Elitedating

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
God
★★★★☆
SeniorGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
God
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Det bliver mere og mere populært at oprette en profil på en dating side. Når du ønsker at finde det helt rette match, gør netdating det muligt at finde den mand eller kvinde, som deler de samme grundlæggende ønsker som dig.

Antallet af datingsites stiger, og de varierer i målgrupper og interesseområder. På en datingprofil kan du målrette dine ønsker i forhold til at finde en potentiel kæreste, så du højner dine muligheder for at lægge din singletilværelse på hylden.

For dig, der er veluddannet og ønsker en kæreste, som selv er uddannet på højt niveau, er elitedating det rette område. Du har flere datingsites at vælge imellem.

Herunder kan du finde de seriøse og største elitedatingsites for veluddannede singler. De udvalgte sites er beskrevet i forhold til målgrupper og egenskaber, så du nemt kan udvælge den rette datingside.

Partnermedniveau.dk

Partmermedniveau.dk har eksisteret på det danske netdatingområde siden 2012. På verdensplan har siden mere end 13 millioner profiler.

Denne elitedatingside henvender sig til voksne og veluddannede singler, som ønsker at finde kærligheden. Siden har en god balance mellem henholdsvis mænd (44%) og kvinder (56%), som har betydning for dine chancer for at finde det rette match.

Det er datingsidens formål at skabe mulighed for, at du som veluddannet single kan møde en partner, som matcher dit niveau.

Der lægges vægt på både uddannelsesniveau, interesser og personlighedstræk, når der matches profiler på siden. Partnermedniveau.dk bruger et professionelt matchmakingsystem, som bygger på forskning om kompatibilitet mellem mennesker.

Du vil derfor få nøje udvalgte partnerforslag ved at oprette en profil på elitedatingsiden. Når du opretter din profil, kan du vælge at udfylde et valgfrit spørgeskema, som bruges til at målrette dine match. Dette gælder spørgsmål i forhold til geografi, personlige karaktertræk samt interesser.

Du har mulighed for at vælge mellem 2 typer af medlemskaber hos denne datingside:

 • Basisprofil
 • Premiumprofil

Ønsker du adgang til Premium funktionerne på Partnermedniveau.dk, skal du oprette en Premiumprofil. Denne profil er forbundet med månedlige betalinger.

Basisprofilen er uden omkostninger for dig.

Academicsingles.dk

Denne elitedatingside henvender sig til de voksne og veluddannede singler, som lægger vægt på at oprette datingprofil på et seriøst datingsite. Siden lægger stor vægt på at gøre det muligt for enhver veluddannet single at møde autentiske mennesker bag de mange profiler. Du vil ikke opleve falske profiler, når du bruger Academicsingles.dk.

I Danmark er der mere end 30.000 singler, som har en profil på datingsiden.

Academicsingles.dk gør brug af en partnersøgningsfunktion, som er med til at målrette koblingen mellem sidens profiler og singler. Når du opretter din profil på siden, skal du udfylde et spørgeskema. Her skal du svare på centrale spørgsmål, som bruges til at finde potentielle matchmuligheder.

Det professionelle matchingsystem lægger blandt andet vægt på detaljerede, geografiske søgninger, så du kan finde en kommende kæreste i dit nærområde.

Når du vil i gang med dine partnersøgninger på elitedatingsiden, har du 2 profilmuligheder:

 • Gratis profil
 • Premium profil

Når du opretter en gratis profil, får du en liste over potentielle partnere. Du får derudover gode råd til at komme videre i dit datingeventyr. Når du vil have mulighed for at gøre brug af kontakt- og chatfunktionerne på Academicsingles.dk, skal du oprette en Premium profil.

Match.com – stor succesrig dating side

For dig, som både er interesseret i at møde spændende mennesker og samtidig give kærligheden en chance, kan Match.com være det rette elitedatingsite for dig. Siden henvender sig til singler, som er åbne overfor at møde interessante mennesker, der kan føre til forhold på længere sigt.

Når det kommer til veletablerede og velrenommerede datingsites, er Match.com i toppen. Den har eksisteret på det nordiske datingområde siden 2002 og har lige siden opstarten været en populær og attraktiv datingside for både danske og udenlandske singler.

Match.com lægger vægt på dating og de muligheder, som det kan føre med sig. Det kan være en sjov aften i byen med et interessant menneske, et uforpligtende cafébesøg eller det kan føre til mere seriøse forhold på længere sigt.

Datingsiden tilbyder særlige arrangementer for medlemmerne. Der arrangeres singleaftener, hvor du kan møde mennesker bag de mange andre profiler på Match.com.

Som elitedatingsite kan du skræddersy din profil, så du kan blive matchet med andre profiler, som passer til dine ønsker. Du skal i forbindelse med profiloprettelse svare på relevante spørgsmål, som har betydning for at skabe de bedste matchmuligheder.

Der lægges stor vægt på tryghed og sikkerhed, når du opretter en profil på Match.com.

Dating.dk – den største dating side i Danmark

Når du vil have de største chancer for at finde dit perfekte match, skal du vælge de elitedatingsider, som har mange medlemmer. Dating.dk er Danmarks største datingside for singler, som søger en kæreste.

Den danske datingside arrangerer løbende aktiviteter for de mange medlemmer. Dette højner muligheden for at møde det menneske, som kan få betydning for dit liv og din fremtid.

Det har stor betydning for kundetilfredsheden, at Dating.dk er en danskejet virksomhed. Du får adgang til kundeservice og de mange medlemsfordele, som virksomheden tilbyder.

Det er gratis at oprette en profil på siden, og du kan forme din profil, så du kan få relevante og udvalgte forslag om potentielle partnere.

Elitedating kan have mange betydninger. Mens nogle mennesker lægger vægt på højt uddannelsesniveau, lægger andre vægt på særlige interesser og hobbyer. På Dating.dk kan du målrette dine søgninger igennem en lang række kriterier for potentielle partnere, når du opretter din profil.

Her kan du vælge geografisk placering, alder, uddannelsesniveau, interesser og mange andre relevante oplysninger.

Når du vil have adgang til chatfunktionerne, og når du ønsker indblik i, hvem der besøger din profil, skal du oprette dig med en Plus Profil.

Hvilken side for elitedating skal jeg vælge?

Det har stor betydning for dig og dine chancer for at finde det perfekte match, at du har forskellige elitedatingprofiler at vælge imellem.

Når du vil have størst succes med dit datingeventyr, skal du starte med at være afklaret om, hvorvidt du ønsker en kæreste, eller om du er åben overfor muligheden for at finde kærligheden.

Partnermedniveau.dk samt Academicsingles.dk har begge specifikt til formål at skabe match mellem 2 singler, som begge ønsker et forhold.

Match.com og Dating.dk er datingsider, som henvender sig til dig, som i ligeså høj grad ønsker at møde spændende mennesker, som deler dine interesser.

Du behøver hverken have kendskab til netdating eller have tekniske egenskaber for at komme godt i gang med en datingprofil, for alle de nævnte elitedatingsider er danske, og du kan nemt og ubesværet oprette og forme din profil. Det kan dog svare sig at bruge tid på at designe din profil, så du får skabt de bedste søgekriterier.

Det er nemt og uforpligtende at oprette dig med en gratis profil til at starte med, så du i ro og mag kan finde ud af, om den pågældende side er den rette for dig.

Fitness Dating for dig, som ønsker at finde én at dele din passion med

Når du vil have succes med at finde en kæreste, er det afgørende, at I deler samme grundlæggende interesser og passioner.

Den helt store fordel ved de detaljerede profiler på datingsiderne er, at du kan forme din egen i henhold til dine ønsker og interesser. Ligesom du med elitedating kan lægge vægt på at finde en partner med højt uddannelsesniveau, kan du også skabe en profil, som baserer sig på fitness dating.

Går du op i en aktiv livsstil, og ønsker du, at en kommende kæreste skal dele samme passion, kan du oprette en profil baseret på fitness dating på følgende sider:

 • Dating.dk
 • Be2.dk
 • Match.com
 • Single.dk
 • Partnermedniveau.dk

Når du opretter en profil, skal du i denne forbindelse lægge vægt på din passion omkring fitness og den aktive livsstil. Herefter vil datingsidens matchingsystem bruge søgekriterierne til at finde de medlemmer, som har samme fitness passion som dig.

På din profil får du mulighed for at beskrive dig selv. Her kan du med fordel lægge vægt på at beskrive din fitness interesse og samtidig beskrive, hvad du søger i en potentiel kæreste. Des mere konkret du kan være i din profiltekst, des større er chancerne for, at du kommer i kontakt med de rigtige mennesker for dig.

Udnyt fordelene med dating apps

Du behøver ikke sidde foran din computer, når du har en datingprofil, eller når du vil oprette en. Der findes flere datingsider, som primært findes som apps. Der er flere fordele ved at bruge en app til dating. De er mobilvenligt designede, så du nemt kan bevæge dig rundt på din profil og kommunikere med andre profiler. Den store fordel ved dating apps er deres fleksibilitet og enkelthed. Du kan chatte, når du vil, og du har altid mulighed for at gå på opdagelse i de mange tusinde profiler, som du får adgang til.

Mange datingsider fungerer både som apps samt som hjemmesider.

Herudover finder du datingsportaler, som alene fungerer som apps:

 • Happn
 • Tinder
 • Badoo

Disse apps er designede til at gøre dit datingeventyr sjovt, målrettet, effektivt og fleksibelt. Det er nemt at hente dem ned til din mobiltelefon, så du altid har dine datingmuligheder med dig. Om du er til elitedating, fitness dating eller uforpligtende dates, så findes der en app, som matcher dine ønsker. Når først du er oprettet med en profil, har du masser af chancer for at finde den rette person for dig.

Start dit eventyr med en gratis datingprofil

Er det første gang, du står overfor at oprette en profil på en datingside, er det en fordel at benytte dig af muligheden for at oprette en gratis dating profil. Om du er til elitedating, fitnessdating eller et helt tredje datingområde, kan du starte med at oprette et prøvemedlemskab.

Med dette kan du skabe dig de første erfaringer med at netdate, og du får en god forsmag på de muligheder og funktioner, som en side åbner op for.

De fleste datingsider har 2 forskellige medlemskaber – henholdsvis et gratis prøvemedlemsskab og et Premium medlemskab. Du betaler et fast, månedligt beløb, når du har en Premium profil.

Det er en god idé at starte ud med en gratis profil, som er uforpligtende for dig at oprette. Her kan du få et indtryk af den konkrete side og finde ud af, om det er den rette for dig.

Typisk får du adgang til samme basisfunktioner med en gratis profil, som du ville få med et Premium medlemskab. Dog vil du opleve begrænsninger i forhold til søgekriterier samt chatfunktioner.

Finder du ud af, at datingsiden er den rette for dig, er det nemt at opgradere din eksisterende profil til en Premium udgave.

Sådan højner du dine chancer for at finde det perfekte match

Du har stor indflydelse på at blive matchet med de rette personer, som passer til dine ønsker. Elitedatingsider udvikler løbende deres teknik i forhold til at matche profiler og mennesker. De bruger matchmakingsystemer, som bygger på forskning indenfor personlighedspsykologi.

Når du vil skabe de bedste muligheder for at blive matchet med de rette mennesker, skal du investere tid i din profiloprettelse.

I forbindelse med profiloprettelse får du mulighed for at svare på et spørgeskema med relevante temaer. Disse drejer sig om din geografiske placering, dine fritidsinteresser, dit job samt personlighedstræk. Disse oplysninger bruges i matchmakingsystemet, hvor du kobles sammen med potentielle partnere.

Det er en god idé at være selvbevidst og kræsen, når du laver din profil. Du kan få et bedre match, når du er afklaret og direkte om dine ønsker og krav fremfor at være for vag eller uspecifik i dine svar.

Du kan desuden spare dig selv for tid i fremtiden, når du laver en målrettet og afklaret profil. Du undgår at bruge tid på at chatte med andre profiler, som ikke er noget for dig.

På din profil kan du uploade billeder af dig selv. Du skal være kritisk, når du skal vælge de rette billeder. Sørg for at vælge autentiske og naturlige billeder af dig selv. De må gerne afspejle det datingområde, som du har en profil indenfor.

Når du har en elitedatingprofil, kan du med fordel vælge et profilbillede, som afspejler professionalisme. Det kan for eksempel være samme billede, som findes på dit CV.

Datingsider henvender sig til forskellige person- og aldersgrupper

I takt med at netdating bliver mere og mere udbredt i befolkningen, kommer der nye sider og muligheder til. I dag finder du dating sites, som henvender sig til mange forskellige aldersgrupper og målgrupper.

Herunder ses et lille udpluk af de målgrupper, som du kan finde på netdatingområdet:

 • Elite dating
 • Fitness dating
 • Senior dating

Det er til din fordel, at netdatingmarkedet bliver mere og mere detaljeret og varieret. Med de mange muligheder kan du udvælge dig den side, som passer bedst til dig. Dermed højner du dine chancer for at finde det perfekte match.

Udover elitedating har senior dating oplevet stor udvikling i medlemstal de seneste år. Der findes dating sider, som henvender sig specifikt til personer over 50 år eller 60 år.

Det er blevet almindeligt at have en dating profil. Det gælder uanset alder, køn og profession. Mange mennesker vælger netdating fremfor at bruge masser af tid på at finde den store kærlighed gennem tilfældigheder.

Vores livsstil er i høj grad med til at gøre netdating socialt acceptabelt og populært. Mange af os har hektiske hverdage med hobbyer og karrierer, som skal passes.

Selvom det er sjovt at gå i byen med venner eller veninder, er chancen for at møde den eneste dér væsentlig mindre end med en seriøs og målrettet netdating profil.

Når du går op i din karriere, vil du helt naturligt bruge mange timer på jobbet. Du behøver ikke sætte din livsstil på standby for at finde en kæreste. Som karrieremenneske kan du stadig finde den helt rette person, når du benytter dig af elitedating.