Fitness dating

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
God
★★★★☆
SeniorGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
God
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Kan du godt lide at date online? Eller er du blot ved at snuse lidt til emnet? Her hos os kan du læse anmeldelser af forskellige datingsider. Vi sammenligner de mest populære dating sites, og på den måde hjælper vi dig med at vælge den helt rigtige side for dig.

Vi fortæller dig dog ikke kun om populære sider til netdating. Vi fortæller dig også en del om forskellige nicher inden for dating. Her på siden skal det især handle om fitness dating, så hvis du godt kan lide at tage en tur i træningscenteret, så er du kommet til det rette sted. Herudover kan du også blive klogere på andre nicher som elite dating og dating apps.

Der findes hundredvis af forskellige steder og metoder til at finde kærligheden. Når du først har fundet en partner, som du er helt vild med, så betyder disse ting nok ikke så meget længere, men indtil da gælder det om at fokusere på den helt rette metode og det helt rette sted, hvis man vil have succes med dating.

Anmeldelse af fem af de mest populære fitness dating sider

En meget effektiv metode, når man skal vælge en dating side, er at læse anmeldelser. På den måde kan man hurtigt blive klogere og lære fra andres erfaringer. Dette vil spare dig en del tid, da du ikke behøver at prøve alle de forskellige dating sider af selv.

Herunder giver vi dig en kortfattet og objektiv anmeldelse af fem af de største dating sites i Danmark.

Dating.dk

Dating.dk har været en af danskernes foretrukne dating sider i mere end 20 år. På siden findes der tusindvis af singler, som blot venter på at møde dig. Her kan du møde en masse forskellige mennesker, som har vidt forskellige interesser. Så ligegyldigt om du er til aktiv fitness dating eller en fin middag, så kan du have heldet med dig på dating.dk.

Her er nogle af de største fordele ved netop denne side:

 • Gratis dating: Hos Dating.dk kan du date andre singler ganske gratis.
 • Brugervenlig: Denne tjeneste kan både anvendes på din computer og på din smartphone. Ligegyldigt hvor du bruger den, vil du opleve en meget høj brugervenlighed.
 • Mulighed for ekstra goder: Du har mulighed for at oprette en plus profil, hvis du vil nyde godt af nogle ekstra fordele. Dette koster dog penge.
 • Høj brugertilfredshed: Denne hjemmeside er vildt populær hos brugerne. Dette kan man blandt andet se på deres gode anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte jagten på kærligheden online, så er dette i hvert fald ikke et helt dårligt bud. Her kan du prøve gratis dating på nettet, og du vil forhåbentligt få en lige så god oplevelse som de andre brugere.

Be2.dk

Hvis du er single og gerne vil finde en god dating side, så kan du prøve be2.dk. Deres værdier og hensigter med hjemmesiden formulerer de ganske kort og præcist på hjemmesiden: Autentiske personer med seriøst intentioner.

Så hvis du gerne vil give kærligheden en chance, kan du prøve denne side, som også er helt gratis. I skrivende stund er der mere end 750.000 registrerede brugere. Af disse er hele 57% kvinder og 43% mænd. Selvom der er en del flere kvinder, så er dette stadig en nogenlunde lige fordeling, som adskiller sig en smule fra andre datingsider, hvor der ofte er lidt flere mænd.

En anden ting, der får be2.dk til at skille sig ud fra mængden af datingsider, er, at de anvender en meget videnskabelig metode, når det handler om at matche singler med hinanden. Hvad deres hemmelige algoritmer går ud på, ved vi ikke, men noget tyder på, at det virker. Denne side har nemlig også nogle meget tilfredse brugere.

Denne service virker både på computeren og som app, så hvis du gerne vil date på farten, så har du mulighed for dette.

Match.com

På Match.com bliver du tilknyttet en virtuel coach, så snart du besøger hjemmesiden første gang. Denne coach hjælper dig igennem oprettelsesprocessen, og det hele går virkeligt let. Du skal blot svare på nogle simple spørgsmål og skrive om dig selv, og så er du klar til at date de mange flotte singler, som man finder på siden.

Her kan du møde mange forskellige personer, så ligegyldigt om du er til fitness dating eller elite dating, skal du nok kunne møde netop dit match.

Hos match.com går de meget op i sikkerhed. Dette kan man blandt andet se, da de kun fremviser bekræftede profiler. Der er altså flere sikkerhedsprocesser, der er med til at skabe et sikkert netværk af singler, som leder efter kærligheden. Herudover passer siden godt på dine personlige oplysninger, så de ikke ender i de forkerte hænder.

Match.com udmærker sig også ved at have en masse aktive og dygtige brugere, som bliver opfordret til at lave nogle meget detaljerede profiler. Siden ved nemlig, at hvis din profil er detaljeret, så er der en større sandsynlighed for at finde det perfekte match.

Single.dk

Hos Single.dk har de næsten 20 års erfaring med dating og parforhold. De anvender forskellige teorier, metoder og teknologier, når de skal finde dit perfekte match, og så er det endda helt gratis. Hvad mere kan man drømme om?

Her opfordrer de brugere til at være seriøse. Imellem linjerne siger de, at du skal oprette dig, hvis du gerne vil have et seriøst forhold, og hvis du gerne vil have et tilfældigt knald, så bør du søge andre steder hen.

Siden er ganske gratis at bruge, og du kan faktisk lave mere end at finde kærligheden her. De skriver nemlig også nogle vildt gode blogindlæg, som lærer dig en masse om dating og kærlighed.

Denne datingside har ikke blot fået flotte anmeldelser fra sine brugere, det har den faktisk også fra flere store redaktioner i Danmark.

B.T skriver blandt andet, at Single.dk giver professionel assistance, når kærligheden skal findes. Herudover skriver Finans, at Single.dk har ført helt almindelige danskere sammen i mange år.

Der er altså mange, der vælger at stå inde for denne side – og det forstår vi godt. Alt i alt er det nemlig en fremragende mulighed for at finde kærligheden.

Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau er en af de største spillere inden for nichen elite dating, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Men hvad kan man sige om netop dette dating site? Her er nogle af de største fordele, som du vil opleve, hvis du tilmelder dig på denne dating side:

 • 2/3 af de tilmeldte brugere er akademikere
 • Siden har en ekstremt god kundeservice
 • De effektive partnerforslag skaber en høj succesrate
 • På siden finder du mange seriøse brugere

Hos Partnermedniveau prøver de altid at matche dig med personer, som de mener, du vil passe godt med på flere forskellige plan. En af de vigtige faktorer i denne proces er, at du skal tage en personlighedstest, som spiller en stor rolle i sidens matchmaking.

Det er gratis at oprette en profil, og du kan tilmeld læse en masse spændende artikler om netdating, parforhold og kærlighed.

Sidst, men ikke mindst har du mulighed for at opgradere til en premium bruger, hvilket vil sige, at du får adgang til nogle ekstra funktioner. Disse er blandt andet:

 • Mulighed for at se alle billeder
 • Information om besøg på din profil
 • Ekstra partner forslag

Dette er en side, som vi helt sikkert vil anbefale, så hvis du leder efter en partner med niveau, så ved du nu, hvor du skal lede.

De forskellige nicher inden for dating

Vi har allerede nævnt nicher som elitedating, fitness dating og dating apps. Men er der flere end dette? Det kan du tro.

En af de meget populære nicher er senior dating. Senior dating er blevet utroligt populært over de sidste par år. Flere og flere seniorer prøver lykken online, og mange har succes.

Herunder kan du læse om tre andre typer af dating nicher.

Måske er elite dating noget for dig?

Vi har nævnt en smule om denne niche, men nu er det tid til en uddybning, for hvorfor er dette fænomen så populært?

En af de største grunde til denne niches succes er, at du kan finde en person, som forstår dig. Lad os sige, at du er en travl karrierekvinde. Du vil gerne have kærlighed i dit liv, men du ønsker ikke, at denne kærlighed skal have en negativ effekt på din karriere og din arbejdsmoral.

Hvis du finder en ganske almindelig kæreste, vil han eller hun muligvis have svært ved at forstå dette, og personen vil måske prøve at presse dig til at være mere hjemme.

Hvis du derimod finder en partner med de samme professionelle ambitioner som dig, så vil I begge kunne nå langt i jeres karriere, samtidig med at I elsker hinanden. Derved vil du også have en stor støtte, da denne person sikkert kan hjælpe og sparre med dig.

Dating apps

Dating apps er meget populære, og det har de faktisk været i en del år efterhånden. Vidste du for eksempel, at Tinder blev lanceret første gang i 2012?

Det er altså en del år siden, at vi for første gang begyndte at swipe til højre eller venstre, når vi ledte efter kærligheden.

Dating apps er især populære blandt unge. Så hvis du er single og endnu ikke har prøvet heldet med en dating app, er det langt fra for tidligt at komme i gang.

En af de største fordele ved denne type af dating er, at det er hurtigt og let. Den eneste kritik af disse apps er dog, at de til tider kan være lidt for overfladiske, og at de ikke har den store succesrate.
Vi kender dog efterhånden alle et par, som har mødt hinanden gennem Tinder eller lignende, og flere og flere mennesker ender faktisk med at finde kærligheden gennem dating apps.

Fitness dating

Fitness dating er ikke en meget kendt niche – men måske burde det være det. Fitness dating har nemlig eksisteret i mange år, og der er rigtig mange mennesker, som finder kærligheden her. Herudover er der rigtig mange, som nyder processen. Fitness dating kan fungere på flere forskellige måder, og man kan faktisk ikke sige, at der er én korrekt metode.

Hvorfor er fitness dating så populært?

Ligesom elite dating er fitness dating en måde, hvorpå man kan finde en partner, der har de samme ambitioner som en selv.

Her er karrieren dog byttet ud med en god form. Det gamle ordsprog om, at lige børn leger bedst, er måske sandt? Det skader i hvert fald ikke, hvis man har nogle af de samme interesser. Hvis du interesserer dig rigtig meget for fitness og sport, så kan det være, at du også bør prøve fitness dating. Ville det ikke være fantastisk, hvis du ikke skule forlade kæresten for at tage i fitnesscenteret?

Hvis man finder en partner gennem fitness dating, er man også sikker på, at man kan holde motivationen oppe. Når man er to personer, som træner sammen, vil man nemlig have en langt højere chance for at holde træningen ved lige.

En rigtig positiv ting ved fitness dating er, at det ikke kun er målet, man kan nyde. Én ting er, at man kan finde kærligheden, hvilket er meget positivt. Men selv hvis det ikke sker lige med det samme, har du blot en undskyldning for at komme i god form og få noget motion.

Sidst, men ikke mindst er dette ofte en mulighed for gratis dating, hvilket mange mennesker godt kan se fordelen ved.

Hvordan fungerer det i praksis?

Fitness dating er lidt et løst begreb. Her er tre muligheder for, hvordan det kan fungere i praksis:

 1. Fitness dating online
 2. Fitness dating i grupper
 3. Invitér på en aktiv date

Fitness dating online vil blot sige, at du tilmelder dig en dating side, som henvender sig til aktive personer. Her kan du møde en person online, som du senere hen kan tage på en aktiv date med, hvis I altså er interesseret i hinanden.

Fitness dating i grupper er en lidt anden sag. Disse events vil ofte blive arrangeret online, men herudover fungerer det hele i virkeligheden. Her vil der for eksempel være 20 singler, som mødes og motionerer sammen. På den måde kan I alle have det sjovt og bevæge jer lidt. Og hvis du finder en helt vild dejlig person, så er dette jo blot en bonus.

Er fitness dating kun for unge mennesker?

Hvad er målgruppen for fitness dating? Er det kun for unge mennesker, som allerede er i god form? Det korte svar er nej.

Fitness dating er for alle, der godt kan lide at være aktive. Dette gælder både, hvis du ikke har trænet meget i fortiden, eller hvis du lige har løbet dit 10. maraton.

Det handler blot om at finde en partner, som man kan have det sjovt og nyde livet med – og det kan fitness dating sagtens hjælpe dig med.

Det er lidt ligesom at starte med at træne, det gælder blot om at komme i gang – du vil takke dig selv for det senere hen.