Russiske piger - De 3 bedste dating sider at møde Russiske kvinder på

Russisk dating

#1 - RussianCupid

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække Russiske piger / kvinder i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos RussianCupid finder du den bedste Russisk dating side i Danmark.

match.com logo

#2 - Match.com

Denne sides matching algoritme finder lige præcis den russisk dame, som passer bedste til dig. Du finder ligeledes russere fra udlandet såvel som dansk russere.

partnermedniveau-logo

#3 - Partner med Niveau

Her finder du en masse oprettet danske russere. Du kan oprette dig gratis på intet mindre end 5 minutter. Deres hjemmeside er desuden utrolig nem at navigere i.

Dating med Russiske Kvinder

Dating i Rusland og med russiske piger og kvinder i Danmark er primært for mænd, som søger datingsites, hvor man kan møde disse kvinder fra Rusland og østen.

Russiske kvinder går op i gamle dyder og kønsrollemønstre, hvor kvinden tager sig af familien derhjemme, mens manden er ude og arbejde og beskytter familien. Sådan behøver det dog ikke at være.

Spørgsmålet er dog, hvordan du finder en Russisk pige og skønhed at date, som en dansk mand. For mange findes der ikke i Danmark.

Her har vi spurgt Søren Falderskov Lauersen, hvordan han har mødt russiske kvinder. Hans svar er ret interessant og kommer her:

Tak for spørgsmålet!

Jeg har snart datet over 50 forskellige Russiske kvinder. Og vildest af det hele – alle sammen I DANMARK!

Min hemmelighed er egentligt offentligt kendt. Det er en international side, kaldet Cupid, som matcher forskellige nationaliteter efter interesse. Herunder også “Russiske Kvinder + Danske Mænd”.

Det gør de mere specifikt gennem en side udelukkende til netop de Russiske piger og danske mænd. Den hedder: https://www.russiancupid.com/da/

Jeg har haft stor succes med den, det er super nemt og gratis at oprette sig og fungerer basalt set som et nemt og chat-venligt forum. Der er rig mulighed for at arrangere dates med Russiske piger! Så det er bare at komme i gang, hvis man har lyst til at møde en russisk skønhed i morgen…

Vær opmærksom

Du skal være meget opmærksom, når du leder efter russiske kvinder. Der er utrolig mange hjemmesider, som kun er oprettet for at lokke penge ud af folk, så du skal undersøge markedet grundigt inden du går i gang.

Faktisk er den bedste løsning på dating i Rusland, at du finder et online kontaktbureau eller et online datingsite, som har en service, hvor de tilbyder kontakt til russiske kvinder. Du kan dog være helt trygge ved ovenstående russiske gratis datingsider

De finder et godt match og oversætter emails fra dig og fra hende.

Mange russiske kvinder er ikke så stærke til engelsk (det er dog blevet meget bedre i de seneste år), og der er heller ikke samme adgang til nettet, som vi kender det herhjemme fra, så derfor skal du ikke regne med, at du kan komme i kontakt med en russisk kvinde på et chat-site.

Det er de færreste russiske kvinder der har adgang til det. Men du kan sagtens finde gode russiske kontakter på internettet, du skal bare søge andre steder end chatforums. Eksempelvis via ovenstående Rusland dating sider.

Hos kontakt bureauerne og visse datingsider, sørger bureauerne for, at tage kontakt til kvinden, når du sender en email og hjælper herefter kvinden med at skrive tilbage til dig. Det kan måske være lidt irriterende, at kontakten skal gå igennem en anden person, men efter et par korrespondancer kan du aftale at ringe til hende – eventuelt via Skype.

Russiske piger

Derfor er russiske kvinder værd at date

Her kan du tage et kig på, hvorfor det er så godt at date russiske piger og kvinder. Russian dating er blevet lidt af et fænomen på nettet og i den virkelige verden, og det er der mange grunde til.

Russian dating, der på dansk går under navnet ”Rusland dating,” er noget, der er værd at prøve for alle. Russiske kvinder er uden tvivl nogle af de smukkeste i verden, hvilket blandt andet skyldes, at det er et etnisk blandet land.

Der er mange forskellige etniciteter i landet, selvom langt hovedparten er europæere. Det gør, at der er kommet mange flotte blandingskvinder. Du kan finde både lyshårede og brunetter, og de har ofte de flotteste ansigtsformer. Det er ikke et tilfælde, at nogle af de smukkeste modeller i verden er russere. Her kan et navn som Irina Shayk eksempelvis nævnes.

Derfor skal du date russiske kvinder

Der er rigtig mange grunde til, at du bør date russiske piger. Russian dating er uden tvivl noget, der vil gøre dig glad. Vi vil nedenunder komme ind på, hvorfor det er så godt at date prøve russisk dating.

1) Nogle af de smukkeste kvinder i verden

Russiske kvinder er kendt for at være nogle af de ubestridt smukkeste i verden. Det er der ikke rigtigt nogen, der er i tvivl om. Hvis du har været i Sankt Petersborg eller Moskva, er det næsten lige før, at de smukke bygninger i begge byers centrum blegner i forhold til de tusindvis af smukke kvindelige ansigter, du vil gå forbi.

Du vil formentlig tænke på noget russisk dating og have våde drømme om de russiske kvinder, fordi de er så tiltrækkende. Det samme kan i øvrigt siges, hvis du prøver at bruge russiske datingsider eller anvender Tinder, mens du er i Sankt Petersborg eller Moskva. Det er ret imponerende, hvor smukke de her skønheder fra Rusland er. Rusland dating er for dig, der gerne vil prøve, hvordan det er at være sammen med lækker russisk pige.

russisk dating

2) Kønsrollerne er ret klassiske

Det er ikke alle, der er til de klassiske kønsroller. Men hvis du stadig er en af dem, der er fortaler for de gamle og klassiske kønsroller, vil du elske Rusland dating. Russian dating får dig nemlig til at føle, at det er lidt ligesom i gamle dage. Kvinden er meget engageret i hjemmet og går meget op i de klassiske kønsroller. Det er stadig ret udbredt i Rusland, at kvinderne bliver derhjemme, mens manden arbejder.

Det skal dog siges, at det er mere almindeligt i den russiske provins frem for de store russiske byer som særligt Moskva og Sankt Petersborg, men også andre storbyer som Ufa, Volgograd, Nizhny Novgorod, Rostov on Don og Samara. De russiske kvinder er ved at udvikle deres egne tanker og syn på, hvordan kønsroller skal være, men det er stadig muligt at finde mange klassiske kvinder i Rusland. Hvis det er dét, du søger efter selvfølgelig.

3) Politisk interesserede russere, der kan være lidt generte

Hvis du er politisk interesseret, har du vundet i lotteriet. Det har du, fordi russiske kvinder er meget politisk interesserede. Det er de, fordi der i Rusland er et tankesæt, der ret beset går ud på at skulle forsvare sig selv. Man føler ofte i Rusland, at Vesten ser ned på dem, og de føler, at vestlige medier og politikere dæmoniserer Rusland.

Særligt NATO er en alliance, man ikke bryder sig om. Det gør, at russerne går meget op i at fortælle sit folk, at man altså er helt okay og ikke er så slem, som CNN, BBC og andre – ifølge russerne – har det med at fremstille det russiske folk i et dårligt lys. Det gør, at den russiske befolkning – også kvinderne – har fingeren på pulsen, når det kommer til, hvad Putin og Kreml foretager sig både indenrigspolitisk, men også udenrigspolitisk. Det kan ofte give nogle ret spændende samtaler, hvis man er til den slags.

Den generte side

Russere kan godt være lidt generte. Det er for manges vedkommende et plus og noget, som folk synes er sødt. Det er en smagssag. Det, du skal huske på, er, at siden russere godt kan være lidt indadvendte, er det vigtigt, at du er klar til at tage dirigentstokken og styre datingshowet, når du er på Russian dating med søde russiske piger.

4) Russere værdsætter familien

Russere værdsætter familien. Igen er det her ofte sådan, at de gamle kønsroller er fremtrædende. Det betyder, at de russiske kvinder går meget op i, at manden gør det hårde arbejde uden for hjemmet, mens kvinden gør det hårde arbejde i hjemmet. Men udover det er det bare generelt vigtigt for russiske piger, at der er et godt familieliv. Børnene skal trives og have det godt, og der skal være harmoni i forholdet.

Et forhold med få konflikter er det, der foretrækkes, men russiske kvinder er villige til at gå langt for at holde sammen på forholdet. Der kan godt være opportunistiske sider at spore hos russiske kvinder, hvis det er, hvad der skal til for at holde sammen på forholdet. Men det er – vil nogle argumentere – nok meget normalt hos både mænd og kvinder af alle nationaliteter, hvis man virkelig vil forholdet.

5) Går meget op i måden at fremstå på

En generel ting blandt kvinder er, at det er vigtigt, at de fremstår på så god en måde som muligt. Det betyder i praksis, at der ikke er plads til ting, der ligger og flyder på gulvet. Glem det. Og hvis der kommer gæster på besøg, går de enormt passioneret op i, at det hele skal være så rent som muligt.

Derfor er det godt at skrive på nettet, før du går på russisk dating

Rusland dating på nettet er super, fordi I på den måde kan afmåle hinanden og lære hinanden at kende. Det gør, at I vil få en forståelse for hinanden og kan teste, hvordan kemien er. Hvis I har god kemi på nettet, har I det formentlig også i den rigtige verden.

Læs også

Hvis du generelt er interesseret i dating med andre nationaliteter, så tjek også polen dating, ukrainsk dating og/eller Thai dating