Kinesiske piger – De 3 bedste sider at finde kinesiske kvinder på

kinesiske kvinder

#1 - AsianCupid

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække kinesiske piger / kvinder i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. AsianCupid er den bedste kina dating side i Danmark.

match.com logo

#2 - Match.com

Denne sides matching algoritme finder lige præcis den kinesiske dame, som passer bedste til dig. Du finder ligeledes kinesere fra udlandet såvel som dansk-kinesere.

partnermedniveau-logo

#3 - Partner Med Niveau

Her finder du en masse oprettet danske kinesere. Du kan oprette dig gratis på intet mindre end 5 minutter. Deres hjemmeside er desuden utrolig nem at navigere i.

Det skal du overveje, når du dater folk fra Kina

Står du og overvejer at udvide din horisont lidt? Er dit blik begyndt at skue lidt mod den asiatiske verden og især det efterhånden meget magtfulde Kina? Har du altid synes at asiatere var lidt ekstra frække? Måske du skulle overveje at date Kinesiske damer.

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør begynde at date folk der kommer fra Kina. Og samtidig er der rigtig mange spørgsmål der kan dukke op, når man først rigtig har besluttet sig, at det er noget man egentlig gerne vil.

Her giver dig nogle gode råd og fif til lidt af hvert – uanset om det er spørgsmål til det praktiske eller om du bare mangler nogle gode grunde til, hvorfor du burde begynde på at lidt kinesisk dating

Personlig præference

Vi har alle sammen en præference for, hvad vi synes er fedt og hvilke mennesker vi finder attraktive. Nogle synes en lille hvid er noget af det frækkeste i verdenen, imens andre godt kan lide den mørke næsten glinsende hud ved en afrikansk mand. Der er som sådan intet i vejen med at have en præference og er egentligt meget naturligt. Det er noget, som langt størstedelen af os har eller har følt på et eller andet tidspunkt.

Så hvis din præference nu engang ligger indenfor kinesiske kvinder så følg den da! Hvis du begynder at date en kvinde, du finder helt utroligt attraktiv, så begynder du også automatisk at behandle hende meget bedre. Og det er noget de mennesker, som du dater, sagtens kan mærke.

Udfordr dig selv

At date en kvinde fra udlandet er desuden noget der er med til at udfordre dig på rigtig mange områder. Præcis hvilke områder vil vi komme meget mere ind på senere i artiklen.

Men hvis du godt kan lide generelt at udfordre dig selv og presse dig selv til at udvikle dig, så ville det være helt ideelt at vælge at begynde og date kinesiske damer. Ved at date kinesiske kvinder vil du ikke kun blive udfordret på din kultur, men også på dit sprog og mange andre sjove områder.

Kulturforskelle – det gode

Kulturforskelle kan være noget af det bedste i verdenen og kan give nogle helt fantastiske dynamikker. Du har sikkert nok oplevet det, når du har gået ned gennem en mere international bydel af København. Eller måske bare i mødet med din gode ven, som voksede op et sted i udlandet. Lige pludselig bliver du udfordret på din kultur og opdager, at noget som du troede var utroligt indlysende på ingen måde er det.

Ved at møde andre kulturer bliver du meget klogere på, hvordan man også kan gøre tingene. Og du bliver samtidig meget klogere på din, som for eksempel ved at opdage, hvorfor vi gør tingene på en bestemt måde i Danmark. Du får samtidig mulighed for ved at se de steder, hvor den danske kultur fejler og ikke rigtig gør os noget godt men måske snarere tværtimod gør skade.

Hvis du kan lide at blive udfordret på din kultur og generelt blive presset lidt til at se på verden på en anden måde, så er det så absolut en god ide at gå i gang med at date kinesiske damer. Lidt kinesisk dating er noget af det helt rigtige for at opdage noget mere om dig selv som person og hvordan den danske kultur har påvirket dig til at blive netop sådan som du er.

Kulturforskelle – det mindre gode

Selvfølgelig kan det også være lidt svært af og til med kinesisk dating. Når man dater en person, der i den grad har en anden kultur, så kan det godt føre til visse gnidninger. Nogle gange kommer der lidt for meget dynamik i den og efter en rigtig lang dag på arbejdet, så har man ikke lige lyst til at gå på date med en, hvor man kan mærke at hele sin kultur bliver sat i søgelyset og overanalyseret.

Heldigvis er det jo heller ikke alle dates der hænger sådan sammen og jo bedre dig og din kinesiske dame lærer hinanden at kende, jo færre uenigheder og misforståelser angående kultur vil der opstå. Ikke blot vil du lærer mere om den kinesiske kultur, men din kinesiske veninde vil også komme til at lære mere om danske.

Man kan vel på en måde sige, at i er repræsentanter for hver jeres kultur. Så husk repræsentere den danske kultur godt! Men generelt er kinesere jo meget glade for Danmark…

Sådan dater du en der taler et andet sprog

Hvis du på nogen som helst måde har interesse i at lære det kinesiske sprog, så er kinesisk dating en rigtig god måde at starte. Hvis du først er begyndt at date en kinesisk dame, så kommer det kinesiske også meget hurtigt. Du vil måske endda komme til at samle et par ord op her og der, imens hun snakker, fordi hendes modersprog lige glider ind i samtalen af og til.

Eller også kunne du jo spørge hende, hvordan man siger nogle meget basale ting. Det er jo også en måde du kan imponere hende på senere. Hun vil sikkert blive meget glad og smigret, hvis du til jeres anden date lige kan finde ud af at sige ’hej’ og ’tak’ på kinesisk. Vis hende gerne at du tager hendes kultur og baggrund seriøst. Det kan du hurtigt vinde billige point på.

Hvordan håndterer du familien?

Hvis hun bor med sin familie i Danmark, så kommer du formentlig også til at høre mange kinesiske udtryk og ord når du er sammen med dem. Prøv engang lige at lytte godt efter næste gang de kalder på hende eller hvordan de hilser på hinanden. Svigerfar bliver sikkert også meget glad for dig, hvis du lige viser lidt respekt på den rette kinesiske måde.

Hvis familien ikke er specielt gode til hverken dansk eller engelsk så kunne det især være en rigtig god ide for dig at begynde at lære lidt basalt kinesisk. Hvis du bare kan det mest basale, så har du allerede scoret ret mange point i langt de fleste kulturer. Det viser din svigerfamilie at du faktisk gør en indsats og er samtidig et tegn på stor respekt for dem og deres kulturelle baggrund.

Spændende rejsemuligheder

En hel fantastisk mulighed, der lige pludselig kan opstå for dig, er at du har mulighed for at rejse til Kina med en person, der faktisk kan sproget. Den formelle uddannelse har stadig ikke spredt sig helt til alle egne af Kina og det kan derfor være svært for en gennemsnitlig dansker at rejse rundt i landet og ud til de små landsbyer. Selv i de større byer kan det være svært altid at finde nogle der snakker engelsk. Men med din søde kinesiske dame ved din side, så kan i sagtens rejse en tur igennem Kina og komme ud de rigtig fjerne kroge af landet.

Kina er et gigantisk land, så der er sikkert op til flere steder som din kæreste ikke har set endnu. Det kunne være rigtig sjovt at udforske de dele af hendes land sammen og kunne bringe jer langt tættere på hinanden. Og det giver samtidig dig en hel unik oplevelse i forhold til at udforske dette store land, som mere og mere vinder indpas på verdensscenen.

I disse dage, hvor der næsten altid er en eller anden nyhedsartikel om Kina, så er det da meget fristende egentlig lige at tage derover og se landet nærmere an.

Nyt netværk

Når du finder en ny kæreste, så får man automatisk åbnet op til et helt nyt netværk. Din nye dame har en hel hær af venner, bekendte og familie bag sig, som lige pludselig også bliver til en del af dit eget netværk og som du selv kan få meget glæde af. Måske de endda engang også kan blive gode venner og bekendte – måske endda familie – til dig?

Det er ikke altid til at vide hvilke muligheder der gemmer sig i sit eget netværk. Nogle gange kan man blive helt overrasket ofte, hvilken slags mennesker man egentlig kender og hvilke muligheder de egentlig kan tilbyde en, hvis man blot rakte ud. Ofte vil folk gerne hjælpe en og hvis de kan se at du ville passe godt ned i en bestemt kontekst eller hvis de kender en anden, som de tænker kunne få glæde af at lære dig at kende, så er de som regel meget åben for at introducere jer for hinanden.

Det sidste råd

Husk at have det sjovt! Noget af det allervigtigste når man dater er, at det selvfølgelig skal være morsomt at gøre. Det skulle helst gerne være noget, der giver én noget ekstra i ens liv og nogle nye sjove oplevelser.

Hvis du ikke har en god oplevelse, imens du dater en person, så er det bedre bare helt at lade være. Eller i hvert fald at rykke videre til næste levende billede. Husk altid at det handler om at du har det godt og sjovt at du dater – det er først når du bevæger dig ind i et forhold, at det begynder at skal være seriøst.