Dating i Rusland

Dating i Rusland er primært for mænd, som søger datingsites, hvor man kan møde kvinder. Der er ikke meget dating i Rusland, hvor du kan møde russiske mænd.
Russiske kvinder går op i gamle dyder og kønsrollemønstre, hvor kvinden tager sig af familien derhjemme, mens manden er ude og arbejde og beskytter familien. Derfor skal du regne med, at en russisk kvinde er noget anderledes end en dansk kvinde.

Se gratis dating sider her.

Du skal være meget opmærksom, når du leder efter russiske kvinder. Der er utrolig mange hjemmesider, som kun er oprettet for at lokke penge ud af folk, så du skal undersøge markedet grundigt inden du går i gang. Faktisk er den bedste løsning på dating i Rusland, at du finder et online kontaktbureau eller et online datingsite, som har en service, hvor de tilbyder kontakt til russiske kvinder. De finder et godt match og oversætter emails fra dig og fra hende.

Mange russiske kvinder er ikke så stærke til engelsk (det er dog blevet meget bedre i de seneste år), og der er heller ikke samme adgang til nettet, som vi kender det herhjemme fra, så derfor skal du ikke regne med, at du kan komme i kontakt med en russisk kvinde på et chat-site. Det er de færreste russiske kvinder der har adgang til det. Men du kan sagtens finde gode russiske kontakter på internettet, du skal bare søge andre steder end chatforums.

Hos kontakt bureauerne og visse datingsider, sørger bureauerne for, at tage kontakt til kvinden, når du sender en email og hjælper herefter kvinden med at skrive tilbage til dig. Det kan måske være lidt irriterende, at kontakten skal gå igennem en anden person, men efter et par korrespondancer kan du aftale at ringe til hende – eventuelt via Skype.