C-date – erotisk oplevelser

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
C-date:
For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder.
Perfekt
★★★★★
ErotiskGratis Oprettelse →
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Dating.dk:
Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele.
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →

Er du på udkig efter en erotisk oplevelse, så kan C-date være svaret.

C-date står for Casual dating, og det er siden for singler, par og personer, der lever i et løst parforhold, og som ønsker erotisk eller lidenskabelig kontakt. Der er masser af danske profiler, men der er også titusindvis af profiler fra udlandet (blandt andet Norge og Sverige), hvis man gerne vil udvide sin søgning til mere end Danmark.

C-date lægger ikke skjul på, hvad deres medlemmer søger, og hos C-date mener man, at monogami er en gammeldags måde at tænke på, og at der i dag er mange moderne parforhold, hvor man godt kan have et åbent forhold. Under alle omstændigheder respekterer man din mening, og når du oprettet en profil på c-date, kan du til eller fravælge, om du vil have kontakt til brugere, der er i etablerede forhold, eller om du kun vil have kontakt til singler.

For kvinder er det helt gratis at oprette en profil på c-date. Mænd har gratis registrering, men det koster penge at bruge siden. Når du opretter en profil, skal du svare på, hvilken type forhold du leder efter, og der er meget åbne rammer for, hvad du kan søge. Her kan du være helt ærlig med lige præcis, hvad det er, du leder efter i et erotisk forhold.

Når du har oprettet din profil, vil du opleve, at der er mange interesserede og nysgerrige brugere på siden. Du kan opleve, at blive kontaktet af personer, som er ude efter noget andet end dig selv, og i disse tilfælde er det dig selv, der skal sætte grænserne for, hvad du har lyst til.