Dating apps

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
Perfekt
★★★★★
SeniorGratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
Okay
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Der findes et væld af dating apps, som alle lover guld og grønne skove. Men vil du gerne prøve de bedste dating apps, som faktisk fører til kærlighed, så kig nærmere her. Her på siden vil vi sammenligne dating apps, som kan downloades på mobilen og tages med på farten.

Det smarte ved at date på mobilen er, at du nemmere kan komme i kontakt med dine fremtidige dates. Det er sjældent, vi efterlader telefonen derhjemme, og derfor kan det også nemt føre til en spontan date – hvis I nu begge to tilfældigvis er i byen.

En anden fordel er selvfølgelig også, at du får hurtigere svar. Det er nemlig de færreste, som tjekker deres mail og computer mere end de tjekker deres telefon. Dating apps til telefonen er også utrolig brugervenlige, hvilket giver en god oplevelse.

Så vær med på pulsen og download en dating app allerede i dag. Men skal du vælge dating.dk, match.com, single.dk, Happn, Tinder eller Badoo? Læs med og find ud af, hvilken dating app, der passer bedst til dine behov.

Dating.dk – den største dating side i Danmark

Dating.dk er Danmarks største dating sider. Derfor er der også en god garanti for, at du kan finde kærligheden her. Der er nemlig rigtig mange singler, som er aktive på app’en hver eneste dag. Dating.dk startede som en hjemmeside for mere end 20 år siden, og har siden da fået en app for at sikre, at kontakten til en mulig date kan fortsætte, selvom du ikke sidder derhjemme foran computeren.

En af fordelene ved dating.dk er, at man kan udfylde sin profil lige så detaljeret, som man vil – der er nemlig mange felter, som man kan udfylde, men man kan naturligvis også lade være. Ud fra disse felter, er der er en matchfunktion, som kan finde det perfekte match til dig. På den måde møder du mennesker, som deler interesser, drømme og mere med dig.

Brugere af dating.dk er glade for app’en, da den er tryg at bruge, og folk generelt er seriøse. Det er derfor en god app at starte med, hvis du er ude efter en god date, som kan blive til noget mere i fremtiden. Siden henvender sig derfor til de mere seriøse singler, som ikke bare er ude efter sjov.

Match.com – stor succesrig dating side

Match.com er også en dating side, som senere har fået en app. App’en fungerer ligesom sitet med, at man fortæller om sig selv, og via nogle søgefunktioner kan man finde de personer, som matcher – og som kan blive til potentielle dates. Så jo flere søgekriterier du selv udfylder, jo flere søgninger vil du dukke op i. Sørg derfor for at fortælle en masse om dig selv.

Når du har fundet et match eller flere, er der en smart chat, du kan bruge til at kontakte vedkommende. Og så er det ellers blot at vente og se, hvad der sker.

Match.com er umiddelbart simpelt opbygget, men med et godt interface og mange singler. Der er derfor helt sikkert også nogen for dig. I app’en er der også en såkaldt dating coach, som kan hjælpe med at finde et match til dig.

App’en egner sig både til dig, som gerne vil have et seriøst forhold og dig, som måske søger noget mere afslappet.

Single.dk – når kærligheden skal tages seriøst

Single.dk er et solidt, dansk site, som bruger en unik match-teknologi til at finde matches til dig. Du svarer på en række spørgsmål, herunder om hvad du søger og om dig selv, og så gælder det ellers bare om at tjekke matches.

Single.dk er en app, som henvender sig primært til dig, der vil noget seriøst med kærligheden. Så hvis du er træt af en endeløs strøm af ligegyldige dates, som ikke fører til noget, så find den næste date i single.dk appen i stedet for. Her kommer du nemlig til at møde en, som har det ligesom dig.

Da single.dk netop har det formål, kræver det også, at man har et abonnement på sitet. På den måde kan du også vide dig sikker på, at de øvrige medlemmer af single.dk også vil noget seriøst. Hos single.dk har de næsten 20 års erfaring med at føre folk sammen – så de mener det helt alvorligt, når de siger, at du kan finde kærligheden her.

Happn

Happn er nok en af de apps, der skiller sig mest ud blandt de andre dating apps. Den baserer ikke sin teknologi på søgekriterier og matchmaking-teknologi, men på lokation. Den minder måske lidt mere om virkeligheden. Du kender garanteret godt det, hvor du går forbi en sød mand eller kvinde, men ikke lige får sagt hej til vedkommende, fordi det er lidt underligt at gøre dér på gadehjørnet. Med Happn kan du gøre det lige bagefter i stedet.

Happn er nemlig udviklet sådan, at hver gang en person, som selvfølgelig også har Happn-appen, krydser din vej, så dukker vedkommende op på din tidslinje. Derfor henvender Happn sig til de singler, som gerne vil holde lidt fast i den romantiske idé om, at man nok skal møde sin eneste en et sted hen ad vejen.

Synes du alligevel, at det går lidt for langsomt? Så er Happn perfekt til dig. Sæt skub i tingene og mød de mennesker, der er lige i nærheden og klar på en date. Sådan slipper du også for den akavede introduktion i supermarkedet. Og din præcise lokation er selvfølgelig aldrig synlig.

Tinder

De fleste mennesker har hørt om Tinder. Og det er også en meget effektiv dating app, men måske du ikke har prøvet den endnu? Tinder er både for dem, som søger noget seriøst og dem, som bare vil finde noget casual. Den adskiller sig dog lidt fra de andre apps i og med, at den er baseret på at swipe i stedet for, at du oplyser en masse ting om dig selv og får matches.

Når du har fundet en profil, du kan lide, skal du blot swipe til venstre for at matche med personen. Hvis vedkommende også kan lide dig, kan I begynde at skrive med hinanden.

Eftersom der skal swipes, skal du også gennem en del mulige matches for at finde det, du søger. Det er nemlig kun muligt at udfylde dit profilfelt og tilføje billeder, så på den måde bliver der ikke sorteret nogen fra. Der er også mange, der bruger Tinder for sjov, og hvis du er ude efter noget seriøst, er det derfor en god idé at specificere det i din profil.

Tinder viser dig de profiler, som er tæt på, hvilket også gør det til en sjov app at have med, hvis du er ude at rejse.

Badoo

En mindre kendt dating app, men dog ikke nødvendigvis dårligere af den grund, er appen Badoo. Appen er utrolig brugervenlig. Både når du skal oprette en profil og søge efter potentielle dates, går det glat.

På Badoo er der mere fokus på at opføre sig ordentligt end der for eksempel er på Tinder – hvilket kan være en ret fin ting. Man skal nemlig tage et såkaldt “Ærligheds pledge” og love, at man vil være ærlig over for de mennesker, man kommer i kontakt med.

Badoo inddeler også brugere i fire kategorier, alt efter hvad man ønsker: Hvis man bare er der for at skrive med folk, for at komme i et seriøst forhold, for at komme på casual dates eller hvis man er openminded. På den måde er det nemt at finde det, man søger.

Derudover fungerer Badoo på samme måde som Tinder i forhold til at swipe. Du kan dog også få et overblik over, hvilke personer er online lige nu, eller du kan tjekke dem ud, som har liket dig. Det er også muligt at holde øje med, hvor populær din profil er, og tilføje flere billeder eller en anden beskrivelse for at blive vist mere. Når du har fundet et match gælder det bare, om at gå i gang med at skrive og aftale en eventuel date.

De bedste dating apps

De forskellige apps skiller sig altså en del ud fra hinanden, men de ligner også hinanden på mange punkter. Vi vil her sammenligne dem på følgende punkter: Platform, pris og måde at matche på.

Platform: Kun en app

Hvor Tinder, Badoo og Happn kun findes som app, kan single.dk, match.com og dating.dk også tilgås som hjemmeside. Det smarte er selvfølgelig, at de alle har en lækker app, men der er selvfølgelig større fokus på brugervenligheden hos de datingmuligheder, som kun har en app.

Betaling og abonnement

Single.dk, match.com og dating.dk kræver alle et abonnement, før man kan gå i gang med at kontakte folk. Tinder, Badoo og Happn derimod har en mulighed for at tilkøbe premium, hvilket giver mange flere funktioner, men det er ikke en nødvendighed. Derfor er disse apps også mindre forpligtende – og det er sværere at vide, hvad personen i den anden ende er ude efter. Men hvis det er gratis dating, du søger, så er det klart Tinder, Badoo eller Happn, du skal prøve kræfter med.

Matches

Ligeledes er der forskel på, hvordan apps matcher dig med folk. Single.dk, match.com og dating.dk har alle fokus på en matchmaking-teknologi, som tager udgangspunkt i oplysninger om dig, og hvad du søger. Happn har fokus på, at du befinder dig i nærheden af personen, eller at jeres veje har krydset. På Badoo og Tinder gælder det om at swipe sig frem til et match eller et like.

Er du stadig i tvivl om, hvilken app du skal vælge, så download et par stykker, og se hvad du føler for. Måske er det interfacet og appens design, der får dig til at elske appen, fremfor de kedelige facts om, hvem app’en henvender sig til, hvad det koster og så videre.

Der er dog også andre muligheder for at finde den eneste ene end ved hjælp af dating apps. Hvis du har særlige krav kan Elite dating og Fitness dating for eksempel være en mulighed. Hvis du er 50+ eller senior og stadig søger kærligheden, så skal du bestemt heller ikke lade chancen glippe med senior dating.

Prøv elite dating

Hvis du har større krav til den person, du gerne vil møde på netdating, er Elite dating noget for dig. Der findes nemlig en række dating sites, som henvender sig til dig, der vil lidt mere end bare møde den almindelige type.

Partnermedniveau er en af de sider, som henvender sig til elite datere. Her har de 65% akademikere og tror på kvalitet frem for kvantitet. Det betyder også, at din profil skal godkendes, før den bliver offentliggjort. For at få din profil op at køre, skal du svare på en personlighedstest, hvilket gør det muligt for sitet at matche dig med potentielle dates.

En anden af de mange datingsider, som henvender sig til dig, der er interesseret i elite dating, er academicsingles.dk. Her skal man være uddannet for at have en profil. Til gengæld betyder det så også, at sitet er fyldt med uddannede singler, som du kan møde. Du skal blot udfylde et spørgeskema, og herefter kan du finde akademisk uddannede folk, som deler dine interesser.

Elite dating betyder også seriøs dating. Hvis du for alvor ønsker at finde kærligheden, så duer det ikke at tage på date efter date, som alligevel ikke fører til noget. Du kan lige så godt starte med en, som er på samme niveau som dig, og som vil det samme som dig.

Fitness dating

Hvis det er en af de absolut største krav til din kommende partner, at vedkommende også skal være interesseret i fitness, så prøv kræfter med fitness dating sider.

For folk som vægter motion og fitness rigtig højt kan det være et turnoff, hvis ens date ikke har det på samme måde. Derfor kan man lige så godt finde en single fyr eller kvinde, som har det på samme måde som en selv, før man tager af sted. Det er selvfølgelig altid sundt, når modsætninger mødes, men hvis du gerne bare vil komme på date med en single, som holder sig sund, så er der ingen grund til at spilde tiden.

Både dating.dk og single.dk tilbyder fitness dating og har rigtig mange profiler, som interesserer sig for dette. Så er det blot vigtigt, at du skriver i din profil, at du går meget op i motion og fitness.

Senior dating

Hvis du er 40+, 50+, deromkring eller ældre og savner den store kærlighed i dit liv, så kan du benytte dig af diverse senior dating sites, hvor der er folk på samme alder som dig. Netdating er faktisk utrolig velegnet for folk over en vis alder, for det er en nem måde at møde nye mennesker på, hvis man ikke til andre lejligheder stifter nye bekendtskaber.

De fleste senior datingsider findes på nettet og er trygge at bruge. Man kan dog også sagtens benytte sig af nogle af de almindelige datingsider, for eksempel dating.dk, selvom man er over 50. Alder er nemlig et af de kriterier, som samtlige sider bruger til at matche dig med andre.

Bevar derfor håbet om, at den rigtige partner nok skal findes derude et sted. Det gælder blot om at være vedholdende og melde sig ind på et dating site. Din alder skal ikke stoppe dig fra at få det, du gerne vil.

Dating apps

Som et alternativ til at bruge dating hjemmesider, findes der selvfølgelig de nævnte dating apps, som altså gør dating en del nemmere. På denne side har vi anmeldt en række dating apps, som alle kan opfylde dine krav for den perfekte dating app. Tinder, Happn og Badoo er endda gratis, så du kan prøve dem alle sammen på én gang og opleve, hvor sjovt det er at date på mobilen.

De gratis apps betyder også, at du helt uforpligtende kan opleve, hvordan det er at date på telefonen. Det kan være en rigtig god idé, hvis du for eksempel lige er kommet ud af et forhold og ikke helt ved, om du er klar til at komme tilbage på datingmarkedet igen.

Det kan også være rigtig rart bare at have lidt kontakt til en håndfuld folk via dating apps. Hvis du gerne vil møde nye mennesker, uden at det nødvendigvis fører til noget, så kan en dating app sagtens være svaret på dit behov. Chat-funktionerne på apps giver dig nemlig mulighed for at skrive til så mange du vil og få en sjov samtale op at køre.

De mere respekterede, erfarne datingsider, herunder dating.dk, kræver selvfølgelig et abonnement, men det er en fair pris, og så får du adgang til rigtig mange singler. Og fra at skrive til et par profiler til at komme på en date, er der ikke langt.

Et par sidste tips til netdating

Når du prøver netdating er det selvfølgelig vigtigt at holde en god tone og opføre sig ordentligt over for folk. Vær derfor ærlig omkring, hvad du er ude efter – og prøv at undgå at ghoste folk eller sende grimme beskeder eller unødvendige billeder. Så vil du også selv få en meget bedre oplevelse med netdating.

Kærligheden er derude, og hvordan du end ønsker at finde den, så skal den jo findes på en eller anden måde. Film og bøger er fulde af tilfældige, romantiske møder, men føler du, at det er usandsynligt, at det skulle ske for dig, hvorfor så ikke tage sagen i egen hånd og selv arbejde for at finde kærligheden? Nogle gange kræver de romantiske møder blot et lille puf. Download derfor en dating app allerede i dag og se hvad der sker!