og at man sagtens kan finde den eneste ene gennem en datingprofil.