Afrikanske kvinder – De 3 bedste datingsider at finde afrikanske piger på

afro dating

#1 - AfroIntroduction

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække afrikanske piger / kvinder i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. AfroIntroduction er den bedste afro dating side i Danmark.

match.com logo

#2 - Match.com

Denne sides matching algoritme finder lige præcis den afrikanske pige, som passer bedste til dig. Du finder ligeledes afrikanere fra udlandet såvel som dansk-afrikanere.

partnermedniveau-logo

#3 - Partner Med Niveau

Her finder du en masse oprettet danske afrikanere. Du kan oprette dig gratis på intet mindre end 5 minutter. Deres hjemmeside er desuden utrolig nem at navigere i.

Har du prøvet Afro dating?

Det fantastiske med online dating er, at hele verden står til din rådighed. Internettet kender ingen grænser. Hverken geografiske, kulturelle eller andre. I nogle lande kan der godt være politiske restriktioner, men ellers er det en meget åben verden.

Med online dating kan vi nu eksperimentere og lede efter partnere som aldrig før. Der findes dating sites til al slags dating. Seriøs matchmaking for varige parforhold, tværkulturel dating, romantiske eventyr, eller rendyrket sex. Der findes ingen romantisk eller seksuel fantasi hvor der ikke findes en tilsvarende online dating service.

I et lille land som Danmark, kan der naturligvis være nogle begrænsninger. Men hvis du er parat til at bryde disse grænser så er der ingen hindringer overhovedet. Du kan date indenfor et afgrænset lokalområde, eller på globale datingsider.

Etnisk dating, dvs. dating med partnere fra fremmede lande og kulturer, er blevet meget populær. Du kan nu finde online dating service og portaler, der er specialiseret i etnisk dating, bl.a. afrikansk dating. Afro dating, dvs. at date kvinder eller mænd fra Afrika, er blevet særdeles populær i Danmark.

afrikansk dating

Online dating er matchmaking

En anden fordel med online dating er, at moderne algoritmer er rigtig gode til matchmaking. Matchmaking er en gammel kunst, som har været praktiseret i årtusinder. Statistisk set, holder forhold og ægteskaber der blev etableret igennem kvalificeret formidling, længere og bedre end spontant opståede forhold.

Spontan kærlighed, kærlighed på første blik, er dejlig når det sker. Men det er ingen garanti for, at det fører til stabile og varige forhold.

Matchmaking skal ikke forveksles med arrangerede ægteskaber eller forhold. Ved arrangerede forhold er der altid andre motiver end parrets velfærd, der stikker bag. Matchmaking derimod er et forsøg på at skabe forhold, som er optimale for begge partnere.

Dating med udgangspunkt i din personlighed

Moderne matchmaking algoritmer laver psykologiske, sociale og emotionelle profiler baseret på personlige oplysninger. Derfor er det vigtigt at du altid er ærlig med de personlige informationer du stiller til rådighed. Algoritmer er nu bedre til matchmaking end mennesker. Men selv verdens bedste algoritme kan ikke matche dig bedre, end de oplysninger du stiller til rådighed tillader.

Det gælder alle former for matchmaking og dating. Om du leder efter et varigt forhold, romantiske eventyr eller rendyrket sex som et one night stand.

Afrikaner dating

Er online dating sikker?

Det kan roligt siges, at online dating er mindst lige så sikker end offline dating. Når du møder et fremmed menneske indebærer det altid visse risici. Hvor mennesker mødes, giver det mulighed for snyd og bedrag. Det gælder både online og offline. Men du kan gå ud fra at de fleste mennesker faktisk er ærlige.

Når du dater offline er der to muligheder: enten du dater nogen som blev anbefalet af folk du kender, eller du dater en fremmed. Når du dater et menneske du ikke har mødt før, så har du umiddelbart kun din mavefornemmelse at gå efter. Den kan være korrekt eller misvisende, der er ingen mulighed for at være sikker. Mange stoler blindt fast på deres første indtryk eller deres menneskekendskab. Men statistisk set, er der ikke meget grundlag for at stole på disse faktorer.

Sådan set giver online dating faktisk en højere grad af sikkerhed. Forudsat du bruger seriøse dating sites, så er alle profiler psykologiske profiler. Det er svært at snyde en dating algoritme. Små overdrivelser er naturligvis til at slippe af sted med. Men alvorlige misforhold er svære at skjule. Og så er der de gensidige brugeranmeldelser som giver dig ekstra sikkerhed.

Afrika er et stort kontinent

Når vi siger ”Afrika” lyder det som om vi taler om et homogent kontinent. Men sandheden er meget lang fra dette. Afrika er ikke et land, som Danmark. Det er et kæmpe kontinent der spænder over en enorm kulturel og genetisk diversitet. Der findes over 400 forskellige sprog alene i Nigeria. Det er sprog, og ikke dialekter!

Over hele Afrika er det mange tusinde forskellige sprog. Sprog og kultur er tæt knyttet til hinanden. Dvs. sproglige forskelle er lig med kulturelle forskelle og omvendt.

Det siger sig selv, at det er ret meningsløs at tale om ”afrikanske piger” eller ”afrikanske kvinder”. Når vi alligevel bruger dette udtryk så er det fordi vi mener sorte eller brune piger og kvinder. Det er eksotisk og spændende for os. Der er også nogle fælles træk, som kan bruges til at skabe sig et generelt indtryk. Generaliseringer er altid utilstrækkelige, men de kan give dig en ide om, hvad du har at gøre med.

Et mangfoldigt kontinent

Afrika, det er lande som Marokko, Tunesien, Ægypten, i nord. Disse lande har affødt nogle af verdens ældste og mest sofistikerede civilisationer som fønikerne og faraoernes Ægypten. Afrika kan godt betegnes ikke kun som hele menneskehedens, men også civilisationens vugge.

Men der har også været mindre kendte, gamle og avancerede civilisationer i det sydlige Afrika, i nuværende Zimbabwe og Sydafrika. I Østafrika herskede den sagnomspændte dronning fra Saba, hvis rige omfattede nutidens Eritrea, Etiopien og Yemen. Det er altså fuldstændig ved siden af, når nogle europæere betragter Afrika som et tilbagestående kontinent.

Afrika har uden tvivl sociale og politiske problemer. De fleste af dem kan dog føres tilbage til kolonialtiden, hvor Europa har smadret gamle sociale og politiske systemer, strukturer og hele kulturer. Stort set hele det afrikanske kontinent har været koloniseret i flere hundrede år, indtil for ca. 50-60 år siden.

Afrikanske piger og afrikanske kvinder er meget forskellige

Afrikansk dating sker mest mellem hvide mænd og afrikanske piger og kvinder. Men det går naturligvis også den anden vej. Det er forskellene, det eksotiske udseende, der er mest attraherende mellem racerne.

Fysisk er der lige så mange forskelle mellem afrikanske piger og afrikanske kvinder som der er kulturelle. Det er naturligvis svært at generalisere. Men typisk er østafrikanske piger høje og slanke. De er kaffebrune, ikke sorte. Kulturelt er mange østafrikanske kvinder koptiske kristne eller muslimer. Men med få undtagelser, spiller religion ikke en så dominerende rolle som fx i Nordafrika.

Afro dating omfatter mest afrikanske kvinder fra storbyer. Afrikanske storby kvinder og piger er anderledes end danske. Men der er lige så moderne. Mange afrikanske piger og kvinder vil gerne bryde deres kulturelle grænser og eksperimentere, også i forhold.

Mange nordafrikanske kvinder er af blandet race

Nordafrikanske kvinder og piger kan være meget lyse i huden. Mange er blandet med gener fra Europa, Arabien og Afrika, og endda Asien. Med lidt øvelse kan du snart skelne mellem fx ægyptere, berbere, eller nubiske kvinder. Nubierne er ofte mørkere end de fleste nordlige afrikanere. De stammer fra områderne omkring Sudan og Chad. Men Nubierne har blandet sig med europære, berbere, ægyptere mfl. allerede siden det antikke Rom.

Afrikanske piger og kvinder fra de centrale Afrika kan være meget sorte. Det er generelt meget selvbeviste og stærke kvinder der ikke er bange for at sige hvad de tænker. Også fysisk kan centralafrikanske piger være robuste og stærke. Ligesom nogle stammer i Sydafrika har mange vestafrikanske kvinder kraftige balder og store læber.

Kulturel smeltedigel Vestafrika

I Vestafrikas kystområder fandtes de store slavemarkeder. Der findes mange misforståelser omkring slaveri. Europa har spillet en stor og skamfuld rolle. Men slaveri var langt fra en europæisk opfindelse. Europa har ikke startet slaveriet, men har, efter århundreders misbrug, afskaffet det.

De fleste afrikanske slaver blev faktisk fanget og solgt af slavehandlere fra dominerende afrikanske stammer og kulturer. Slavehandelen har også ført til en sammensmeltning af afrikanske kulturer og gener over hele Vestafrika.

Det moderne Sydafrika

Afrikanske piger og kvinder fra det sydlige Afrika er også kendt for at være stærke personligheder. Der finder du både lysebrune og helt sorte piger. Der er også sket megen blanding med europæere. Nogle oprindelige stammer som hottentotterne og zuluerne har deres helt specifikke fysiske træk. Sydafrika er det mest moderne område i Afrika. Der ligner mentaliteten mest den vestlig- europæiske. Der er naturligvis markante kulturelle forskelle, men få religiøse eller kulturelle restriktioner. Sydafrikanske kvinder er også kendt for at være selvbevidste og selvstændige.

Hvad siger mænd der har prøvet Afrikansk dating?

Mange hvide mænd er tiltrukket af det afrikanske kvinder. Afrikanske kvinder er eksotiske. Det er naturligvis spændende for dem der elsker at prøve noget nyt. I de områder som ikke er dominerede af Islam eller Kristendommen, kan du finde meget frie holdninger til seksualitet. Mange sydafrikanske og vestafrikanske kvinder er stolte på deres frisind. Deres traditionelle danse er meget seksuelle og pirrende.

Mange danske mænd er helt vilde med denne eksotiske seksualitet. Mange mænd der har datet afrikanske piger eller kvinder siger også at deres forhold er præget af gensidig respekt. Afrikanske kvinder er, så vidt som det kan generaliseres, ikke vant til at underordne sig. Selv i muslimske kulturer, dominerer og styrer kvinden på hjemmefronten. Noget der kan generaliseres af deres forhold til mænd er, at afrikanske kvinder yder deres mænd respekt.

Men tag ikke fejl, de kræver det også i samme omfang.

Forkæl din afrikanske kvinde og vis hende respekt

Gensidig respekt betyder at der er gensidige forventninger. En afrikansk kvinde vil respektere dig som mand, med stort M. Hun vil acceptere at du er anderledes og gør og tænker på en måde hun ikke kan følge med i. Hun vil respektere dig for det.

Men hun vil lige så meget kræve at du respekterer hende som kvinde. Hun er heller ikke bange for at være kvinde med stort K. Hun vil gerne forkæles og behandles som en prinsesse, hvor det er romantisk. Hun vil gerne værdsættes som kæreste. Men hun vil ellers behandles som ligeværdig partner. Hvis du kan leve op til dette, kan du regne med hendes loyalitet og kærlighed.