Dating.dk Anmeldelse

På trods af at dating.dk har været en tur i glemmebogen i noget tid, er den stadig danskernes foretrukne datingside, når det hele ikke skal gå op i nøgenbilleder og sex chat.

På dating.dk har du muligheden for at finde ægte kærlighed, lære nye mennesker at kende og hygge dig med en lang række af forskellige underholdningsfeatures.

Du kan her læse forskellige anmeldelser fra sidens brugere, der både har anmeldt den direkte og via trustpilot.

 

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →

 

Hvorfor vælge dating.dk? Fordele og ulemper

Denne danskejede datingside har mere end 200.000 profiler, dog er det i gennemsnit kun 50-60.000 brugere, der er online i løbet af 24 timer – dette betyder dog ikke, at det kun er gennemsnittet, der er aktive brugere af hjemmesiden.

www dating dk har i mere end 20 år været danskernes favorit når det kom til almindelig dating, hvor man hellere vil lære hinanden at kende, end at springe direkte i kanen med en, der har en puls. Gratis-dating.dk var en af forløberne til dating.dk og er derfor kendt og elsket af mange brugere, der har brugt datingservices til at finde deres eneste ene.

Dog er i det i dagens teknologiske verden, blevet en udfordring for mange datingservices at holde styr på antallet af falske profiler, antallet af aktive profiler og stadig bibeholde ægtheden og den pæne tone uden at opkræve et månedligt gebyr for deres services. Derfor er dating.dk naturligvis også blevet tvunget til at have betalingsprofiler som tidligere blev forklaret som plus profiler.

Det tager kun 1 minut at oprette en datingprofil på denne hjemmeside og du kan nemt og hurtigt bladre rundt på hjemmesiden og lære den at kende, samt se om det er noget for dig før du er tvunget til at skulle betale et abonnement for at kunne sende, læse og modtage beskeder fra andre brugere.

Vælg mellem to profiltyper på www dating dk

Som med alle andre datingsider er der stor forskel på, om du har en betalingsprofil eller en gratis profil. På dating.dk har du dog flere fordele ved en gratis profil end man får mange andre steder. Dog anbefales det, at man bruger lidt penge på en plusprofil, hvis man ønsker at bruge sin nye datingprofil som kommunikationsmiddel.

Gratis profilen giver dig adgang til;

 • At benytte match-systemet
 • At foretage profilsøgninger
 • At besøge andres profiler
 • At se events og evt. deltage i disse
 • At uploade billeder og fotoalbums på din profil
 • At bruge dating dk mobil app’en til Android og iPhone
 • At bruge tjenesten ”Singler i nærheden”

Plus profilen giver dig adgang til:

 • At Læse, sende og besvare beskeder
 • At se din profils besøgende
 • At holde øje med, hvem der er interesseret i dig
 • At se hvem dine matches
 • At se, hvor ofte andre profiler svarer på deres beskeder
 • At se, hvornår en bruger har læst din besked
 • At skrive og kommentere på ”Væggen”

Dating.dk priser – Langt billigere end andre datingsider

Langt de fleste danskere vil hurtigt føle sig snydt, hvis de bevæger sig ind på andre datingprofiler end dating.dk. Denne datingside har fået de bedste anmeldelser på markedet af brugere, der både nyder hjemmesidens mange tiltag, men også har fundet både venskaber og kærligheden.

På dating dk bliver du ikke lovet guld og grønne skove – alle mennesker er forskellige og naturligvis kan en datingside ikke forsikre dig om, at du vil finde kærligheden blandt dens brugere. Dog er sandsynligheden stor for at din store kærlighed ligger og venter lige om hjørnet – du skal blot betale for en plus profil for at komme i kontakt med ham eller hende.

Dette lyder som et billigt salgstrick, men faktisk skyldes månedsabonnementerne på datingsiderne, at persondataloven og strammet reglerne for, hvad ens personlige oplysninger må bruges til på nettet. Samtidig kan du på www.dating.dk bruge dit NemID som sikkerhed for at andre brugere kan se – at din profil ikke er falsk.

I langt de fleste tilfælde skal du betale dyre domme for overhovedet at kunne klikke rundt på en datingside – med Datingdk kan du klikke rundt og forberede din profil ganske gratis og derefter betale når du føler dig klar til at ”tage imod” andre brugere.

Der er mange forskellige pris tilbud på dating.dk, der giver dig mulighed for at finde din bedste dating dk pris, der naturligvis passer til din økonomi og tankerne om, hvad du vil betale for at finde den eneste ene.

Skribentens Dating dk anmeldelse

Normalt vil man blive mødt af overskrifter på datingsider, der fortæller hvor mange brugere, der er af hjemmesiden i alt – dog fortæller dette tal intet om, hvor mange aktive brugere af hjemmesiden der egentlig er. Det gode ved dating.dk er at de i stedet for et totalt antal dagligt skiver på forsiden, hvor mange brugere, der har været online i løbet af det seneste døgn.

Dette giver dig et mere fyldestgørende og troværdigt indblik i, hvor mange mennesker du rent faktisk kan komme i kontakt med på datingsiden. Dog skal man huske på, at der også på dating dk er en forskydning i antallet af mandlige og kvindelige brugere – ca. 65 % af brugerne er mænd.

Som tidligere nævnt tager det kun et minuts tid at oprette et profil på datingsiden. Denne er meget brugervenlig i dagligt brug og du kan hurtigt finde vej rundt til de forskellige features ved at bruge topmenuerne, der er henholdsvis generelle i forhold til hele datingsiden og specifikke omkring din egen profil.

På www.dating.dk får du også automatiske opdateringer og nyheder at vide så snart du logger ind. Er der nyt fra administratoren eller webdesigneren vil du få disse meddelelser som pop-up beskeder midt på din skærm, så du altid kan følge med i de forandringer, der sker på hjemmesiden.

Dating.dk anmeldelser: brugernes egne historier

Når det kommer til netdating, kan man vælge en af to veje – man kan enten være den opsøgende eller den ventende type. Dette afhænger naturligvis af ens eget humør og personlighed. På Datingdk er der plads til alle og langt størstedelen af sidens brugere ender med at få kontakt til andre og endda møde kærligheden.

”Jeg har i mange år følt mig tynget af min generte personlighed. Jeg turde simpelthen ikke tage kontakt til de søde og smilende piger. Men på dating.dk gik der kun 14 dage før jeg havde fundet Mathilde. Vi venter nu vores andet barn og har lige underskrevet købsaftalen på vores drømmehus.”

Simon, 35 år.

Når man bruger en datingside som dating dk, er det primært for at få opfyldt sin drøm om en familie med tilhørende hus, husdyr og fælles økonomi og bil. Dette kan sagtens lade sig gøre, som det også er sket for mange danskere, der bruger hjemmesiden.

Det handler blot om at være sig selv og vide, hvad man går efter og hvilke kompetencer ens kommende partner skal besidde før man kaster sig rundt mellem alle, der er villige til at mødes over en kop kaffe.

”Dating, byture og druk har aldrig sagt mig noget – faktisk kan jeg ikke forstå, hvordan man nogensinde kan føre en ordentlig samtale og lære hinanden rigtigt at kende på den måde. Dating dk er en måde, hvorpå jeg kan få kontakt til en masse mennesker – selvfølgelig leder jeg efter den perfekte kæreste, men på dating.dk har jeg nu fået mange gode venner til at starte med.”

Laura, 28 år.

Dating.dk anmeldelse: når underholdning møder dating

Hvis man kun tænker på at finde kærligheden, kan den være lang tid undervejs – som sagt kan man ofte ikke se skoven for bare træer. Dette har www dating dk gjort en ære i – altså at lade deres brugere bruge tiden på andet end blot at søge efter den evige kærlighed, der med garanti venter på selv den mest ihærdige søger.

I stedet for at bruge en time på bare at genopfriske din internetside i håb om at mr. Perfect har svaret på din nyeste besked, kan du i stedet gå ind og læse dit horoskop, der har særligt fokus på kærlighed og dating, eller du kan bruge tiden på at læse nogle af de spændende artikler på siden, der handler om alt fra himmel til jord.

Er du mere til spænding og sjov underholdning, kan du bruge sidens spil, der er godt tidsfordriv til dig, der ikke bare gider trille tommelfingre mellem de nye beskeder i din indbakke.

I denne tid, hvor streaming og reality tv er en fase, man ikke kan komme udenom. Har Datingdk da også indført dating TV, hvor du kan se klip fra nogle af datingsidens brugere. Der gerne vil gøre lidt ekstra for at finde den rette kvinde eller mand at dele livet med.

Dating dk trustpilot – 4 ud af 5 stjerner

I Danmark er vi som forbrugere gode til at bruge de tjenester, der er til rådighed for os i forbindelse med kvalitetstestning og sikkerhed på internettet. Den tjeneste, der flittigst bliver brugt, er trustpilot, der beskæftiger sig med alle typer virksomheder og servicevirksomheder i Danmark. Dating dk har den højeste score på trustpilot ud af alle de mange datingsites, der bruges i Danmark.

Flere end 2.500 danskere har været inde og skrive en dating dk trustpilot anmeldelse, og i langt de fleste tilfælde er disse anmeldelser positive. Naturligvis vil der være nogle rådne æbler i kurven, dog kan man sagtens tage disse med et gram salt – det er ikke alle, der får hvad de ønsker i det tempo de ønsker det.

Når man bladrer sig igennem nogle af de mange anmeldelser på trustpilot, vil man lægge mærke til noget, man ikke ser i forbindelse med de andre anmeldelser af danske datingsider – dating.dk tager sig nemlig tid til at svare på alle henvendelser og anmeldelser på trustpilot i et positivt og imødekommende sprog.

Dating.dk – brevkasse læsning på en datingside?

Brevkasser er noget som de fleste danskere forbinder med deres bedsteforældres generation, eller som noget man kun læser og griner ad i de mange ugeblade, man kan købe i enhver kiosk. Men på dating.dk kan man faktisk finde en god brevkasse, der har en masse forskellige emner, der på en eller anden måde handler om, eller har forbindelse til dating.

De emner, der f.eks. bliver spurgt om og svaret på i brevkassen handler om, hvem der skal tage den første kontakt på en datingside. Hvem der skal betale på den første date, eller om der er nogle ting, man skal udelade at skrive i din profiltekst.

Spørgsmålene er stillet af brugerne på datingsiden og besvares af en troværdig og uddannet coach, der både har uddannelser og certifikater i forbindelse med personlig træning, kærligheds, sexproblemer, mindfulness og endda yoga.

En gang om ugen vælger brevkasseredaktøren nogle breve ud og besvarer dem i brevkassen. Man kan altid gå til disse og finde svar på nogle af de spørgsmål man kunne have – man kan naturligvis også selv indsende et spørgsmål, hvis ikke man kan få svar på sit spørgsmål ved at læse de gamle indlæg. Du kan nyde godt af brevkassen uanset om du har en betalt eller en gratis profil.

Du kan trygt oprette en gratis dating.dk profil allerede i dag

I langt de fleste tilfælde, anbefales det at man grundigt undersøger sine muligheder, når man skal bruge sin tid og sine penge på at date og finde den eneste ene. I dette tilfælde opfordres du til at tage springet og hoppe direkte ud i det store ocean af spændende mennesker, nye oplevelser, gode tips og tricks og meget andet du kan finde på www.dating.dk.

Hvad koster kærlighed for dig? De fleste ville svare, at de hellere vil betale med blod, sved og tårer end at rippe kontoen for ens surt optjente sparepenge. Men faktisk er Dating.dk priser så lave, at du sagtens kan købe dig til en plus profil uden at kunne mærke det i hverdagen.

Du bliver ikke snydt og kan faktisk nyde din tid som single og en del af det store ’kødmarked’. Dating.dk er et sted for folk, der er seriøse omkring kærlighed og som hellere vil skrive lange romaner og have længerevarende skriftlig kontakt end blot at mødes og gøre det frække i skoven. Tør du tage kampen op mod kærlighed og kedsomheden?