Gratis dating sider

Gratis datingsider er hjemmesider, hvor du kan komme i kontakt med en mulig partner, og hvor du ikke skal betale penge for at oprette en profil eller for at bruge datingsiden.

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Be2.dk:
International datingside med tusindvis af danske profiler.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Partner Med Niveau:
Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger.
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis >
Dating.dk:
Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele.
God
★★★★☆
AlleGratis >
50plusmatch:
Danmarks største side for aldersgruppen 50+.
God
★★★★☆
50år+Gratis >
40plus:
Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+.
God
★★★★☆
40år+Gratis >
Single.dk:
Stor dansk side med mange aktive medlemmer.
God
★★★★☆
AlleGratis >
C-date:
For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder.
God
★★★★☆
ErotiskGratis >

På mange datingsider kan du oprette en gratis profil, men skal betale for at se indholdet på profilerne og for at komme i kontakt med de andre profiler på sitet. På gratis datingsider er alle services gratis.

På gratis datingsider kan du oprette en profil uden at betale for det og modsat mange andre datingsider, så koster det ikke noget, at bruge de gratis datingsiders services. Det er gratis at se alle profiler og læse, hvad de enkelte brugere har skrevet om sig selv. Du kan også gratis modtage og sende emails, og er det en chatside, er det gratis at chatte med andre brugere. Fordelen ved de gratis datingsider er, at du kan møde en ny partner, date eller ven uden at skulle betale et medlemsgebyr for at bruge siden.
Det har ikke nødvendigvis nogen betydning for udvalget af profiler, om det er tale om gratis datingsider eller ej.

Det er småt med gratis datingsider i Danmark, men der findes dog nogle løsninger. For eksempel er der en applikation på Facebook, hvor du gratis kan møde nye mennesker. Også i udlandet er der flere gratis datingsider, hvor du kan møde en partner fra et andet land, men du kan også være heldig at sitet har andre danske brugere, som du kan komme i kontakt med.

Men hvordan kan nogle hjemmesider være gratis datingsider, mens andre koster penge? De gratis datingsider tjener som oftest penge på banner reklamer og har brug for, at mange klikker ind på sitet, for at kunne tjene penge. Andre gratis datingsider opererer med virtuelle gaver, hvor siderne tjener penge på, at brugerne køber virtuelle gaver som billeder af blomster, hjerter og søde e-postkort, som bejlerne kan sende til den eller de udkårne.