Gratis dating sider

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Be2.dk:
International datingside med tusindvis af danske profiler.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau:
Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger.
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Dating.dk:
Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele.
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch:
Danmarks største side for aldersgruppen 50+.
God
★★★★☆
50år+Gratis Oprettelse →
40plus:
Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+.
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Single.dk:
Stor dansk side med mange aktive medlemmer.
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
C-date:
For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder.
God
★★★★☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Hvis du skal i gang med at date på internettet, så er det måske rart at vide, om du skal begive dig ud i gratis datingsider, eller om du skal have dankortet op af lommen og betale for det. I dag findes der en masse forskellige datingsider, så det kan være svært at finde ud af, om du vitterligt behøver at betale for det. Der er forskellige meninger om dette, og du får her fordelene og ulemperne ved gratis datingsider. For ja – du kan faktisk godt finde gratis datingsider på markedet. Der findes faktisk flere, der er blevet ret populære.

Fordelene ved gratis dating siderGratis Dating Sider

Der er mange fordele ved at vælge en gratis datingside. Hvis du ikke kender Tinder, så vil det klart være en god mulighed for dig. Her kan du downloade en applikation gratis til din telefon, og så kan du ellers slå dig løs og se om du kan finde din næste date. Det koster ikke en krone, og du kan nemt og hurtigt se, om applikationen er noget for dig. Den største fordel ved gratis datingsider er jo så helt klart, at du kan date og se om du kan finde potentielle partnere uden at betale en krone. Hvis du ikke er meget for at betale for dating sider, så er det klart, at du skal lede efter en gratis datingside. Og som du kan se, kan du rent faktisk også finde det.

Fordelene ved gratis datingsider er jo – ja det er i navnet – at de er gratis. Så det er helt sikkert den største fordel ved brugen af gratis datingsider. Udover dette, så er formålet med disse sider præcis som alle andre datingsider – og de kan sagtens være lige så gode, selvom de ikke kræver betaling.

Ulemperne ved gratis datingsider

Det er måske svært at tro, men der findes rent faktisk også ulemper ved gratis datingsider. Selvom man skulle tro at det vrimler med medlemmer, når siden er gratis, så er det faktisk – som oftest – lige det omvendte.

Mange gratis datingsider har ikke budgettet til at give deres medlemmer en god service eller rent teknisk udbyde en masse spændende funktioner, som andre dating sider kan. Derudover er der måske heller ikke et stort budget for marketing, der gør at mange singlemænd og singlekvinder overhovedet ikke kender til siden. Dette er klart nogle ulemper der er med gratis datingsider. Det lyder ofte som en god idé i starten. Men som oftest får du mere for det, hvis du bruger en smule penge og investerer i en datingprofil på sider der kræver betalt medlemskab. Men selvfølgelig skal gratis dating ikke skræmme dig helt væk, da der for eksempel findes Tinder, der har modbevist alt dette. Her findes der masse af singlemænd og kvinder, der leder efter en ny partner – eller blot at have det sjovt. Og her skal du nemlig ikke betale for noget.

Find en datingside der passer til dine behov

Når du skal finde en datingside gælder det om at finde en side, der passer til lige netop dine behov. Det kan være alt fra målgruppe, alder, kønsfordeling, funktioner på siden samt meget mere. Dette gælder selvfølgelig også, selvom det handler om gratis datingsider. En gratis datingside skal opfylde dine behov lige så meget som en betalt datingside skal. Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med, hvad du leder efter for at slippe for at betale.

Nogle datingsider – hvor du normalt skal betale for at have adgang til diverse funktioner – har sørget for, at du kan oprette dig gratis. Du behøver derfor ikke betale for at være medlem, og kan sagtens bruge siden. Dog mister du adgangen til forskellige funktioner, hvis du ikke vælger at betale. Så du kan sagtens oprette en datingprofil på mange sider, men der er bare nogle ting, som du ikke kan. Dette er også en måde, hvorpå du kan finde nogle gratis datingsider (der selvfølgelig ikke er gratis datingsider i længden). Men det kan være en start, hvis du ikke har lyst til at betale for siden, men gerne vil tjekke, om den er noget for dig.

Er det værd at betale for en datingside?

Nu skal du så gøre op med dig selv, om det er det værd at betale for en datingside. Der er nogle singler, der mener, at gratis datingsider er lige så gode, mens andre mener, at man klart skal betale for at have en datingside. Derfor er det ikke til at sige, om det er det værd at betale for en dating side. Det er nemlig op til dig selv, og handler om dine behov og præferencer.

Hvis du for eksempel gerne vil spare nogle penge, så er det klart et plus for dig, at du kan finde en gratis datingside. På denne måde behøver du ikke have en ekstra udgift hver måned på at finde en ny date. Men hvis du ikke har noget behov for at spare penge, så skal du måske vælge at finde en datingside, hvor du skal betale for et medlemskab. Det er skam helt op til dig selv, og der kan være mange grunde til, hvorfor du vælger det ene eller det andet.

Næste skridt når du har fundet en gratis datingside

Hvis du har fundet en gratis datingside, som du ønsker at blive medlem af, skal du lige igennem nogle enkelte skridt først. Det næste skridt, som du skal tage, er at finde ud af, om siden kan opfylde dine behov. Er der nok brugere? Er der nok brugere af det køn, som du søger? Er siden altid gratis eller skal du betale på et eller andet tidspunkt? Er der nogle ekstra funktioner? Hvad er målgruppen? Der findes masser af ting og spørgsmål, som du lige skal have svar på, inden du melder dig til og får en datingprofil. Det kan du blandt andet gøre ved at tænke over disse spørgsmål, og se om den gratis datingside opfylder det, som du gerne vil have fra en gratis datingside.


Hvis den gratis datingside opfylder de ting, som du havde i tankerne, er det bare med at tilmelde dig. Nu skal du have fundet på den helt perfekte profiltekst samt tage det flotteste profilbillede af dig selv. Hvordan vil du have at andre skal tolke og se dig? Det er nemlig et godt spørgsmål, og det er så skridtet, som du skal tage efter, du har tilmeldt dig til en gratis datingside.

Gratis datingsider kan være noget for dig

Alt i alt kan gratis datingsider sagtens være noget for dig. Der findes flere forskellige på markedet, så det er bare med at tjekke dem ud. Måske finder du den helt perfekte dating side til dig? Hvis ikke, kan du jo altid bare finde en anden. Hvis det ikke koster nogen penge, så vil du heller ikke miste noget på det.