Parship dating

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →

Leder du efter det perfekte match? Så kan Parship dating være noget for dig. Parship er dating for en moden målgruppe, så leder du efter en partner med livserfaring, så er Parship dating noget for dig.

På Parship dating sitet er det gratis at oprette en profil of du får også mulighed for at svare på spørgeskemaet gratis og skrive rundt til de profiler, som Parship har matchet dig med. Du kan også gratis søge rundt blandt andre profiler. Du skal dog betale et medlemsgebyr for at kunne se profilernes billeder og for at kunne læse svarene fra de profiler som du sendte mails til og læse mails fra andre singler på sitet.

Parship dating sitet blev lanceret i Tyskland, og er et af de største datingsites syd for grænsen. Det var et af de første dating sider, som indførte et spørgeskema, som kunne regne ud, hvilke andre profiler på sitet, som du matchede med. Spørgeskemaet blev til i samarbejde med en tysk psykolog.

Siden 2002 har du kunnet oprette en dating profil på den danske Parship dating side, men når du opretter en profil hos Parship, skal du være opmærksom på, at du også kan blive kontaktet af udlændinge fra 13 andre lande i både Europa og andre kontinenter, som foruden tyskland tæller England, Italien, Frankrig, Norge, Holland og Mexico.
Parship dating er i kategori med Meetic, B2 dating – begge disse sites henvender sig også til en international gruppe og har et spørgeskema man skal udfylde, hvorefter siden foreslår matchende profiler.

Parship dating sitet har et andet site, som blev lanceret kort efter det store site, nemlig Gay-Parship – en datingportal hvor homoseksuelle mænd eller kvinder kan mødes.