Single.dk Anmeldelse

Single.dk er en gammel og berømt dansk dating side. De bryster sig af, at være den side, der har ført flest par sammen i Danmark.

Og på grund af stort fokus på marketing, har de fleste danskere hørt om siden. Men hvordan og hvor godt virker siden egentlig den dag i dag?

I denne single dk anmeldelse har vi samlet nogle tanker om fordele og ulemper ved den populære datingside.

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse

 

Anmeldelse af Single.dk

Single.dk er en datingside fra 1999, altså over 20 år gammel. Det betyder, at teamet har haft mange år til at udvikle siden, og finde ud af, hvad der fungerer og ikke fungerer.

Igennem årene har de været gode til at markedsføre, hvilket betyder, at de fleste danskere kender til single.dk.

Førhen var siden kendt som Netdate.dk, indtil de i 2012 skiftede navn til single.dk. Hjemmesiden er en såkaldt lillesøster til den anden kendte netdating side, dating.dk.

Det at siden er så gammel og at så mange har hørt om den igennem tiden, fører til et højt niveau af tryghed, når det kommer til at bruge den. Man ved, at det er en ordentlig side, og at man kan regne med god behandling. Og de fleste brugere og anmeldere kommer da også med denne melding.

Der er dog fortsat flere og flere, som i dag er utilfredse med siden, eksempelvis på Trustpilot. Dette har at gøre med, at siden angiveligvis er blevet dårligere til at rydde op i gamle, inaktive profiler på de senere år.

Det er altid en dårlig ting at have mange inaktive brugere, fordi det giver siden en fornemmelse af spøgelsesby. Man ved ikke, hvem man kan forvente at få svar fra på siden. Det er dog ikke så voldsomt i vores opfattelse. Mange datingsider kæmper med dette problem, og for en dansk side er problemet ikke så stort som visse andre steder. Det bør dog nævnes, at mange har udtalt en utilfredshed med inaktive bruger.

Ligeledes har flere meldt om, at de har haft besvær med at afmelde deres abonnementer. Altså har siden trukket for endnu tre måneders medlemskab efter deres opsigelse. Dette er ikke noget, vi her har oplevet. Men er det et tilbagevendende problem, er det naturligvis alvorligt.

Når det er sagt, er der mange flere positive ting at sige om siden. De inaktive brugere bliver opvejet af de over 40000 aktive brugere. Det vil sige, at 40000 rigtige mennesker bruger siden, og man lever altså ikke i en spøgelsesby.

Samtidig er siden elegant opsat, og den er utroligt let at navigere rundt på. De fleste mennesker vil ikke have noget problem med at finde ud af, hvordan man manøvrerer sidens forskellige funktioner.

Og har man alligevel besvær, får deres kundeservice også gode ord med på vejen fra mange personlige anmeldelser.

Fordele & Ulemper

For at give mulighed for at få et lille overblik, har vi her listet nogle af fordelene og ulemperne ved single.dk.

Fordele:

 • Det er en kendt dansk side, hvilket gør den pålidelig og tryg.
 • Over 40000 aktive brugere.
 • Siden der bringer flest par sammen i Danmark.
 • Gratis oprettelse af begrænset bruger, så du kan tjekke siden ud, inden du betaler.
 • Apps til iPhone og Android.
 • God og velfungerende algoritme, der matcher dig med gode forslag til personer.

Ulemper:

 • Flere melder om inaktive og falske profiler.
 • Flere melder om besvær med at opsige abonnement.
 • dk pris er ret høj, når man vil have et fast abonnement.
 • Ingen dating single for homoseksuelle.
 • Ingen mulighed for at date internationalt, idet siden er dansk.

Der er altså cirka lige mange punkter på de to lister. Det bør dog understreges, at vi ser listen af fordele for at være af mere betydning, end listen over ulemper. Dette skyldes, at flere af ulemperne stammer fra single anmeldelser fra brugere, og altså ikke er noget, vi selv har oplevet. Man bør dog stadig tage disse fejl alvorligt, og være forberedt på, at de kan opstå.

Det er generelt vigtigt at notere sig, hvad andre synes er galt med siden. Dette kan betyde meget for, om den kunne være noget for dig. Der er mange brugeranmeldelser at læse på Trustpilot, hvor anmeldelserne dog generelt er relativt høje.

Konceptet

På single dk opretter du en bruger og skriver nogle detaljer og en beskrivelse af dig selv, samt uploader billeder. Dette gør, at andre profiler kan se dig, men ikke bare det.

Teamet bag siden har opfundet en algoritme, der gør at du automatisk bliver matchet med andre brugere, der minder om dig. Og denne algoritme er aldeles velfungerende, og får meget ros.

Dette er naturligvis det allervigtigste punkt når det kommer til at bedømme en datingside. Datingen. Altså, at siden kan finde ud af sin vigtigste opgave. Det handler jo netop om at blive sat sammen med potentielle partnere. Det er datingdk god til.

Siden er generelt let at navigere rundt på og brugervenlig, hvilket også er en af de store krav til en datingside. Samtidig er der en stor aktivitet på siden, når man tænker på at den kun bruges af danskere.

Single.dk har igennem de seneste år været gode til at opdatere deres side, så den følger med moden. Layoutet og designet på siden er derfor stadig knivskarpt, og det er en fornøjelse at klikke sig rundt derinde.

I samme tråd har de også udviklet apps til både iPhone og Android, så du har mulighed for at benytte datingdk når du ikke sidder ved computeren.

Ligesom mange af de nye apps, som er populære særligt blandt unge, kan man altså nu bruge dating.dk på farten.

Der er også flere funktioner på siden, der minder om disse førnævnte apps. Eksempelvis kan man blive præsenteret for en profil, og blive bedt om at sige ’ja’ eller ’nej’ til vedkommende, og på den måde blive matchet.

Vi vil igen understrege vigtigheden af, at siden danner rammer om et trygt miljø for dating. Det er nemlig utroligt centralt, når man benytter en datingside, at man stoler på den, og at man føler sig tryg ved at tage på dates.

Og på datingdk er trygheden i top. Det at det er en dansk side gør, at der ikke er mange utilregnelige udenlandske profiler, som er skabt for at snyde danskere. Det er en troværdig side, og dette er utroligt vigtigt, når det kommer til at date.

Single dk brugere

Det er vigtigt at understrege, at datingdk er en side, der primært benyttes til mere seriøs dating. Der er altså mange, der leder efter et seriøst og længerevarende forhold. Man tager på dates, hvor man taler og lærer hinanden og kende. Det er altså ikke en af de nye sider, der er blevet populære, hvor det mest handler om den fysiske forbindelse. Dating dk er en seriøs datingside.

Det kan til gengæld godt anses for at være en ulempe, at man på siden er begrænset til at date inden for Danmarks grænser. Mange vil dog nok helst holde sig til Danmark, og for disse brugere er det naturligvis en fordel.

Det er til gengæld unikt, at siden har så mange aktive brugere. Dette betyder, at selvom man er begrænset til Danmark, er der altså stor aktivitet på siden, og du får ikke besvær med at skaffe dates.

Brugerbasen er stor og bred, så der er altså folk af mange aldre, baggrunde og interesser. Hvis du er interesseret i at møde nogen, der adskiller sig fra dig, er det bestemt muligt her.

Noget særligt ved singledk er, at aldersgrænsen er lavere end ved mange andre sider. Man skal nemlig kun være 15 år gammel, for at kunne oprette sig på siden.

Dette kan man selvfølgelig både være for og imod, men er du under 18 og klar på at date, er datingdk i hvert fald en af de få sider, der byder dig velkommen.

Gennemsnitsalderen er dog ikke nær så lav, men ligger på omkring 31 år for begge køn. Dette vidner om, at siden primært bliver anvendt til seriøs dating, da dette er en alder, hvor det er typisk at lede efter et længerevarende forhold.

Naturligvis er der dog også mulighed for at finde en kortere flirt eller one night stand på siden. Det er jo ikke alle, der lige er ude efter at finde deres ægtefælle. Mange har bare lyst til at hygge sig og møde nogle søde mennesker.

En anden ting, der er ret unik for singledk, er kønsfordelingen. Den ligger nemlig på 49% mænd og 51% kvinder. Det er sjældent, man finder en datingside, hvor fordelingen er så utroligt lige. Mange sider har nemlig en stærk overvægt af mænd. Dette kan gøre det svært for både mænd og kvinder, idet det ene køn altid er i overtal, og det andet i mindretal.

Den meget lige kønsfordeling betyder en god dynamik i forhold til matchmaking, og at der typisk altid vil være nok profiler af det andet køn.

Man må dog også kritisere, at siden ikke har homoseksuel dating. Der findes naturligvis særlige sider til dette formål, men det burde alligevel ikke være så svært at inkorporere på de store, danske sider som denne. Måske vidner det om en smule gammeldags mindset, at siden ikke har omstillet sig til dette endnu.

Singledk er dog, ifølge sig selv, den side, der bringer flest par sammen. Og dette må man vel, i sidste ende, anse for at være et godt tegn. Der skulle altså gerne være høje chancer for, at du på singledk møder din næste store kærlighed, hvis du opretter dig og bruger siden aktivt.

Hvad koster medlemskab hos single.dk?

Som nævnt længere oppe, er single.dk priser en af ulemperne ved siden.

Det koster 599,- at være medlem i tre måneder. Selvom der flere steder på nettet påstås, at det kun koster 39,- om måneden, er dette altså ikke rigtigt. Nogle gange er der mulighed for at få den første måned til denne pris, men herefter er prisen altså noget højere.

Det er selvfølgelig en stor ulempe, at prisen er så høj for at være medlem, fordi det begrænser brugerne. Man bliver nød til virkelig at ville investere i sit datingliv, for at kunne få noget ud af det.

En positiv opvejning er, at man kan oprette sig gratis på dating dk. Du har altså mulighed for at gå ind og lave en bruger, og klikke dig lidt rundt på siden. Så kan du se og bedømme, om siden ser ud som noget for dig, inden du begynder at betale. Og så kan du også bare droppe det, hvis det ikke er noget for dig.

Det gratis medlemskab er dog stærkt begrænset, og du har altså ikke mulighed for at skrive til alle de brugere, der har premium, ligesom du også er afgrænset fra mange af de andre funktioner på siden.

Det er klart, at de brugere der har købt et premium abonnement, også er de brugere, der er mest seriøse omkring dating. Derfor er det nødvendigt at købe, for at du kan få adgang til denne store base af aktive brugere.

Opsummering

For lige at sammenfatte her til sidst: Singledk er en god og populær dansk hjemmeside og app til single dating, der har eksisteret i mange år. Derfor er den tryg og etableret, og har haft mange år til at udvikle sig.

Datingdk har fulgt med tiden, og designet, interfacet og brugervenligheden er opdateret og helt i top. Det er altså let at finde rundt på siden, og funktionerne er lette at bruge.

Som ulemper har vi nævnt den høje pris, der gør det dyrt at være medlem igennem en længere periode. Desuden er der en del ældre og inaktive brugere, der ikke er blevet slettet, hvilket kan gøre oplevelsen blandet, når du skriver til folk og ikke får noget svar.

Singledk bryster sig af at være siden, der bringer flest par sammen i Danmark, og det må trods alt sige noget om, at det er en god side. Du kan i hvert fald prøve det af, og se om det er noget for dig. Hvem ved, måske er det her, du møder din næste store kærlighed?