C-date – erotisk oplevelser

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Perfekt
★★★★★
ErotiskGratis Oprettelse →
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →

Er du på udkig efter en erotisk oplevelse, så kan C-date være svaret.

C-date står for Casual dating, og det er siden for singler, par og personer, der lever i et løst parforhold, og som ønsker erotisk eller lidenskabelig kontakt. Der er masser af danske profiler, men der er også titusindvis af profiler fra udlandet (blandt andet Norge og Sverige), hvis man gerne vil udvide sin søgning til mere end Danmark.

C-date lægger ikke skjul på, hvad deres medlemmer søger, og hos C-date mener man, at monogami er en gammeldags måde at tænke på, og at der i dag er mange moderne parforhold, hvor man godt kan have et åbent forhold. Under alle omstændigheder respekterer man din mening, og når du oprettet en profil på c-date, kan du til eller fravælge, om du vil have kontakt til brugere, der er i etablerede forhold, eller om du kun vil have kontakt til singler.

For kvinder er det helt gratis at oprette en profil på c-date. Mænd har gratis registrering, men det koster penge at bruge siden. Når du opretter en profil, skal du svare på, hvilken type forhold du leder efter, og der er meget åbne rammer for, hvad du kan søge. Her kan du være helt ærlig med lige præcis, hvad det er, du leder efter i et erotisk forhold.

Når du har oprettet din profil, vil du opleve, at der er mange interesserede og nysgerrige brugere på siden. Du kan opleve, at blive kontaktet af personer, som er ude efter noget andet end dig selv, og i disse tilfælde er det dig selv, der skal sætte grænserne for, hvad du har lyst til.

Cdate.dk – stedet hvor du er anonym, hvis du ønsker det

Denne datingside promoverede sig selv i tidernes morgen på at hjælpe danskerne med at finde en hurtig affære. Hjemmesiden bærer stadig præg af dette, da man allerede ved profiloprettelsen kan vælge ens ægteskabelige status til at være ’i forhold’ eller ’gift’.

Grundet denne interesse for skjulte affære og sexdating eller inspirerende chats med andre end sin partner, har Cdate.dk (c dating)valgt, at alle deres brugere er anonyme for profiler uden betalt adgang. Dette gør dog samtidig, at man ikke kan se hjemmesiden ordentligt an, før man har betalt for sit medlemskab.

For gratis profiler, altså profiler der endnu ikke har betalt medlemskab, vil dit profilbillede samt andre billeder af dig være sløret til ukendelighed. Dette er dog væsentligt for mange brugere, da man ikke altid ønsker at ens venner, familie eller kolleger kan se, at man benytter en datingside.

C date dk – du må betale for at bruge hjemmesidens funktioner

Som før nævnt er der intet at komme efter på C-date, hvis du kun opretter en gratis profil uden at betale for medlemskabet. Dine muligheder vil være begrænsede til, at du kun kan oprette og udfylde din egen profil – du vil ikke kunne modtage kontaktforslag eller se dine beskeder, hvis ikke du betaler for at være en del af fællesskabet.

Når først du betaler, er der dog ingen vej tilbage – du vil straks blive bombarderet af kontaktforslag, modtage beskeder i din indbakke og kunne se alle andres profiler til fulde. Samtidig vil du også kunne bruge datingsidens funktioner og gøre brug af de mange fordele.

Ved at købe premium adgang får du også lov til at læse og skrive beskeder, se folks erotiske gallerier samt besøge folks profiler og kunne se deres billeder. Du får derudover også muligheden for at se alle de kontaktforslag, du ønsker, samt gemme kontakter som du finder særligt interessante.

Der kan købes adgang til c date dk på tre måder; enten kan du købe en startpakke, der løber over en periode af 3 måneder, eller du kan købe en klassisk pakke, der giver dig adgang til hjemmesiden i 6 måneder. Sidst, men ikke mindst, kan du med den afslappede mulighed betale for 12 måneders adgang.

Husk på, at uanset hvilken betalingsmulighed du vælger, vil du blive faktureret for hele perioden på én gang. Du betaler derfor ikke månedsvist, men vil blive faktureret for månedsbeløbet gange X antal måneder, du vælger, på en gang.

C-date har mulighed for et erotisk galleri

Som nævnt i starten er der ikke mulighed for at lave så meget udenomstingeltangel på hjemmesiden. Dog har man som betalende bruger muligheden for at lave sit eget erotiske galleri. Du kan dog være ganske rolig – det handler ikke om, at du skal uploade en masse nøgenbilleder af dig selv.

Det erotiske galleri fungerer ved, at du udvælger nogle billeder fra hjemmesidens kartotek, der skal hjælpe andre brugere med at se, hvilken erotisk type du er. Dette er et nyt tiltag, der ikke findes på andre datingsider, men som er ideelt, da mange bruger datingsider visuelt og derfor hurtigt kan vurdere dig og din person på baggrund af de billeder, du udvælger.

Du kan vælge mellem fire hovedtyper – enten den konventionelle, den eksperimentelle, den romantiske eller den vilde – disse kan naturligvis sidestilles med konkrete ting således, at den konventionelle type er til det, man kalder vaniljesex, hvorimod den vilde type hælder mere til BDSM.

Du skal derfor tænke grundigt over, hvilke billeder du vælger. Du kan sagtens blande dem, hvis du på nuværende tidspunkt er mest konventionel og eksperimenterende, men ønsker at tage hul på de mange oplevelser, der gemmer sig bag den vilde type.