Speed dating – sjov og anderledes dating

Speed dating går i korte træk ud på, at du møder mange forskellige personer på en aften, og du har meget kort tid til at introducere dig selv og høre om dem.
En lidt længere forklaring på speed dating er, at du tilmelder dig et Speed dating arrangement. På nettet kan du se, hvornår der næste gang er et speed dating arrangement nær dig.

Speed dating kan du også finde på mange gratis dating sider.

Speed dating foregår som oftest på en cafe eller lignende, hvor der er en afslappet atmosfære. Du får udleveret et kort med navnene på deltagerne af det modsatte køn. Ved hvert af bordene i caféen sidder der en person af modsatte køn, og du skal i løbet af aftenen møde hver eneste deltager af modsatte køn.

Du starter et sted og har herefter et par minutter til at fortælle om dig selv og så er det modpartens tur til at introducere sig selv. Til sidst kan I stille hinanden spørgsmål, og når tiden udløber er det tid til at sætte sig hen til den næste kandidat, og sådan fortsætter det, til du har været hele vejen rundt. Hver deltager har navneskilt på, så du kan huske, hvad de personer, som du er interesserede i hedder.

Når så du har mødt alle, kan du på en seddel sætte kryds ud for de navne, som du kunne være interesseret i at lære bedre at kende (det kan du selvfølgelig også gøre løbende). Har denne person gjort det samme – sat kryds ud for dig – så kan i aftale at ses igen. Dagen efter arrangementet, får du nemlig en email med navnene på de personer, som havde sat kryds ved dig. Det er herefter op til dig, at tage kontakt til den eller dem, som du synes kunne være spændende at møde igen.