Be2 dating – international matchmaking

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Be2.dk:
International datingside med tusindvis af danske profiler.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Dating.dk:
Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele.
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →

Be2 dating er et internationalt datingsite med et hav af profiler fra mange lande. Her har du mulighed for at møde en partner fra et andet land, men der er også profiler fra Danmark. Ved hjælp af forskellige parametre som psykologi, antropologi og sociologi udregner siden, hvilke personer med oprettede profiler, som passer til dig og dine interesser, og hvad du foretrækker og ønsker ved en partner. Herefter kan man selv vælge, om man ønsker at tage kontakt til de profiler, som udregningen foreslår.

Når du opretter en profil på Be2 dating, skal du svare på et spørgeskema, som er opbygget efter nogle psykologiske kriterier og som bruges til at udregne, hvilke type person, og hvem du passer med. Du kan regne med at de profiler, som du bliver matchet med kommer fra alle verdensdele, så du skal også være åben for eventyr, og for at blive kontaktet af kvinder og mænd af alle nationaliteter, hvis du opretter en profil på B2 dating.

På Be2 dating er det gratis at oprette en profil, men det koster penge at bruge sitets services, og Be2 dating er et af de dyrere datingsites at være medlem af. Tre måneders medlemskab koster 1.300 kroner.

Som altid, når du tilmelder dig en hjemmeside med mailadresse og kreditkortoplysninger bør du læse betingelserne for sitet. På B2 dating bliver der for eksempel gjort opmærksom på, at medlemskontingentet bliver automatisk trukket fra din konto. Derfor skal du sørge for at afmelde sit medlemskab i god tid, hvis du beslutter dig for at international dating ikke er noget for dig. Du kan også være heldig at møde det helt rigtigt match på sitet, og så er der jo ingen grund til at have et medlemskab længere.