Dating for unge

Der er ikke mange steder, hvor de helt unge kan date, så derfor søger mange unge alternative steder, hvor man ikke lige umiddelbart skulle tro, at der var dating for unge.

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Be2.dk:
International datingside med tusindvis af danske profiler.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Partner Med Niveau:
Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger.
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis >

På de fleste datingsider skal du være 18 år, for at oprette en profil, men det kan alligevel være svært at finde et datingsite, som rent faktisk har en brugergruppe, der er unge omkring 18-23 år. Mange datingsites har nemlig en ældre og mere moden målgruppe, selv om man kun skal være 18 år for at lave profilen. På dating.dk er der både dating for unge, og for de lidt ældre – en god blanding af aldersgrupper.

Der er ikke et stort udvalg af datingsider, som tilbyder dating for unge under 18 år. De fleste danske datingsites har en minimums aldersgrænse på 18 år, mens at helt unge kan møde hinanden på netdate.dk, hvor du kan oprette en profil, hvis du er 15 år eller ældre. Netdate er et af de få datingsider, som tilbyder dating for unge, og hvor helt unge mødes. På de fleste andre datingsites er målgruppen mere moden.

De unge bruger sociale medier, som eksempelvis Facebook til at finde dates blandt vennernes venner. På Facebook kan man ’prikke’ til hinanden, for at tilkendegive, at man er interesseret i personen, og herefter begynde, at sende beskeder til hinanden. Faktisk var tanken bag Facebook netop, at universitetsstuderende skulle kunne komme i kontakt med hinanden – specielt med andre singler på samme universitet eller på naboskolen. Også sider som DKBN.dk og CULT-party.com bliver brugt som dating-sites og andre sociale medier, hvor unge menneskers veje krydser hinanden. De bruger internetmedierne på en helt anden måde end voksne.