Netdating – mød den eneste ene på nettet

Netdating er blevet en populær måde at møde nye mennesker på. Via netdating kan man danne sig et overblik over, hvilke singler, der er derude og herefter udvælge sig nogle profiler, som man kan kontakte med henblik på at mødes i det virkelige liv. Ofte skriver man et par mails til hinande,n for at finde ud af om ens personligheder, interesser og præferencer stemmer overens med hinanden. Det kan også være en god idé at se vores liste med gratis dating sider.

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Be2.dk:
International datingside med tusindvis af danske profiler.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Partner Med Niveau:
Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger.
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis >
Dating.dk:
Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele.
God
★★★★☆
AlleGratis >
50plusmatch:
Danmarks største side for aldersgruppen 50+.
God
★★★★☆
50år+Gratis >
40plus:
Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+.
God
★★★★☆
40år+Gratis >
Single.dk:
Stor dansk side med mange aktive medlemmer.
God
★★★★☆
AlleGratis >
C-date:
For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder.
God
★★★★☆
ErotiskGratis >

For år tilbage blev der rynket på næsen, når nogen indrømmede, at de gjorde brug af netdating, men i dag er det meget normalt, at møde sin partner eller en date igennem netdating. Selv de, der tidligere var skeptikere, har i mange tilfælde selv stiftet bekendtskab med netdating på et eller andet tidspunkt og har haft oprettet en profil på en netdating hjemmeside.
Faktisk er netdating en af verdens mest voksende industrier, og det skyldes den store efterspørgsel efter at finde den eneste ene på nettet.

Skal du prøve netdating for første gang, kan det være noget af en jungle, at begive sig ud i. Der findes et hav af sider, og det kan være meget svært at gennemskue, hvor mange profiler, der rent faktisk er på en given netdatingside. En ting du kan gøre for at forberede dig, er at læse mere om de enkelte datingsider. Her på hjemmesiden finder du en liste og en beskrivelse af de største datingsites og ud fra det, kan du så beslutte dig for, hvilken en netdating side, som du vil prøve lykken på.

Listen med netdatingsider kan selvfølgelig også bruges af dig, som tidligere har forsøgt dig med netdating, og som nu er klar på at prøve noget nyt. Har du tidligere prøvet netdating, så ved du også at man kan bruge mange penge på medlemsgebyrer og derfor gælder det om, at læse lidt om markedet inden man springer ud i det.