Dating i polen – moderne europæiske kvinder med hjerne og hjerte

Polske piger ligner andre europæiske piger, hvad angår personlighedstræk: moderne, veluddannede og stilfulde. Noget, der dog adskiller sig fra den vestlige kultur er at de holder fast i de gamle dyder, om at være kvinden i hjemmet og sørge for, at der er ordentligt og rent og at familien har det godt. En pige med både hjerne og hjerte. Hvis du synes, at det lyder som din drømmekvinde, så er polsk dating noget for dig.

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Be2.dk:
International datingside med tusindvis af danske profiler.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Partner Med Niveau:
Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger.
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis >

Dating i Polen foregår på samme måde som dating herhjemme: Du kan møde kvinderne igennem et datingsite og skabe kontakt med dem herigennem. Mange kvinder i Polen er ikke vokset op med engelsk i skolen, men mange polske kvinder fra specielt storbyerne kan tale sproget i nogen grad. Polske kvinder har også ofte adgang til internettet, så du kan chatte eller sende emails til mulige partnere.

Gør som så mange andre og find gratis dating sider her.

Der stadig mange polske dating sites, som er rene pengemaskiner, men chancen for at blive snydt, er ikke så stor som andre østeuropæiske lande – du skal blot vælge en af de store, internationale dating hjemmesider, som Parship og Match.com. Der er selvfølgelig også lokale polske datinghjemmesider, online datingbureauer og rejseselskaber, med speciale i polsk dating. Et tip til at afkode, om en datingside blot er en hjemmeside, der vil lokke penge ud af dig er, at du skal lægge mærke til billeder og tekst. Er teksten skrevet i lidt for perfekt engelsk samtidig med at profilbilledet ligner noget fra et mandemagasin, så er der stor sandsynlighed for, at du vil blive taget ved næsen. Er der stavefejl og personlighed i profilteksten og er billedet et flot amatørfoto, så er der sandsynlighed for, at du har fundet kvinden i dit liv.

Når du en dag skal møde din udkårne, er det utrolig nemt, at komme fra Danmark til Polen. Der går både fly og færger til landet, og du kan tage af sted for rimelige penge.