Anmeldelse Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau er den meget seriøse datingside for singler af et vist niveau. Forstået på den måde, at brugerne forventes at have en akademisk uddannelse. Det vil sige, at du som bruger af denne side har ret høje forventninger til de potentielle partnere, som du kan møde her.

Det er ikke et formelt krav, at du skal have en bestemt indtægt eller en bestemt uddannelse for at blive medlem, men deres hovedmålgruppe er alligevel singler, som har en uddannelse svarende til en universitetsgrad. Sådan er det formuleret i deres indledning.

Siden er for dig, som er akademiker, og som ønsker et seriøst forhold, og som gerne vil søge blandt ligesindede. Altså en partner med niveau.

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Partnermedniveau.dk
✔ Bedste datingside til akademikere
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →

 

Partner med Niveau anmeldelse

I denne anmeldelse ser vi nærmere på den populære hjemmeside, som er en af de førende sider for elitedatere, som akademikere må siges at være.

Det er ikke et formelt krav, at du skal være akademiker eller have en bestemt indtægt, men det ligger temmelig tydeligt i kortene, at det forventes af dig. Når de selv lover, at størstedelen af brugerne er akademikere, så sætter det ligesom en standard.

Der gøres brug af en ret avanceret og detaljeret matchmaking-algoritme, der gør, at du bliver matchet med nogle seriøst potentielle partnere på et ret tidligt tidspunkt af dit medlemskab. Det gør søgningen efter et seriøst forhold meget målrettet.

Partnermedniveau.dk er en elitær datingside med en forholdsvis snæver målgruppe. Til gengæld er der gode muligheder for sidens brugere for at finde det helt rigtige match. Det kan også godt være sådan, at det kommer til at gå ret hurtigt med at finde lykken. Det skyldes dels den effektive matchmaking-algoritme, som gør en stor del af forarbejdet og dels det, at de fleste brugere tilhører det tiltænkte segment.

Når du går ind på www.partnermedniveau.dk, så kan du faktisk ikke se ret meget, hvis du bare er gæst. Sidens layout er ret enkel. Baggrunden er sløret og mørk og viser en række profilbilleder af brugere af begge køn. Det store åbne vindue i centrum af siden er en interaktiv opfordring til at oprette en profil med det samme. Det er ikke muligt at se mere, før du har udfyldt den.

Derfor er det ikke nemt lige at snuse lidt rundt og danne dig et indtryk af datingsiden, før du har gjort det. Det virker ikke så imødekommende. Du skal ikke svare på ret meget på forsiden, men du skal opgive din mailadresse, hvilket gør, at du ikke kan være helt anonym, hvis du bare vil ind på siden og kigge lidt. Desuden vil du nok modtage nogle mails fra partnermedniveau.dk.

Noget af det første, du skal gøre, når du er kommet længere ind i systemet, er at udfylde et meget detaljeret spørgeskema. Det er til den store matchmaking-algoritme, og det er et spørgeskema på omtrent 200 spørgsmål. Vær forberedt på, at det kan tage noget tid, når det skal gøres grundigt. Til gengæld er det dette skema, der ligger til baggrund for, hvem du bliver matchet med. Derfor bør du udfylde det nøje.

Partnermed niveau er primært for den modne veluddannede søger af et seriøst parforhold, hvor begge parter er akademikere.

Fordele og ulemper

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved Partner med niveau. Den oplevelse kan naturligvis være individuel, men i denne anmeldelse fordeler fordele og ulemper sig således:

Fordele

 • Seriøse medlemmer
 • Veludviklet match-algoritme
 • Gratis oprettelse
 • Brugervenligt system
 • Tydelig målgruppe
 • Få fake profiler
 • God brugervenlighed
 • App til både IPhone og Android
 • Alle profiler kontrolleres
 • Høj grad af sikkerhed

Ulemper

 • Et ret højt prisniveau
 • Relativt få profiler
 • Flere profiler uden billeder
 • En tildækket forside
 • Ingen mulighed for at se siden rigtigt uden at være medlem

Om man vurderer det meget omfattende spørgeskema som en fordel eller en ulempe, beror jo også på en individuel vurdering. Den er nemlig udformet på en måde, så dine svar på de flere end 200 spørgsmål kategoriserer din profil meget specifikt.

Det kan være en fordel, fordi du så bliver matchet med andre profiler, som passer som fod i hose med din. Det kan jo være helt fint og spare dig for en længere række af kaffedates, som i og for sig ikke rigtigt fører til noget seriøst.

Omvendt kan det også forhindre dig i at møde et lidt skævt match, men somme tider ligger det perfekte match faktisk lidt uden for skydeskiven. Det er jo lidt ærgerligt, at du slet ikke får muligheden for at træffe en type mennesker, som ikke nødvendigvis ligner dig på en prik.

Du skal i det hele taget vide, at hvis du vælger at bruge partnermed niveau, så er der sket en form for selektion allerede ved indmeldelsen. Det er et vilkår på godt og ondt. På godt, fordi du undgår at skulle foretage den sortering selv og på ondt, fordi du dermed bliver afskåret fra at møde et bredere udvalg af profiler.

Hvis du tror mest på sandheden i, at lige børn leger bedst, så er Partnermedniveau lige det sted, du skal lede efter en partner.

Konceptet

Det særlige ved Partner med niveau er først og fremmest den ret smalle rekruttering. Den er en elitær datingside, og dens medlemmer er håndplukkede ud fra et særligt kriterium, der siger, at den primært er for akademikere. Det er ikke et officielt adgangskriterie, det siger faktisk bare, at du skal være fyldt 18 år, men det afholder nok de fleste ikke-akademikere fra at søge medlemskab, at det står i deres indledning.

I forbindelse med dit medlemskab skal du udfylde et temmelig omfattende spørgeskema. Det skema bliver brugt til en fintmasket match-algoritme, som så parrer profilerne derefter. Det giver en ultra målrettet søgning for den meget seriøse søger efter et fast forhold.

Partner med Niveaus brugere

Datingsiden er særligt velegnet for personer, der i et travlt og skemalagt liv ikke ønsker at date for sjov. Brugeren ønsker at gå direkte efter målet, og her kan vedkommende så blive sat i forbindelse med ligesindede.

En bruger på Partner med Niveau har en forventning om at møde potentielle partnere, der lige som dem selv har en højere videregående uddannelse, og som dermed niveaumæssigt kan matche dem selv. Den forventning lever denne elitære datingside fint op til.

Aldersmæssigt er datingsiden åben for alle, der er over 18 år. Undersøgelser viser dog, at størsteparten af profiler på siden er singler over 30 år med et højt uddannelsesniveau. Også singler på 50+ er godt repræsenteret på Partnermedniveau. Tilhører du segmentet akademikere over 30 år, så har du gode muligheder for at blive matchet med ligesindede på denne side.

Der er ingen begrænsninger i forhold til seksuel orientering. Der er åbent for flere kønsmæssige varianter. Både hetero- og homoseksuelle singler er velkomne hos Partner med Niveau. Det vil sige, at du på flere måder kan søge temmelig målrettet.

Inde på partner med niveaus Trustpilot får siden en temmelig hård medfart. Der er kun givet en enkelt stjerne, og flere brugere giver udtryk for forskellige punkter, som de har været utilfredse med i forhold til deres medlemskab. Der er selvfølgelig også flere positive tilkendegivelser i forhold til siden, men den overvejende respons har altså ikke været for god.

På andre anmeldelser har siden dog fået en høj score, så måske er den ret ensidige vurdering på Trustpilot ikke helt valid. Den kan i hvert fald ikke stå alene.

Eftersom Dating Med Niveau har hele 120.000 medlemmer, så tyder noget i hvert fald på, at hovedparten af medlemmerne er ganske tilfredse med det, de får på siden.

Hvad koster medlemskab af Partner Med Niveau?

Partner Med Niveaus priser ligger i den højere ende. Du kan godt være gratis medlem, men så er der flere funktioner, som du ikke har adgang til. Du kan godt søge, se enkelte billeder og modtage kontaktanmodninger, men du har ikke adgang til at kommunikere. Det er nok ikke så tilfredsstillende ikke at kunne chatte og så videre.

Hvis du gerne vil kommunikere med andre medlemmer, så er du nødt til at betale for at få opgraderet dit abonnement til at kunne noget mere. Hvis du gerne bare vil se dig lidt omkring, så er det helt fint, at du kan gøre det uden at skulle betale for det.

Priserne for et medlemskab er sådan, som de fleste datingsider kører med, nemlig at priserne falder, hvis du betaler for flere måneder på en gang. Partnermedniveaus pris er så:

 • 1 måned koster 599 kroner
 • 3 måneder koster 489 kroner om måneden
 • 6 måneder koster 379 kroner om måneden

Priserne afspejler dels, at det er en meget seriøs dating, og dels at der er en del arbejde forbundet med algoritmen og kontrol af medlemmer og så videre. Somme tider køres der med en tilbudsperiode, den kunne du jo slå til på og dermed spare på abonnementsprisen.

Du kan med fordel starte med et gratis medlemskab, så du lige kan orientere dig på siden og se, om det eventuelt kunne være noget for dig. Du kan jo vente med at betale, til du er sikker på, at du gerne vil være medlem. Det er i hvert fald mere optimalt at kunne kommunikere, se billeder og gøre brug af de øvrige funktioner, som bliver aktiveret, når du bliver betalende medlem.

Vær i øvrigt obs på, at du selv skal gøre opmærksom på det, hvis du gerne vil opsige dit medlemskab. Det skal du gøre mindst syv dage før slutningen af det medlemskab, du har. Overser du det, så bliver beløbet trukket automatisk.

Om det lidt dyre medlemskab er pengene værd, er svært at svare entydigt på. Hvis du i løbet af ret kort tid finder den partner, som du drømmer om, så er partnermedniveaus pris jo ganske fair. Hvis du i løbet af en længere periode ikke finder det rigtige match, så er det jo ikke sikkert, at det er datingsidens skyld. Med et længere medlemskab får du i hvert fald flere forslag om kontakt.

Derfor kan det være ret svært at konkludere, om medlemskabets pris er fair nok eller for dyrt. Til gengæld er det jo ikke sikkert, at du behøver at være medlem særlig længe, for match-algoritmen er jo ret skrap til at finde nogle rigtig gode matches. Den rette kan jo vise sig efter ret kort tid. Hvem ved?

Konklusion

Generelt kan der på baggrund af denne Partner Med Niveau anmeldelse konkluderes, at det er en glimrende elite-datingside, som melder helt ærligt ud, at den primært henvender sig til brugere med en vis intelligens, et vist uddannelsesniveau og så videre. Det gør det nemmere for brugerne at gå lige til sagen.

Kernebrugeren har da også temmelig høje forventninger om at komme i kontakt med en potentiel partner af samme kaliber som vedkommende selv. Brugerne af Partner Med Niveau er indstillet på, at det er en seriøs og permanent partner, der søges af alle brugere.

De fleste brugere er akademikere på 30+ med ret godt styr på det meste.

Hvis du er yngre end 30 og egentlig ikke nødvendigvis leder efter en så fast partner igen, så er denne datingside nok ikke lige den, du skal bruge. Der findes andre sider, der er meget bedre til det.

Et meget udførligt spørgeskema sørger for, at du fra starten bliver matchet med et godt bud på en egnet partner. Den avancerede algoritme finder de bedste match, og derfor kan det sagtens være, at der ikke går så længe, inden det rette match er en realitet.

Det er lidt pebret at være medlem af Partner Med Niveau, men det opvejes af, at der for manges vedkommende er en ret høj succesrate. Vil du helst matches med nogen, som har det samme uddannelsesniveau som dig, så har du en virkelig god mulighed for at komme i kontakt med nogen, der har det lige som dig på partnermedniveau.dk.

Hvis du også tror på, at det gamle ordsprog om, at lige børn leger bedst, holder fuldstændigt, så vil Partner Med Niveau bestemt være en side, der er noget for dig.