Be2 dating – international matchmaking

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →

Be2 dating er et internationalt datingsite med et hav af profiler fra mange lande. Her har du mulighed for at møde en partner fra et andet land, men der er også profiler fra Danmark. Ved hjælp af forskellige parametre som psykologi, antropologi og sociologi udregner siden, hvilke personer med oprettede profiler, som passer til dig og dine interesser, og hvad du foretrækker og ønsker ved en partner. Herefter kan man selv vælge, om man ønsker at tage kontakt til de profiler, som udregningen foreslår.

Når du opretter en profil på Be2 dating, skal du svare på et spørgeskema, som er opbygget efter nogle psykologiske kriterier og som bruges til at udregne, hvilke type person, og hvem du passer med. Du kan regne med at de profiler, som du bliver matchet med kommer fra alle verdensdele, så du skal også være åben for eventyr, og for at blive kontaktet af kvinder og mænd af alle nationaliteter, hvis du opretter en profil på B2 dating.

På Be2 dating er det gratis at oprette en profil, men det koster penge at bruge sitets services, og Be2 dating er et af de dyrere datingsites at være medlem af. Tre måneders medlemskab koster 1.300 kroner.

Som altid, når du tilmelder dig en hjemmeside med mailadresse og kreditkortoplysninger bør du læse betingelserne for sitet. På B2 dating bliver der for eksempel gjort opmærksom på, at medlemskontingentet bliver automatisk trukket fra din konto. Derfor skal du sørge for at afmelde sit medlemskab i god tid, hvis du beslutter dig for at international dating ikke er noget for dig. Du kan også være heldig at møde det helt rigtigt match på sitet, og så er der jo ingen grund til at have et medlemskab længere.

Siden 2005 har Be2 været en stor forkæmper for, at danskerne skal have et seriøst datingsite at bevæge sig på og bruge i dagligdagen. Priserne for medlemskab er her en smule højere end på så mange andre danske datingsider, hvilket er med til at seriøsiteten er en del højere. Dette gør det naturligvis nemmere at finde en ny partner, da man ikke skal døje med falske profiler, eller folk der udgiver sig for at være nogen, de ikke er.

Det siger brugerne

Louise, 25 år:

Jeg har haft en profil på be2.dk, og siden da er jeg kommet i kontakt med en masse skønne mænd. Enkelte af dem har jeg også være på en date med. Det er meget berigende og jeg er sikker på, at jeg nok skal finde den helt stor kærlighed på be2.dk.

Måske er det dig?

Kristian, 33 år:

Jeg er meget nysgerrig af natur. Derfor er jeg altid interesseret i at møde nye kvinder, der kan være med til at berige mit kærlighedsliv. Og på Be2.dk møder jeg næsen hver dag nye kvinder, der brænder lige så megt for at finde kærligheden som mig.

Måske er du en af dem?

Be 2 dating – en datingside, hvor kærlighed og ægthed blomstrer

Der er her tale om en hjemmeside, der ikke giver plads til de useriøse brugere, der kun klikker sig igennem indholdet grundet kedsomhed eller for at franarre andre deres dyrebare tid og penge. Søger man et engangsknald eller en fræk flirt, er det ikke her man skal lede, da Be2 dating handler om at finde en ny fast kæreste og søge drømmen om den virkelige kærlighed.

Matchmaking er et begreb, der er blevet udsluset en smule i det danske sprog og handlemønster. Dog kan man på www be2 dk finde kærligheden netop ved at bruge matchmaking. Dette kommer til udtryk i hjemmesidens brug af kontaktmatches, der bliver givet til de betalende bruger i flæng.

På denne måde kan du hurtigt komme i kontakt med andre, der har de samme interesser som dig selv, eller som perfekt passer på de kriterier, du i starten skal oplyse om, at du søger på hjemmesiden. Der er på skrivende tidspunkt mere end 760.000 medlemmer af www be2 dk, der dagligt bruger matchmakingfunktionen på hjemmesiden.

Be2 anmeldelse – det er enkelt at oprette en profil

Normalt skal man kun oplyse sin fødselsdag, sin e-mailadresse og finde på et brugernavn, før man har en datingprofil på de danske hjemmesider. På be2 tager det dog lidt længere tid, da man også skal udfylde en form for spørgeskema eller personlighedstest, der kan hjælpe en i gang med matchmaking fra starten.

Denne personlighedstest giver dig mulighed for at besvare en lang række spørgsmål, hvor du blot svarer ved hjælp af en skala. Du kan f.eks. svare ’fuldstændigt’ eller ’slet ikke’ til nogle af spørgsmålene, eller sætte din prik i en af de fem bokse mellem to udsagn som f.eks. ’romantisk’ og ’omsorgsfuld’.

Testen omhandler en lang række forskellige spørgsmål, hvilket blandt andet inkluderer dine krav til andres personlighed, dine forventninger til datingsidens øvrige medlemmer, samt til de tanker du har om en kommende partners personlige kompetencer. Du skal naturligvis også beskrive dig selv og lave en uddybende profil med dit navn, alder, profession, uddannelsesniveau samt en konkret beskrivelse af dit udseende.

Første gang du logger ind på din profil på www.be2.dk, vil du støde på 3 pop-op vinduer. Disse hjælper dig til at gøre din profil mere fyldestgørende med billeder. Samtidig bliver du mindet om, at det kun er mellem 3-5 % af andre brugere på datingsider, der besvarer beskeder fra billed-løse profiler.

Be2 priser – en lidt dyrere hjemmeside end normalt

Grundet persondataloven og mange andre faktorer, kan man i dag ikke komme udenom at skulle betale for medlemskab af datingsider, hvis man ønsker at bruge disse til at komme i kontakt med andre. Derfor skal man naturligvis også gøre på www be2 dk, hvor abonnementet dog er en smule dyrere end som på så mange andre datingsider.

Datingsiden henvender sig udelukkende til de seriøse brugere, hvilket betyder, at mange af de falske profiler vil være ikke-eksisterende på www be2 dk. Be2 priser er en stor del af dette, da man tilnærmelsesvist skal være idiot, hvis man vil betale mere end 1000 kroner for at snyde andre.

På be2 kan man binde sig på tre måder; enten ved et 3, 6 eller 12 måneders abonnement. Når man betaler i deres betalingscenter, er det dog vigtigt, at man læser det med småt – du bliver nemlig faktureret for alle måneder i dit abonnement på samme regning.

Dette giver ofte nogle komplikationer og sure anmeldelser, som du kan læse længere nede, da folk ikke læser alt ved betaling, men kun ser på den udregnede månedspris, der blot er en guide, for at man som bruger kan se, hvilke rabatter man får ved at købe 6 eller 12 måneders adgang.

Be2 anmeldelse – skil bukkene fra fårene ved at optimere din profil

I og med at be2 bruger matchmaking som deres gennemgående røde tråd, er det naturligvis vigtigt, at man sørger for, at ens profil er så udfyldt og fyldestgørende som muligt. Det kan derfor godt betale sig, at man bruger de 10-15 minutter det tager at udfylde ens interesser, skrive en fængende profiltekst, og naturligvis at man sørger for at få uploadet et godt og vellignende profilbillede.

Da der er tale om en netdatingside, der higer efter kun at have seriøse profiler, vil din personlige profil også blive sat under spotlyset af andre brugere. Hvis din profil ikke er udfyldt, kan du derfor hurtigt komme til at fremstå som useriøs, hvorfor du ikke vil få mange henvendelser eller svar på tiltale.

På din be2 profil er der en række forskellige afsnit, der blandt andet hjælper dig med at fortælle, hvem du er, og hvad du kan lide. Disse generelle ting tager kun 5 minutter af udfylde og handler om dine præferencer i genrerne musik, ferier, mad, læsning, sport, afslapning og film.

Be2 trustpilot – hvad siger brugerne selv?

Danmark er en stor forbruger af Trustpilot, der kan bruges til at undersøge forskellige virksomheder, butikskæder, firmaer og endda også datingsider. Søger man på be2 trustpilot, dukker alle de sure miner, der nævntes tidligere, op.

Der er især mange kommentarer omkring betalingsmetoden, hvilket blot kan ses som et tegn på, at folk ikke læser det med småt, når de opretter en betalingsprofil. Dog anbefales det, at man selv går ind og skimmer sig igennem de mange be2 trustpilot anmeldelser for at danne sig sine egne meninger.

Sammenlign gerne disse med betalingsreglementet på be2 for bedre at kunne skabe dig et større overblik over, hvad du går ind til. Man kan naturligvis ikke basere sin egen viden udelukkende på andres erfaringer, derfor må du tage dem med et gram salt og selv skabe dine egne erfaringer på datingsider som be2 og andre.

På Be2 kan du dog også finde nogle udsagn fra rigtige brugere, der har fundet lykken og kærligheden ved at bruge datingsiden. Disse kan du sammenholde med kommentarerne fra trustpilot.

www be2 dk – kærligheden findes i hele landet

Denne hjemmeside er ideel, da der for det første næsten ikke er nogen skævvridning i fordelingen mellem mandlige og kvindelige brugere. Derudover findes der seriøse singler fra hele Danmark på denne hjemmeside, og man kan derfor nemt finde en i sit nærområde eller i byerne omkring ens bopæl.

Ved at komme helt ud og søge i Danmarks afkroge, finder man oftest de mere seriøse singler, der ikke er underlagt storbyernes travlhed og normer omkring frække flirts, hurtige knald og andre ligegyldige ting set i lyset af den ægte kærlighed og livslange forhold.

Når man bruger be2, kan det være en god idé, at man fra starten gør op med sig selv, om man kan flyttes, eller om der er plads til endnu en person under ens tag. Dette skyldes naturligvis hjemmesidens seriøsitet samt det faktum, at vi som mennesker ikke kan bestemme, hvem hjertet forelsker sig i.

Man skal derfor være villig til enten at flytte eller forholdsvist hurtigt kunne tage imod sin nye partner, der måske flytter fra det sted, hvor kragerne vender og ind til dig, der bor lidt tættere på en by eller måske endda selv bor på Lars Tyndskids Mark.

Blandt de mange seriøse singler finder man både en trofaste og tålmodige landmand, der søger en lille kone til sin gård, man finder den kække husmor, der leder efter en mand nr. 2 efter fugleungerne er fløjet fra reden samt mange andre personligheder.

Ud med ensomheden og ind med lykken og kærligheden – brug be2

Uanset om man er kendt eller ej på det danske datingmarked, kan man godt opleve be2 som værende en helt ny og innovativ datingside. Dette skyldes, at be2 modsat mange af de store datingsider ikke reklamerer for sig selv, men lader brugerne om at finde frem til dem.

Du bliver ikke lovet guld og grønne skove, men får en lovning på, at der på denne datingside primært er seriøse brugere, der ønsker at finde kærligheden og fordrive de ensomme og kolde aftener. Der findes mange forskellige og spændende mennesker på hjemmesiden, der blot venter på, at du tager kontakt.

Man kan ikke sidde med hænderne i skødet, hvis man drømmer om den store kærlighed. Man skal ud og være aktiv i sin søgen for at kunne omfavne både lykken og den ægte kærlighed – men den kan dog findes på be2, hvor hundredvis af danske singler gør deres folder og finder sammen på tværs af landets grænseskel og regioner. Har du dét, der skal til for at bekæmpe ensomheden? Så tag springet, og forsøg dig med be2 dating.