Polske kvinder - De 2 bedste dating sider at møde Polske piger på

match.com logo

#1 - Match.com

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække polske piger i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Match.com finder du den bedste polske dating side i Danmark

partnermedniveau-logo

#2 - Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau har overraskende mange polske medlemmer, og derfor har vi valgt at tage den side med som en outsider. Du kan oprette dig gratis og starte din polsk dating i dag.  

Dating i Polen – Fordele & Ulemper

Polske piger ligner andre europæiske piger, hvad angår personlighedstræk: moderne, veluddannede og stilfulde. Noget, der dog adskiller sig fra den vestlige kultur er at de holder fast i de gamle dyder, om at være kvinden i hjemmet og sørge for, at der er ordentligt og rent og at familien har det godt. En pige med både hjerne og hjerte. Hvis du synes, at det lyder som din drømmekvinde, så er polsk dating noget for dig.

Dating i Polen foregår på samme måde som dating herhjemme: Du kan møde kvinderne igennem et datingsite og skabe kontakt med dem herigennem. Mange kvinder i Polen er ikke vokset op med engelsk i skolen, men mange polske kvinder fra specielt storbyerne kan tale sproget i nogen grad. Polske kvinder har også ofte adgang til internettet, så du kan chatte eller sende emails til mulige partnere.

Der stadig mange polske dating sites, som er rene pengemaskiner, men chancen for at blive snydt, er ikke så stor som andre østeuropæiske lande – du skal blot vælge en af de store, internationale dating hjemmesider, som Parship og Match.com. Der er selvfølgelig også lokale polske datinghjemmesider, online datingbureauer og rejseselskaber, med speciale i polsk dating. Et tip til at afkode, om en datingside blot er en hjemmeside, der vil lokke penge ud af dig er, at du skal lægge mærke til billeder og tekst. 

Er teksten skrevet i lidt for perfekt engelsk samtidig med at profilbilledet ligner noget fra et mandemagasin, så er der stor sandsynlighed for, at du vil blive taget ved næsen. Er der stavefejl og personlighed i profilteksten og er billedet et flot amatørfoto, så er der sandsynlighed for, at du har fundet kvinden i dit liv.

Når du en dag skal møde din udkårne, er det utrolig nemt, at komme fra Danmark til Polen. Der går både fly og færger til landet, og du kan tage af sted for rimelige penge.

Dating af polakker

Det er et eventyr at date en fra Polen

Der er mange danskere som har svært ved at finde den helt store kærlighed. Nogen danskere er kræsne, imens andre ikke helt ved hvad de søger hos en kommende partner. De fleste mennesker skal igennem en masse dates før de finder den eneste ene. Ved at date en masse forskellige mennesker bliver du som person klogere på, hvad du søger hos din kommende partner.

Det kan gøre det lettere i jagten efter den eneste ene.

 Hvis du ikke kan finde den store kærlighed blandt danskere, så kan det være at du skal prøve en anden type mand eller kvinde. Der findes specifikke datingsider, hvor du f.eks. udelukkende kan date mennesker med polsk baggrund. Med årene er danskerne begyndt at date flere og flere polakkere, fordi de kan byde ind med noget andet. Tjek de forskellige datingsider ud, så du kan begynde at skrive med nogen søde mennesker.  

Prøv en anden type

Det er sundt at date nogen andre typer end dem man plejer, fordi det kan være med til at du bliver klogere på hvad du søger hos en partner. Generelt set opfattes polakkere for at være søde og venlige mennesker. Dating i Polen er især blevet populært i løbet af de sidste par år, fordi mange polske kvinder ønsker at møde danske mænd.

Årsagerne til det er individuelle, men ofte handler det om at polske kvinder gerne vil væk fra deres hjemland og dermed har nemmere ved at tilpasse sig den danske kultur. På mange måder minder den danske kultur om den polske, hvilket gør, at det ikke er helt fremmed for polske kvinder at flytte til Danmark permanent. Der er mange danskere og polakkere der finder kærligheden og dermed begynder at stifte familie. Der er ikke noget galt i at date folk fra en anden kultur, da det ofte har vist sig, at det er godt at modsætninger mødes og dermed kan starte en familie sammen.

Polsk dating

Derfor er polakkere interessante

Ifølge spørgeundersøgelser kan mange danskere godt lide at date polske mænd og kvinder, fordi de kommer fra et andet folkefærd. Det vil sige, at mange dates er anderledes fordi polakkerne er på en anden måde end danskerne.

Det er altid spændende at møde et menneske med en anden baggrund end dig selv. Dette kan være med til, at I har mange flere emner at snakke om på daten. Danskerne er generelt gode til at anmelde oplevelser på internettet, og derfor har mange dates med f.eks. polske kvinder været et stort hit. Polske kvinder er typisk sjove, friske og let til grin, hvilket bl.a. er noget mange danske mænd sætter stor pris på.

Her kan du få kontakt

Der findes mange datingsider, hvor du udelukkende har mulighed for at komme i kontakt med polske mænd og polske kvinder. Det er meget individuelt hvilken datingside den enkelte dansker bedst kan lide. Derfor kan det være svært at finde ud af hvilken datingside du skal benytte dig af. Det er vigtigt, at du føler dig tiltrukket af den person som du skriver med.

På denne måde har du en større lyst til at skulle mødes med vedkommende i virkeligheden. På internettet kan du læse hvad andre danskere har syntes om de forskellige datingsider. Dette kan være med til at du bedre kan vurdere hvilken hjemmeside, som du skal benytte dig af.

På datingsider er det vigtigt, at man sætter nogle gode billeder ind af sig selv. Dette er med til at andre kan vurdere om du kunne være noget for dem. Mange polske piger er gode til at sætte billeder ind af dem selv således, at de ser så skønne ud som mulig. Mange danske mænd bliver som det første tiltrukket af kvinders profilbilleder. Hvis de kan lide hvad de ser, så er der en stor chance for at de kontakter vedkommende.

At have været på date med en fra Polen

På datingsider som f.eks. Startdating.dk eller Badoo kan du læse om hvad danskere har haft af oplevelser med polske mennesker. De fleste oplevelser er positive, hvilket betyder, at mange har set den samme date igen. Danskerne opfordrer kraftigt at du afprøver at date en fra Polen, hvis du godt kan lide andet end danskere. 

Polakkere er ofte mere mørke i huden, har mørkt hår samt brune øjne, hvilket er egenskaber, som nogen tænder på. Ifølge statistikker har mange danske mænd fundet kærligheden med en polsk pige og har stiftet familie. Det gælder om at finde gnisten med den eneste ene, så du er sikker på, at have fundet den person, som du skal tilbringe resten af livet med.

Vær forberedt på at mødes

Både polske mænd og polske kvinder er generelt gode til at svare tilbage hurtigt når nogen har skrevet til dem på internettet. Dette viser, at langt de fleste er interesserede i at finde en kommende partner. Jo hurtigere du svarer på beskeder, jo mere seriøs virker du også i jagten efter at finde en partner.

 Polske mænd vil typisk hurtigere mødes med danske kvinder i forhold til polske kvinder. Årsagerne til dette er individuelle, men ofte er det fordi kvinderne gerne vil føle sig mere trygge før de mødes med en dansk mand. Første date kan altid være grænseoverskridende, men når man først er kommet i snak, så plejer daten at gå fint.

Planlæg en god date

Ifølge danskere, der har datet polske mennesker, så er det en fantastisk oplevelse fordi polakkere er fulde af energi. Det kan være en god ide at arrangere en aktiv date, fordi de har meget at byde på. Hvis du ønsker dig en eventyrlig date, så bør du gøre dig umage med at planlægge daten. Polakkere er normalt meget snaksaglige og du vil med garanti ikke komme til at kede dig på din date. Brug lidt tid på at skrive med din date, så du er sikker på, at vedkommende er interessant at invitere ud. Det er ikke alle polakkere der kan snakke dansk, så dette kan f.eks. være et punkt, som er værd at snakke om inden I skal mødes i virkeligheden.

Kast dig ud i det

Der er ikke noget galt i at date en mand eller kvinde fra et andet land. Der findes ingen grænser når det kommer til kærlighed, så den kan opstå imellem alle slags mennesker.