Nextlove.dk Anmeldelse

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Nextlove.dk
✔ Stor international datingside med mange danskere
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →

 

Beskrivelse

Der er sket utroligt meget i forbindelse med parforhold i løbet af de sidste hundrede år. I begyndelsen af det 20 århundrede blev man født, voksede op, fandt en partner og blev derefter gift. I løbet af 1960’erne begyndte hippiegenerationen på mere eller mindre ekstrem vis at tage dette klassiske system op til en kraftig genovervejelse. Normerne der tidligere tyngede mange parforhold blev ny skrottet til fordel for en ”Free Love” attitude, og et parforhold var nu ikke længere noget, der nødvendigvis behøvede at vare hele livet.

Dette var faktisk ensbetydende med en revolution i den måde, hvorpå vi går ind i parforholdet på. På trods af den større frihed i parforholdene siden tredser generationen, så har det ikke udelukkende været den rene dans på roser siden da. En af de uheldige konsekvenser af den mere afslappede holdning er den stadigt voksende skilsmisse procent, hvilket i dag er højere end nogensinde.

Dette har efterladt en masse mennesker som mere eller mindre ufrivillige singler, der ofte føler sig meget ensomme, og uden et netværk der kender til den specifikke oplevelse det er at blive skilt; og hvis man oven i købet har børn, så er det jo selvfølgelig endnu vanskeligere. Det er jo netop rigtig vanskeligt at skulle opdrage sine børn alene eller måske blot komme sig rent følelsesmæssigt efter en skilsmisse.

Det er her datingsiden Nextlove.dk kommer ind i billedet.

Anmeldelse af Nextlove dk

Nextlove er en ny tjeneste på den danske online datingscene, der adskiller sig fra alle de andre sider ved, at den udelukkende målretter sig imod mennesker, der er fraskilte eller enlige forældre. Jeg blev faktisk særdeles positivt overrasket , da jeg opdagede denne datingside, idet denne vinkel var forfriskende for mig, og jeg ikke kunne mindes at have set en lignende side andetsteds. NextLove fremstår desuden som en rigtig seriøs og sober løsning til de mange fraskilt singler derude, der er på udkig efter en ny partner at dele deres liv sammen med.

Next Love dk adskiller sig desuden ved at være 100% pæredansk. Dette resulterer i en datingside, der kender deres brugeres virkelighed og problemer, og derfor kan skræddersy en tjeneste, der er mere personlig og relativ end mange af de store udenlandske datingsider (der ofte blot oversætter deres indhold direkte til et givent land).

NextLove praler af at give dig en af de bedste datingoplevelser til fraskilte på markedet i dag, og jeg har således besluttet mig for at se om deres påstand nu også kan holde vand. Nextlove trustpilot anmeldelserne er i hvert fald et godt tegn på en pålidelig datingside. Læs videre her, og se hvad jeg fandt frem til under denne Next love anmeldelse.

Konceptet

Nextlove er lynhurtigt blevet til en af de allermest populære datingsider på det danske marked. Dette skyldes i høj grad den målrettede tilgang, der kendetegner siden. Det kunne jo nemlig sagtens være logik for perlehøns, at en side, der er dedikeret til fraskilte og enlige forældre giver en langt bedre chance for at finde et bedre match. Man er jo trods alt i selskab med andre personer, der befinder sig i en lignende situation.

Med et skilsmisse tal på hele 25% af samtlige danske ægteskaber, og ca. 50% af disse mennesker skal desuden få livet som enlige forældre til at fungere. I tørre tal vil dette rent faktisk sige, at det drejer sig om knap 10% af den danske befolkning, der befinder sig i denne kategori. Nextlove er derfor et åbenlyst bud på et godt sted at starte, hvis man som fraskilt eller enlig forælder skal i gang med at finde kærligheden på ny.

Faktisk kan man med en vis sikkerhed påstå, at Nextlove er eksperter i denne befolkningsgruppe, og at en tilmelding på datingsiden oftest vil medføre i et nyt forhold, hvis det er dette man er på udkig efter. Nextlove tager deres netdating alvorligt, og har en næsten videnskabelig tilgang til hele processen. Dette kommer til udtryk via et matchmaking system, der er baseret på den seneste forskning indenfor personlighedstyper, samt hvad der har indflydelse på at skabe de mest vellykkede forhold overhovedet.

Ved at bruge avancerede algoritmer vil Nextlove være i stand til at levere de bedste matches til deres brugere, der oftest ikke tilmelder sig siden for at spilde deres tid. Nextlove dk vil ved hjælp af deres algoritme først og fremmest basere deres forslag på dine egne oplysninger, der netop giver udtryk for din samlede personlighed, og ikke mindst den livsstil som du har valgt at føre. Det hele fungerer på følgende måde:

 • Du begynder med at indtaste et givent kriterie i søgeboksen, hvilket bør angive hvad du leder efter i en partner.

 

 • Når Next love dk så har fundet en bruger, som du er interesseret i, så er det nu med at vise dem, at du er interesseret. Send f.eks. en flirt eller måske en hurtig indledende besked. Nextlove bruger den såkaldte NextMatch, der giver en bruger en bedømmelse fra 0% til 100%, alt efter hvor meget i har til fælles.

 

 • Nextlove vil herefter informere denne bruger om, at du er interesseret i dem, og han/hun kan nu vælge om følelsen er gensidig.

Fordele & Ulemper

Til at starte med vil det være en god idé at opsummere alle de positive og negative sider ved Nextlove, så man lige fra starten kan danne sig et overblik over sidens generelle præstation i forhold til andre sider. Ok, lad os så komme i gang; Nextlove har således følgende fordele og ulemper:

Fordele
 • Det var rart at vide, at jeg havde med en af landets største datingsider at gøre. Man kan nemlig ikke afvise den logik der siger, at der jo nok er en god grund til, at siden er så populær som den er.

 

 • Fordi der netop er tale om en dansk hjemmeside, så er du dermed også garanteret, at det dtort set kun vil være danske brugere, som du kommer i kontakt med. Dette setup hos Nextlove.dk resulterer i møder med andre brugere, der befinder sig i det samme geografiske område som dig selv, som du så kan møde til en rar online chat, en god flirt eller måske endda et fysisk møde, hvis i kan mærke at der er en god kemi imellem jer.

 

 • Jeg fandt det også betryggende at vide, at sikkerheden tages alvorligt hos Nextlove. Efter endt tilmelding skal man derefter åbne sin e-mail, klikke på det tilsendte link og dermed aktivere din konto. Dette ekstra trin gør, at jeg som bruger føler mig langt mere sikker med derefter at udlever mine personlige oplysninger. Alle de indsendte profiler med billeder kontrolleres desuden af Nextloves medarbejdere, så man er sikker på den bedste kvalitet af brugere, og ikke mange af de falske profiler, der kendetegner andre datingsider.

 

 • Nextlove har desuden en god privatlivsfunktion, hvor du selv kan vælge hvor meget du ønsker andre skal kunne se af din profil. Jeg var i hvert fald glad for dette, idet jeg ikke er interesseret i at alle og enhver skal vide alt om

 

 • Tilmeldingen hos Nextlove er desuden også ret hurtig i forhold til mange af de andre datingsider derude. Det hele tager faktisk blot ganske få minutter, hvilket egentlig passer mig fint (da jeg var nysgerrig efter at komme i kødet på sidens egentlige indhold).

 

 • Da jeg så først befandt mig på Nextlove hjemmesiden, så blev jeg behageligt overrasket over et moderne design, der i stedet for den sædvanlige tørre tekst, i stedet i langt højere grad anvendte overskuelige ikoner, der gjorde det rigtig nemt at gå direkte i gang med sidens funktioner. Hvis du er bekendt med en smartphone (og det er du jo nok), så vil disse ikoner uden tvivl være særdeles velkendte, og noget du som bruger føler dig tryg ved.

 

 • Nextlove imponerer desuden også ved at anvende noget af den mest moderne teknologi, som jeg har set på en datingside. F.eks. kan man via siden linke til b.la. Google Maps for at se en anden brugers geografiske placering; desuden kan man også logge ind via Facebook, hvilket gør hele login processen rigtig meget hurtigere. Du kan endda importere alle dine Google kontakter direkte til siden, så du måske endda kan komme til at date én du kender lidt i forvejen.

 

 • Nextlove har udover en glimrende søgefunktion også en speciel lynsøgningsfunktion, der gør at man som bruger kan søge med et enkelt ord. Dette passede mig helt perfekt, idet jeg har en irriterende tendens til ikke helt at vide hvad jeg er på udkig efter. Søgefunktionen fungerer som sagt rigtig godt hos Nextlove, og giver dig udover lynfunktionen et bred vifte af søgemuligheder, såsom uddannelse, religion, seksuel overbevisning, hvor mange børn og en brugers etnicitet (hvis dette skulle være relevant). når du så har indstillet dine filtre, så de passer til dine ønsker, så vil Nextlove nu give dig en overskuelig liste over profiler, der svarer til dine søgeparametre. Jeg var i hvert fald rigtig glad for i ro og mag, at kunne gå de forskellige profiler igennem, og jeg følte virkelig at jeg ikke spildte min tid med dårlige matches.

 

 • Den store mængde tekst i min profil er endnu et plus, idet jeg nu på en langt mere detaljeret manér kunne fortælle mere dybtgående om mig selv. Det samme gælder jo også for de andre brugere, og man kan virkelig langt nemmere skille bukkene fra fårene med så mange oplysninger som overhoved muligt med sig i posen.

 

 • En af de ting, der adskiller Nextlove fra deres konkurrenter er deres fremragende kundeservice. Der er her tale om et dedikeret team af medarbejdere, der rigtig hurtigt vil vende tilbage på dine presserende spørgsmål. F.eks. reagerer de rigtig hurtigt, hvis man nu skulle være uheldig at falde over en falsk profil. Ved blot at gøre kundeservice opmærksom på dette, så vil den falske profil være fjernet i løbet af rigtig kort tid. Det samme gælder hvis du oplever en bruger, der ikke opfører sig pænt, og det er uanset om det gælder lumre forslag, seksuelle profilbilleder samt truende adfærd. Konklusionen er, at jeg følte mig i rigtig gode hænder med Nexloves kundeservice, hvilket virkelig hjalp mig med at have tillid til siden.

 

 • Det er desuden gratis at tilmelde sig Nextlove, hvis man blot er tilfældig nysgerrig. Man får desværre ikke adgang til alle funktionerne som gratismedlem, men til gengæld kan man få en generel idé om siden inden man forpligter sig med et medlemskab.

 

 • Nextlove er desuden en alsidig datingside, der både har noget til dem, der leder efter et langvarigt forhold og dem der blot ønsker sig noget mindre forpligtende. Netop fordi NextLove vokser med op til flere hundrede nye brugere hver eneste måned, så har man som bruger også et rigtig stort udvalg af mulige matches. Dette gør hele processen med at finde en egnet partner til en langt mere effektiv oplevelse. Du bliver i hvert fald ikke stoppet af det manglende udvalg.

 

 • Et glimrende udvalg af medlemskaber hos Nextlove er endnu et plus ved siden. Man kan således vælge imellem det førnævnte gratis medlemskab, Premium medlemskabet og til sidst Premium Plus medlemskabet. Hvis man først har besluttet sig for, at Nextlove har det man leder efter, så kan man med fordel vælge en af de to andre typer – alt efter dit behov.
Ulemper
 • For at kunne bruge alle Nextloves funktioner skal man have pungen frem, og investere i et fuldt medlemskab. Dette punkt er jo nok ikke specielt overraskende, idet der jo er tale om en virksomhed, der også skal overleve økonomisk set. Desuden er dette træk bestemt ikke atypisk hos andre datingsider – det er faktisk standard.

 

 • Hvis man går sproget hos Nextlove efter i sømmene, så kan man desværre hurtigt få et indtryk af, at hele molevitten er gået igennem en online oversætter, såsom Google Translate; og det er jo ikke så godt, idet der jo er tale om en dansk side. Man må jo gå ud fra, at Nextlove er bekendt med deres eget modersmål.

 

 • Man skal passe lidt på, hvis man ønsker at opsige sit abonnement hos Nextlove. Der er nemlig tale om et løbende abonnement, der bliver ved med at trække på din konto, hvis du ikke manuelt afmelder din betalingservice.

Nextlove dk brugere

Nextlove har angiveligt omtrent 100.000 medlemmer herhjemme med en kønsfordeling, der vipper imod et flertal af kvindelige brugere. Mændene skal nu nok komme med i kampen, idet vi jo ofte er en kende mere langsomme i optrækket end kvinderne, når det kommer til seriøs dating.

Hvad koster medlemskab hos nextlove?

NextLove priser følger i det store og hele niveauet hos de fleste af deres konkurrenter. En nextlove.dk pris tabel er som følger:

Premium

 • 1 måned med Premium: 299,00 kr.
 • 3 måneders Premium: 597,00 kr.
 • 6 måneders Premium: 894,00 kr.

Premium Plus

 • Premium Plus: 99,00 kr. oven i Pemium abonnementet.