Gratis dating sider

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
Perfekt
★★★★★
SeniorGratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
Okay
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Hvis du skal i gang med at date på internettet, så er det måske rart at vide, om du skal begive dig ud i gratis datingsider, eller om du skal have dankortet op af lommen og betale for det. I dag findes der en masse forskellige datingsider, så det kan være svært at finde ud af, om du vitterligt behøver at betale for det. Der er forskellige meninger om dette, og du får her fordelene og ulemperne ved gratis datingsider. For ja – du kan faktisk godt finde gratis datingsider på markedet. Der findes faktisk flere, der er blevet ret populære.

Fordelene ved gratis dating siderGratis Dating Sider

Der er mange fordele ved at vælge en gratis datingside. Hvis du ikke kender Tinder, så vil det klart være en god mulighed for dig. Her kan du downloade en applikation gratis til din telefon, og så kan du ellers slå dig løs og se om du kan finde din næste date. Det koster ikke en krone, og du kan nemt og hurtigt se, om applikationen er noget for dig. Den største fordel ved gratis datingsider er jo så helt klart, at du kan date og se om du kan finde potentielle partnere uden at betale en krone. Hvis du ikke er meget for at betale for dating sider, så er det klart, at du skal lede efter en gratis datingside. Og som du kan se, kan du rent faktisk også finde det.

Fordelene ved gratis datingsider er jo – ja det er i navnet – at de er gratis. Så det er helt sikkert den største fordel ved brugen af gratis datingsider. Udover dette, så er formålet med disse sider præcis som alle andre datingsider – og de kan sagtens være lige så gode, selvom de ikke kræver betaling.

Ulemperne ved gratis datingsider

Det er måske svært at tro, men der findes rent faktisk også ulemper ved gratis datingsider. Selvom man skulle tro at det vrimler med medlemmer, når siden er gratis, så er det faktisk – som oftest – lige det omvendte.

Mange gratis datingsider har ikke budgettet til at give deres medlemmer en god service eller rent teknisk udbyde en masse spændende funktioner, som andre dating sider kan. Derudover er der måske heller ikke et stort budget for marketing, der gør at mange singlemænd og singlekvinder overhovedet ikke kender til siden. Dette er klart nogle ulemper der er med gratis datingsider. Det lyder ofte som en god idé i starten. Men som oftest får du mere for det, hvis du bruger en smule penge og investerer i en datingprofil på sider der kræver betalt medlemskab. Men selvfølgelig skal gratis dating ikke skræmme dig helt væk, da der for eksempel findes Tinder, der har modbevist alt dette. Her findes der masse af singlemænd og kvinder, der leder efter en ny partner – eller blot at have det sjovt. Og her skal du nemlig ikke betale for noget.

Find en datingside der passer til dine behov

Når du skal finde en datingside gælder det om at finde en side, der passer til lige netop dine behov. Det kan være alt fra målgruppe, alder, kønsfordeling, funktioner på siden samt meget mere. Dette gælder selvfølgelig også, selvom det handler om gratis datingsider. En gratis datingside skal opfylde dine behov lige så meget som en betalt datingside skal. Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med, hvad du leder efter for at slippe for at betale.

Nogle datingsider – hvor du normalt skal betale for at have adgang til diverse funktioner – har sørget for, at du kan oprette dig gratis. Du behøver derfor ikke betale for at være medlem, og kan sagtens bruge siden. Dog mister du adgangen til forskellige funktioner, hvis du ikke vælger at betale. Så du kan sagtens oprette en datingprofil på mange sider, men der er bare nogle ting, som du ikke kan. Dette er også en måde, hvorpå du kan finde nogle gratis datingsider (der selvfølgelig ikke er gratis datingsider i længden). Men det kan være en start, hvis du ikke har lyst til at betale for siden, men gerne vil tjekke, om den er noget for dig.

Er det værd at betale for en datingside?

Nu skal du så gøre op med dig selv, om det er det værd at betale for en datingside. Der er nogle singler, der mener, at gratis datingsider er lige så gode, mens andre mener, at man klart skal betale for at have en datingside. Derfor er det ikke til at sige, om det er det værd at betale for en dating side. Det er nemlig op til dig selv, og handler om dine behov og præferencer.

Hvis du for eksempel gerne vil spare nogle penge, så er det klart et plus for dig, at du kan finde en gratis datingside. På denne måde behøver du ikke have en ekstra udgift hver måned på at finde en ny date. Men hvis du ikke har noget behov for at spare penge, så skal du måske vælge at finde en datingside, hvor du skal betale for et medlemskab. Det er skam helt op til dig selv, og der kan være mange grunde til, hvorfor du vælger det ene eller det andet.

Næste skridt når du har fundet en gratis datingside

Hvis du har fundet en gratis datingside, som du ønsker at blive medlem af, skal du lige igennem nogle enkelte skridt først. Det næste skridt, som du skal tage, er at finde ud af, om siden kan opfylde dine behov. Er der nok brugere? Er der nok brugere af det køn, som du søger? Er siden altid gratis eller skal du betale på et eller andet tidspunkt? Er der nogle ekstra funktioner? Hvad er målgruppen? Der findes masser af ting og spørgsmål, som du lige skal have svar på, inden du melder dig til og får en datingprofil. Det kan du blandt andet gøre ved at tænke over disse spørgsmål, og se om den gratis datingside opfylder det, som du gerne vil have fra en gratis datingside.


Hvis den gratis datingside opfylder de ting, som du havde i tankerne, er det bare med at tilmelde dig. Nu skal du have fundet på den helt perfekte profiltekst samt tage det flotteste profilbillede af dig selv. Hvordan vil du have at andre skal tolke og se dig? Det er nemlig et godt spørgsmål, og det er så skridtet, som du skal tage efter, du har tilmeldt dig til en gratis datingside.

Gratis datingsider kan være noget for dig

Alt i alt kan gratis datingsider sagtens være noget for dig. Der findes flere forskellige på markedet, så det er bare med at tjekke dem ud. Måske finder du den helt perfekte dating side til dig? Hvis ikke, kan du jo altid bare finde en anden. Hvis det ikke koster nogen penge, så vil du heller ikke miste noget på det.

Der er efterhånden en større og større del af danskerne og resten af verdens befolkning, der mødes på nettet. Vi dater nemlig ikke længere bare dem, vi møder i byen eller dem, vi kender gennem venner og bekendte – vi dater verden.

Med det helt rigtige datingsite, kan du også blive en af dem, der finder kærligheden, for de nyeste undersøgelser peger ikke bare i retningen af at langt de fleste af os mødes på nettet, men også at de forhold, der opstår gennem netdating, har en højere chance for at lykkedes.

Det behøver ikke at koste en formue, for i dag findes der en lang række gode, gratis dating sites og herunder er en kort præsentation af de mest populære:

 

Dating.dk

Hvis du har hørt om online dating, så er der ingen tvivl om, at du kender til dating.dk, som er Danmarks største datingside.

Er du helt ny i netdating er det derfor et rigtig godt bud på en begynderside med god kundeservise og let oprettelse samt afmelding. Her er 20 år på bagen, så der er tale om et site, der har helt styr på, hvordan man gør tingene bedst – og det kan du også se, hvis du kigger efter på Trustpilot, hvor folk, der har profiler på siden med stor enighed, fortæller om rigtig gode oplevelser med en seriøs side, der lægger vægt på god kundeservice og brugervenlighed.

Og så er dating.dk meget mere end bare online dating, der findes også en lang række gode og informative artikler om emner, der er interessante i forhold til dating og singleliv, events for medlemmer og dating.dk TV, alt sammen designet for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter eller drømmer om.

Fakta om dating.dk:

 • Gennemsnitsalderen for brugerne er 20-30år. Er du ældre eller yngre, betyder det dog ikke, at du ikke kan finde en partner her eller få en god flirt op at køre.
 • Det er gratis at oprette en profil og søge blandt de mange singler i dit område – eller hele Danmark
 • Du modtager matches på mail, når dating.dk finder en profil, der passer til det du søger
 • Hvis du finder en, du gerne vil skrive til, skal du betale for abonnement, men alt op til det er gratis

Alt i alt en god, stor og troværdig datingside, der er gratis, indtil du ønsker at tage kontakt til en anden bruger.

 

be2.dk

Til forskel fra andre danske dating sider fungerer be2 på et mere videnskabeligt plan, der henvender sig til alle aldre. Når du opretter dig som bruger på siden, er det første du bliver bedt om at tage en personlighedstest, der hjælper siden med at finde ud af mere om dig. I forlængelse heraf vil du modtage resultatet af din test og en beskrivelse af det, testen viser er vigtigt for dig at se efter i en mulig partner.

Det betyder, at siden ikke er en egentlig datingside, men nærmere kan kaldes en match-making side, hvor du ikke selv skal chatte frit og kontakte dem, du finder interessante. Det sørger be2 for.

Der er nemlig kun ’adgang’ til de tilmeldte singler, der passer til det, du leder efter. På den måde undgår du at bruge tid på folk, der ikke er interesseret i det samme som dig – eller slet ikke matcher det, du gerne vil have.

I Danmark er denne form for matchmaking stadig ikke ligeså populær som almindelig dating, men det er et hurtigt voksende fænomen, der har en forbløffende stor succesrate. Det er en rigtig god løsning, hvis du ikke har tiden og lysten til at fiske blindt i en kæmpe sø af forskellige singler, men bare gerne vil finde en, der vil det samme som dig.

 

50plusmatch.dk

Her er en fin og seriøs datingside til singler over 50 år. Fordelen ved at melde dig til her, hvis du vel at mærke har den krævede alder er, at der er tale om ligeværdig og seriøs dating for folk, der leder efter en moden partner, ven eller bare en at chatte med ind imellem.

Siden er en del af en større koncern, der styrer mange forskellige datingsites i flere lande, hvilket giver en stor fordel i forbindelse med kundeservice og brugervenlighed.

Ud fra anmeldelserne på forskellige sider som Trustpilot kan man drage, at der er tale om en side, der fungerer rigtig godt og professionelt med fokus på den gode oplevelse og de bedst mulige matches for medlemmerne.

Herudover ser det ud til, at mange medlemskaber varer meget kort, fordi brugeren i høj grad finder det, de leder efter på siden indenfor ganske kort tid.

Her er altså tale om en side, der tager sit navn og omdømme seriøst. Er du over 50 og søger en kæreste eller partner, så er det et godt sted at starte.

 

Match.com

Match.com er en af de største og mest genkendelige datingsider verden over. Den har sider i alle verdens store dating lande og nu er den også tilgængelig i Danmark, som DK.match.com.

Siden sin etablering i 1995 i Amerika har sitet indtaget hele verden og har i dag over 20 millioner brugere globalt set.

I 2002 kom siden til Danmark og er hurtig blevet en af de mest populære af de traditionelle datingsider på det danske marked.

Som de andre sider på denne liste er det gratis at oprette en profil og bruge siden, men ønsker du, at din profil skal være synlig for andre brugere eller ønsker du muligheden for at tage kontakt til singler du finder interessante, skal du betale for abonnement per måned.

Som en lækker feature har du med match.com mulighed for at tjekke singler over hele verden, så, hvis du skal flytte til udlandet, kan du på forhånd gøre dig bekendt med det lokale marked, så at sige.

Derfor henvender siden sig til singler, der ønsker at chatte og date både nationalt og internationalt. Med en gennemsnitsalder blandt brugerne på 20-30 år, er det fortrinsvis en side for yngre singler, men det betyder ikke, at du om senior ikke kan få glæde af en profil herinde.

 

Single.dk

En af de få sider på denne liste, der er ’made in Denmark’ og i øvrigt en af de få danske sider med så stor succes som de udenlandske konkurrenter. Med et medlemstal på omkring 350.000, er der nok at vælge imellem, hvis du leder efter en at dele livet og kærligheden med.

Selve siden fungerer ligesom de fleste andre i forhold til oprettelse og søgning blandt de mange profiler på siden. Gennem de spørgsmål du besvarer i forbindelse med tilmelding og oprettelse af profil vil siden sende dig potentielle matches på mail

Til forskel fra andre sider, skal du her verificere din ægthed via mobilnummer. Det er en foranstaltning, der er lavet, for at undgå falske profiler og phishing. Derudover vil alle de fotos du vælger at dele på din profil også blive verificeret.

Her er altså tale om en side, der tager dating alvorligt på en anden måde end bare match. Der skal også være styr på ægtheden af profilerne, for at give dig den bedst mulige oplevelse og chance for at finde det du leder efter.

Gennemsnitsalderen for brugere på denne portal ligger mellem 29 og 31 men alderen på brugerne ligger mellem 18 og 55, så du har mulighed for at finde mange forskellige partnermatches i alle aldre herinde.

 

C-date.dk

Selve navnet på siden indikerer meget godt, hvordan denne datingside adskiller sig fra de andre på denne liste. Her tales nemlig om casual dating frem for søgen efter en seriøs partner.

Casual dating betyder enkelte dates, erotiske møder eller bare lige på sex. Alt efter hvad du søger, vil siden hjælpe dig med matches, der passer til det, du søger.

Der findes både singler, folk i forhold og folk med ægtefæller, der søger sjov og casual møder, derfor er diskretion også mere vigtig her end på andre sites.

Endnu en forskel er, at denne side fungerer udelukkende ved hjælp af partnerforslag, eller matches tilsendt fra siden. Der er altså ikke fri browsing mellem alle de andre profiler på siden og der skal godkendelse til, hvis du ønsker at se billederne af et potentielt match.

Siden har taget spændende metoder i brug for at udligne kønsfordelingen på siden, således er det gratis for kvinder at bruge siden og alle de udbudte features mens mændene skal oprette abonnement. Det kan umiddelbart virke uretfærdigt – men på grund af denne foranstaltning har c-date.dk opnået en næsten 50/50 fordeling på køn, hvilket er godt klaret for en side af denne slags.

Gennemsnitsalderen på siden ligger på 32-35 år hos både kvinder og mænd, men der er et fint udvalg af både ældre og yngre singler.

 

Senior.dk

Her er endnu en side, der henvender sig til seniorer. På senoir.dk er fokus dog ikke udelukkende på de romantiske forhold, men i ligeså høj grad på venskaber og samvær med ligesindede.

Mange af os oplever, at det med alderen bliver sværere og sværere at finde nye bekendtskaber og udvide vennekredsen.

Derfor er det ikke bare de romantiske kontakter der er en mangelvare, når der efterhånden er mere gråt hår end brunt, rødt, blondt eller sort, det er også venskaberne. Derfor er senior.dk en populær platform for netop det segment, der søger samvær og venskab ud over en kærlighedsforbindelse.

Her er muligheden for at oprette events en stor fordel, for du kan på siden selv arrangere alt fra en fælles kop kaffe til en aften i byen eller en hyggelig tur ved vandet. Det behøver ikke at være dates, men ligeså fint er sammenkomster for flere medlemmer i samme område eller større events for medlemmer landet over.

Gennemsnitsalderen herinde ligger lige over 50 og der er fin fordeling mellem kvinder og mænd på siden. Medlemstallet er ikke så stort som på mange af de andre sider, men til gengæld er tonen mere afslappet og venskabeligt.


Et rigtig godt valg for dig, der søger mere og andet end blot kærlighed.

 

40plus.dk

Ligesom de andre sider, der henvender sig til singler, der har passeret 40 eller 50 er der en lidt mere seriøs og professionel fokus på 40plus.dk

Siden i sig selv er æstetisk og professionelt opbygget og er let at bruge, ligesom det er hurtigt og overskueligt at oprette sig som bruger herinde.

Siden har rigtig god mulighed for at kommunikere på rigtig mange forskellige måder, ikke kun med dating i tankerne. Der findes et godt udvalg af forskellige diskussionsfora, chat og muligheden for at sende interne e-mails.

Herudover udmærker 40plus.dk også i form af de mange dejligt events for medlemmer, så der er mulighed for at møde og lære hinanden at kende udenfor internettet og på den måde, skabe venskaber og kontakter med folk, der måske ikke virker som oplagte match på siden.

Siden er på mange måder mere end bare en datingside, der handler om at finde kærligheden eller at søge efter en partner. Det er en side, der helt klart har sat sig for at forsøge at ramme sin målgruppe så godt som muligt, både gennem design, opbygning, funktion og brugervenlighed.

 

Partnermedniveau.dk

Hos partner med niveau er der virkelig tale om seriøs og målrettet dating og matchmaking.

Siden henvender sig til singler, der søger dannede og uddannede partnere, der deler samme interesser, livsanskuelse og dannelsesniveau som de selv.

Selve siden bygger på omfattende personlighedstests og analyser, der har været med til at gøre siden så populær verden over – i dag med over 30 millioner medlemmer. Der er altså rigtig god mulighed for at møde en potentiel partner indenfor de rammer du sætter op i din profil.

Der lægges rigtig stor vægt på personlighedstesten og den analyse, der skal gennemføres ved tilmelding. Selve testen er udviklet i samarbejde med nogen af de folk, der ved mest om denne form for tests og matches. Derfor skal du også afsætte minimum en halv time af til at svare på de godt 200 spørgsmål testen indeholder.

Virker det overdrevet? Måske. Men til gengæld får du virkelig gode og passende matches ud af dine anstrengelser. Den tid du lægger i din profil og besvarelsen af spørgsmålene afspejles tydeligt i de matches du får fra siden, derfor er det en virkelig god ide at bruge lidt tid på oprettelsen, hvis du er seriøs i din søgen efter en partner med niveau.

Gratis dating – hvem, hvad, hvor

Generelt er onlinedating noget af en jungle i dag, hvor der er så mange forskellige datingsider og så mange forskellige måder at date på. Især når det kommer til gratis dating.

For at være sikker på, at du ender på den side, der giverdig størst mulig chance for at finde præcis det, du leder efter, er det et godt udgangspunkt at starte med at finde ud af helt præcist, hvad du søger:

 • Søger du dates og potentielle partnere i det område du bor i, er det en god ide at starte med en af de helt klassiske datingsider, der sørger for t sende dig matches baseret på din profil og dine interesser. For eksempel dating.dk, match.com eller single.dk
 • Søger du dates på kryds af landegrænser og nationaliteter, er de internationale datingsider det bedste udgangspunkt, for her har du mulighed for at søge på de sider i andre landet, der ligger under samme koncern. Her kan du vælge be2.com eller match.com
 • Som senior eller ældre, der søger venskab og samvær med ligesindede og folk, der er samme sted i livet som dig er datingsites specielt for singler over 40 eller 50 helt klart at foretrække. De bedste sider til denne form for senior dating er 40plus.dk senior.dk og 50plusmatch.dk
 • Er du på udkig efter noget mere casual eller bare lidt sjov og ballade, så er det ikke de seriøse datingsites du skal på – både for din egen skyld, men også de andre singler, der leder efter forhold og potentielle partnere. I denne kategori finder du c-date.dk

Ud over det, skal du også gøre op med dig selv, hvilke kriterier der er vigtige for dig, når det kommer til en fremtidig partner. For de forskellige sider vægter helt klart forskelligt, når det kommer til at matche dig med andre medlemmer.

Helt lavpraktisk kan man starte nedefra:

 • Sider, der matcher ud fra geografi, alder og interesser. Men, hvor du stadig selv kan opsøge og tage kontakt til andre singler. Dating.dk og single.dk er de bedste bud for dig.
 • Sider der baserer deres matches på spørgeskemaer, der skal hjælpe med at specificere, hvad du leder efter. Be2.com og senior.dk passer i denne kategori
 • Sider, der matcher på baggrund af personlighedstests og ønsker fra dig. Her skal du kigge hos partnermedniveau.dk

Alt i alt kommer den del af processen mest an på, hvor kræsen eller specifik du er i dine ønsker til en fremtidig partner og om du er mere villig til at gå på kompromis med uddannelse, baggrund, alder eller geografi.

Hermed ikke sagt, at du kan skræddersy den perfekte ansøgning og profil, så den eneste ene dumper ind i din mailbox med det samme. Når det kommer til online dating, om det er gratis dating eller på sider, der kræver betaling, er det en fordel at gå ind i processen med åbent sind.

Det er en god ide at bruge tidligere erfaringer til at finde ud af, hvad der ikke fungerer for dig i et forhold, men at udelukke folk på baggrund af det kan være en svær beslutning og måske giver det dig ikke det, du ønsker i sidste ende.

Når det kommer til at vælge en side, der har størst chance for at give succes for dig i sidste ende, er det også et rigtig godt udgangspunkt at tjekke op på de anmeldelser, der ligger fra brugere af siden på nettet.

Både de anmeldelser, der ligger på blogs, der giver dybdegående og lange anmeldelser af de forskellige sider – nogen endda med mulighed for at sammenligne og se karakterer. Men i ligeså høj grad sider som Trustpilot, der virkelig giver små kommentarer fra rigtige brugere, der har personlig er faring med siderne og kan anmelde derudfra.

I forbindelse med Trustpilot er det dog vigtigt at huske, at det er meget mere fristende og ofte, at folk lægger en kommentar når de har haft en dårlig oplevelse, end når de har haft en god eller endog middel oplevelse på siden.

Date med sikkerhed

Online dating har på mange måder ændret den måde vi danskere leder efter og i sidste ende finder kærligheden på. Samtidig er der i takt med denne udvikling også sket en stor udvikling indenfor den måde online dating sites kan misbruges til at snyde og lokke penge og oplysninger fra folk i kærlighedens navn.

Derfor er det vigtigt, at du går ind på online datingmarkedet med åbne øjne og ikke lader dig lede i uføre. Ved at tage ganske få forholdsregler kan du dog med ro i sindet tilmelde dig dit foretrukne site og gå på opdagelse i blandt de mange tusind singler, der også leder efter kærligheden online.

 • Giv aldrig dine kontooplysninger eller private oplysninger til et menneske du ikke kender og stoler 100% på.
 • Send aldrig penge til mennesker du møder online! De kan have de bedste og mest realistiske historier eller undskyldninger, men rigtig mange af dem arbejder med at snyde folk for penge ved at fortælle netop de historier til folk som dig og mig.
 • Vær forsigtig, når du aftaler at mødes første gang irl (in real life / i virkeligheden). Det er aldrig en god ide at møde hjemme hos nogen den første gang, for I kender ikke hinanden eller hinandens reelle hensigter. Vær forsigtig!

Med det sagt og de råd givet, er der ikke noget grund til at være bange for at kaste sig ud i at date online.

Der findes rigtig mange dejlige og ægte mennesker derude på jagt efter kærligheden eller en at dele hverdagen med. Og dem er er langt flere af end de andre. Men det er bare vigtigt at være opmærksom på at svindlerne og snyderne findes derude og derfor tage sine forholdsregler inden kærligheden gør blind.

Gå ikke glip af noget

Rigtig mange af de populære datingsites fra listen herover tilbyder ud over den almindelige tilgang vis internettet på din computer og browser også apps til iPhone og android, hvilket betyder at du ikke går glip af noget!

Henter du appen til den datingside du har profil på, kan du indstille den til at sende dig en notifikation, hver gang en single, der matcher dig, opretter en profil. På den måde kan du være en af de første der skriver en besked til ham / hende og forhøje din chance for at sikre dig den første date.

Når du har appen på din mobil, bliver det også lettere at chatte og føre samtaler online med dine matches. Du behøver altså ikke at vente til du kommer hjem og kan logge ind på din profil før du kan svare på beskeder eller tjekke de match du har fået tilsendt i løbet af dagen, det kan du nemlig gøre løbende på din app.

Overordnet set er dating online en af de mest udbredte måder at finde partner og søge efter kærligheden på i Danmark i dag. Det afspejles i det store antal datingsider, der findes på nettet – både danske og udenlandske – samt det store antal profiler, der findes på de forskellige sider.

Samtidig er udbuddet af forskellige måder at matche dig med potentielle partnere voksende. Der bliver i højere grad lagt vægt på, hvordan det perfekte match opnås, for vi vil ikke ’spilde tiden’ på den forkerte.

I fremtiden kan vi måske se frem til DNA-dating, hvor vi matches med potentielle partnere gennem genetik og ikke de personlige træk. Eller dating på baggrund af langt mere dybdegående og omfattende tests – både fysiske og mentale. Der er ingen grænser for, hvad der kan ske i fremtiden.

Er du på udkig efter en at dele hverdagen med eller måske bare en sjov aften, så er der en datingside, der kan hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Kast dig ud i det og opret en profil allerede i dag! Din kommende partner venter på dig derude!