Meetic dating – en verden til forskel fra andre datingsites

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →

Er du åben for at møde en partner fra andre himmelstrøg, så kan Meetic dating være noget for dig. Meetic er et kæmpe datingsite, hvor du har mulighed for at møde en partner fra Danmark, men også fra mange andre lande. Sitet findes i 20 forskellige europæiske lande, og folk fra i alt 98 nationer mødes på sitet og kan lære hinanden bedre at kende gennem netdating.

Når du opretter en profil på Meetic dating siden, skal du svare på en række spørgsmål om dig selv, hvorefter siden søger efter et match til din profil. Spørgsmålene omhandler selvfølgelig dig som person, men du skal også svare på, hvordan du forestiller dig, at din partner skal være. Herefter modtager du et antal forslag til profiler, som kunne være interessante for dig.

Profilerne kan være fra både Danmark og udlandet. På profilen kan du se en liste med ting i har tilfælles og på den måde vurdere, om det er noget for dig. Var det ikke lige det du søgte, kan du se en masse andre profiler igennem, indtil der er noget, som rammer din smag.

Det er ganske gratis at oprette en profil på Meetic dating siden, og med en dating profil kan du søge på andre profiler og ’blinke’ til andre profiler, for at tilkendegive, at du er interesseret. Men du kan ikke sende beskeder eller bruge andre funktioner som MeeticMessenger – en chat, som fungerer ligesom messenger, hvor du kan skrive med en interessant profil, og få svar med det samme. Her er der også mulighed for at tilknytte et webkamera, så man kan se hinanden samtidig med, at man taler sammen.

Det er en god idé at søge lidt omkring efter profiler, inden du køber et abonnement, så du kan beslutte dig om Meetic dating siden er noget for dig.