Match.com Anmeldelse

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Match.com
✔ Stor international datingside med mange danskere
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →

 

Det siger kunderne

Jens, 41 år:

Jeg er lige kommet ud af et langt forhold. Og derfor er jeg nu parat til at møde den store kærlighed. Og det bliver lidt nemmere på match.com.

Henriette, 27 år:

Jeg er altid på jagt efter manden i mit liv. Og med match.com har jeg mødt en masse gode kandidater. Jeg leder dog stadig.

Derfor match.com

Hvis du er interesseret i at prøve dig af med et online datingsite, men gerne vil kende lidt til siden inden, skal du læse denne anmeldelse af Match.com, hvor du kan blive klogere på fordele og ulemper ved datingsiten Match.com.

Du har sandsynligvis allerede hørt om Match.com før. Match.com har været gode til at gøre opmærksomme på sig selv og gjorde i nogle år reklame for deres hjemmeside både på TV og i biografer i Danmark.

Desuden er Match.com en af de ældste online datingsides, hvilket gør det spændende at forstå, hvad Match.com har formået at gøre rigtigt, siden datingportalen stadig er relevant og har omkring 20 millioner brugere på verdensplan. Når du har læst denne anmeldelse af match.com, kan du jo overveje, om du også vil slutte dig til fællesskabet.

Anmeldelse af Match.com

Hvis du søger noget mere seriøst dating, kan Match.com være vejen til at finde din fremtidige partner. Når du opretter en profil, skal du svare på nogle spørgsmål om dig selv. Som Match Danmark selv skriver, er profilerne ’meget detaljerede’, hvilket gør det nemt for dig at finde en person, du har ting tilfælles med. Det er tydeligt, at hjernerne fra Match com har prøvet at lave en hjemmeside for seriøs dating – alle de detaljer du skal opgive om dig selv er med til at gøre jagten på dit drømmedating match nemmere.

Desuden må vi gå ud fra, at folk ikke gider at gennemgå alle spørgsmålene, hvis de ikke tager dating alvorligt. Derfor er Match.com for dig, der værdsætter en brugervenlig hjemmeside, hvor du kan møde mange forskellige mennesker. Dermed ikke sagt, at alle brugere på Match com kun er på udkig efter en kæreste – nogle af brugerne er helt sikkert også blot på udkig efter sjov og ballade, så tjek folks profiler for at se deres præferencer.

Match.com favoriserer ikke nogen typer – det er en almen datingsite, hvor du ikke skal opfylde nogle særlige kriterier for at være medlem udover at være fyldt minimum 18 år, og så koster et medlemskab også et månedligt beløb. Men det er således, at du til at starte med faktisk kan oprette en gratis bruger på Match.com og se andres profiler.

På denne måde bliver du bekendt med hjemmesiden, inden du begynder at betale. Bemærk dog at du ikke kan skrive til andre brugere med en gratis profil, for det kræver, at du er en betalende bruger. Til gengæld er det uforpligtende, nemt og overskueligt at oprette en gratis profil i første omgang, så du kan se, om Match dating er noget for dig.

Det skal også siges, at Match.com er en ekstra god hjemmeside for dig, der f.eks. tit er i udlandet eller gerne vil have en partner fra et andet land. Det skyldes, at med de 20 millioner brugere Match com dating har, er størstedelen altså ikke fra Danmark. Du kan sågar prøve dig af med Match se og møde en svensk flirt, hvis du ikke finder det, du søger i Danmark. Der er omkring 200.000 match medlemmer i Danmark, så der skulle stadig være en god chance for at møde en partner, sexpartner eller ven på match com Danmark.

Hvorfor vælge Match.com? Fordele & ulemper

Da mennesker er forskellige og har forskellige præferencer inden for dating og partnere, vil der altid være fordele og ulemper ved hver enkel datingside. Generelt set er størstedelen af brugerne fra Match.com tilfredse og glade for hjemmesiden og bruger den, indtil de har fundet, hvad de søger efter.

Længere nede kan du læse mere uddybende om både positive og negative aspekter af Match.com. Indtil da skal disse fordele og ulemper ved Match.com fremhæves:

Fordele:

  • Brugervenlig hjemmeside med mange features
  • Du kan møde mange forskellige mennesker
  • Du kan finde både seriøs dating og casual dating
  • Du kan uploade op til 26 billeder på din profil
  • Siden er god, hvis du vil møde en fra et andet land
  • Single events i udlandet
  • Du kan oprette dig gratis.

Ulemper:

  • Ifølge Trustpilot har de ikke en specielt god kundeservice
  • Brugeraktiviteten i Danmark er en smule lavere end på andre store datingsites.

Som du kan læse, er der mange fordele og nogle enkelte ulemper ved at melde sig til Match.com, og det kommer til syvende og sidst an på, hvad du vægter i valg af datingsite.

Beskrivelse

Det er jo skønt, at Match er en mangfoldig hjemmeside, hvor alle kan oprette sig, så du kan møde folk i alle aldre, med forskellige erhverv og på trods af geografiske distancer. Når du opretter dig på Match.com ved du kort sagt ikke, hvad eller hvem du kommer til at møde, hvilket er den spændende del af det. Du kan møde så mange forskellige typer, hvilket match com fortjener en applaus for. De fører nemlig folk sammen, som måske ikke havde været i kontakt ellers, for tit og ofte er vi på datingmarkedet begrænset af vores erhverv eller bopæl.

Det er desuden altafgørende, at hjemmesiden er brugervenlig. Det gør det nemmere for dig at navigere rundt i andre brugere og beskeder. Jo mere gennemsigtig og ligetil kommunikationen er, jo hurtigere kan du finde dit dating match. Hvis du bliver træt af at søge målrettet efter diverse ting såsom distance eller alder, kan du også shuffle på Match.com, hvilket minder lidt om Tinder. Her vil du blive vist forskellige tilfældige profiler, som du kan sige ’ja’ eller ’nej’ til, og hvis du siger ’ja’, bliver personen tilføjet under dine favoritter.

Da du har mulighed for at uploade op til 26 billeder, kan du virkelig vise de andre brugere, hvem du er, og hvad du interesserer dig for. Dette kan sammenlignes med f.eks. Tinder, hvor du kan uploade meget få billeder af dig selv, hvilket kan gøre det svært for andre brugere at få en idé om, hvem du er, og hvad du kan lide. Du behøver jo ikke at uploade 26 billeder, hvis du ikke har så mange, du vil dele, men det er stadigvæk rart at have muligheden.

Med denne feature vil det også være nemmere for dig at få en idé om andre brugere – er han eller hun noget for mig? Det kan du meget lettere komme frem til, når der er et større udvalg af billeder. Dermed ikke sagt at folk kun skal bedømmes ud fra billeder, da du naturligvis kommer længst på at være åben og rummelig, men det er rart at kunne få en mere præcis idé om folk, inden du sætter dem under dine favoritter.

I henhold til de negative aspekter ved Match com er der ikke nogen markante ulemper at fremhæve, udover at det ikke er det største datingsite i Danmark, hvilket nogle kunne sige trækker vurderingen ned. Men der er naturligvis stadig en del brugere på Match com Danmark, men det er en god idé, hvis også er åben for at møde en fra et andet land, når du opretter dig på Match. Ifølge nogle brugere på Trustpilot skulle kundeservicen være langsom eller dårlig til at svare, hvilket du kan læse mere om længere nede i denne anmeldelse af Match.com.

Konceptet

Der findes mange forskellige typer datingsider, og nogle datingsider har deres helt egen niche. På Match.com er der ikke en definerbar målgruppe, hvilket betyder, at det er muligt at møde mange forskellige mennesker. Konceptet bag Match.com er, at du selv opretter en datingannonce. Det er meningen, at du skal svare på en masse spørgsmål om dig selv, så det bliver synligt for andre, hvem du er som person, og hvad du interesserer dig for. Visa versa kan du se andres profiler og danne dig et overblik over deres interesser.

Du kan oprette dig gratis til at starte med og tjekke datingsitets feed ud. Når du bliver betalende bruger, kan du skrive til andre – både fra Danmark og fra andre lave. Der er folk fra masser af lande både i samt uden for Europa, som du kan skrive med. Du vælger, om du er interesseret i mænd eller kvinder, og så går datinggamet ellers i gang. Meningen med Match.com er, at dating både kan foregå casual og mere seriøst, men generelt set syner det som om, at Match-brugerne går efter seriøs dating, dvs. med henblik på at lære folk ordentligt at kende og eventuelt finde en partner. Og mange har jo allerede fundet en partner igennem Match com, må det siges.

Moderne features – holder de?

I denne anmeldelse af Match.com spilles der også spørgsmålstegn ved aktualiteten af datingsitet – for det er jo en af de første netdating sider, så har hjemmesiden formået at holde sig i trit med tiden og tilpasse sig den moderne datingforbrugers behov og ønsker? Spørgsmålet er, om konceptet bag Match.com holder?

Det er tydeligt, at Match har prøvet at ramme tidsånden. De seneste par år har Tinder f.eks. været rivende populært – primært for et yngre publikum, men et ældre publikum er også begyndt at anvende Tinder – da det er hurtigt og nemt at forholde sig til. Match har lavet shuffle funktionen, hvilket må være et forsøg på at ramme tidsånden af det ’hurtige’ datingmarked, som for alvor fik fart på med Tinder. Det fungerer rigtig godt, at Match har udvidet med denne nye feature.

Så er der nemlig noget til enhver smag – nogle foretrækker at se en masse profiler på kort tid, mens andre går mere i dybden med hver enkelt profil. Derfor har Match.com sørget for at have plads til enhver – du har mulighed for at scrolle profiler igennem ligeså hurtigt eller langsomt, du vil. Datingsiten giver dig mulighed for at tage styringen over hastigheden.

Match.com brugere

I Danmark er der overordnet set positive oplevelser på Match.com (Match dating), men der vil naturligvis altid være delte meninger om et datingsite, da der aldrig er hundrede procent garanti for, at datingsiten indfrier ens forventninger.

Ifølge brugernes anmeldelse af Match.com på Trustpilot virker Match Danmark ikke til at være den mest begejstrende hjemmeside, og det skyldes primært deres kundeservice. Trustpilots brugere er ikke tilfredse med kundeservicen hos match com, og nogle nævner også, at de har haft vanskeligheder med at få slettet deres profil.

Dog skal det siges, at det også kommer an på, hvor teknisk anlagt du er. Naturligvis er det muligt at slette din profil, når du har lyst, men det er klart at betalende hjemmesider ikke gør det helt gennemsigtigt at slette profilen. Hvis du til gengæld er lidt teknisk kyndig, burde det ikke tage mere end et par rigtige klik for at kunne slette sin profil. Der nævnes ganske få eksempler på, at nogle ikke har kunne finde en seriøs person at skrive med. Med igen kommer det an på, hvor åben du er, og hvor meget tid du sætter af til at skrive og finde frem til nogle spændende personer.

Som sagt er der ca. 200.000 af Match.com profil i Danmark, men det er klart, at det ikke er alle, der er aktive. Sådan vil det være på enhver online datingsite. Til gengæld er der stadig et stort antal søde singler, som du kan møde derinde. Husk blot at være tålmodig, da det kan tage tid at finde en person, du har god kemi med.

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

Som nævnt kan du i første omgang oprette en gratis profil og snuse til hjemmesiden og diverse features. Ellers koster det 299,- om måneden at have en bruger på Match.com. Dog bliver det væsentligt billigere, hvis du betaler for flere måneder ad gangen.