Baltiske kvinder – De 3 bedste til baltisk dating med baltiske kvinder

Baltisk dating

#1 - InternationalCupid

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække baltiske piger / kvinder i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. InternationalCupid er den bedste baltiske dating side i Danmark.

match.com logo

#2 - Match.com

Denne sides matching algoritme finder lige præcis den baltiske pige, som passer bedste til dig. Du finder ligeledes baltere fra udlandet såvel som dansk-baltere.

partnermedniveau-logo

#3 - Partner Med Niveau

Her finder du en masse oprettet danske baltere. Du kan oprette dig gratis på intet mindre end 5 minutter. Deres hjemmeside er desuden utrolig nem at navigere i.

Derfor er det godt at date kvinder fra Baltikum

Leder du efter en fræk date med en lækker kvinde, eller vil du måske have en kæreste? Har du overvejet at date kvinder fra Baltikum? Det er nogle af de pæneste kvinder. Vidste du eksempelvis, at Estland er det land i verden, der har flest supermodeller pr. indbygger?

Det er svært blot at nævne ét eller to smukke navne, uden man føler, man har undladt at nævne en masse andre. Men de mest kendte modeller fra Estland er formentlig enten Carmen Kass eller Karmen Pedaru, som begge er fra det nordligst beliggende land i Baltikum.

baltiske kvinder

Derfor skal du date kvinder fra Baltikum

Der er mange grunde til, at du skal date kvinder fra Baltikum. Dem vil vi her komme ind på i punktform.

1: Udseende

Som nævnt er de baltiske kvinder kendt for at være smukke. Det gælder, uanset om vi taler om kvinder fra Estland, eller om der er tale om kvinder fra Letland eller Litauen. Du finder også en masse forskellige kvinder i Baltikum. De ser ikke alle sammen ens ud.

Du kan finde smukke brunetter og blondiner. Samtidig er det også sådan, at der i Baltikum findes mange russere. Der er nemlig et stort russisk mindretal i samtlige baltiske lande, hvad end der er tale om Estland, Letland eller Litauen. Russiske kvinder er om nogen kendt for deres smukke ydre, så allerede dér er der også mange positiver at finde på den baltiske front.

2: Klassiske kønsroller (hvis du er til den slags)

Det er meget normalt og almindeligt i Baltikum, at kvinderne er dem, der står for det praktiske. Man kan altså tale om, at de klassiske kønsroller stadig i høj grad er en del af dagligdagen i det baltiske. For nogle er det et kæmpe plus, mens det for andre er lidt af et minus.

Hvis du er til de klassiske kønsroller, er der ingen tvivl om, at du vil trives med en kvinde fra Baltikum. Det skal selvfølgelig pointeres, at der er flere og flere kvinder i Baltikum, som vælger at gå mere selvstændige veje.

baltisk dating

3: Generte og indadvendte, men åbner sig, når de føler sig tilpas

Kvinder fra Baltikum er geografisk ikke særlig langt fra Danmark. Der er ikke mere end 500 meter fra København til de baltiske lande i fugleflugtsafstand. Det er ikke noget, vi tænker over særlig ofte, men det er sandt. Derfor er der faktisk også ret mange ligheder – i hvert fald på nogle punkter. For eksempel er kvinder fra Baltikum generelt meget indadvendte og introverte.

Det er rigtig sødt for mange mænd. Det inviterer også til, at du som mand skal tage fat i dirigentstokken og styre slagets gang. Det handler altså om, at du skal bestemme, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske. Hvis du er klar på den, skal du nok få det godt. Men det betyder ikke, at baltiske kvinder ikke kan finde ud af at sige noget.

For det kan de selvfølgelig sagtens. Som tiden skrider frem, åbner de sig mere og mere op og bliver langt mindre generte. Det gør også, at de siger meget mere. Som tiden går, bliver de mere og mere selvsikre og former en mening, der også vil gøre sig gældende i familielivet.

4: Familieglade mennesker

Hvis intentionen er, at du skal finde den eneste ene i Baltikum, er det nok ikke så dum en ide. Der er nemlig meget at komme efter, når du går efter kvinderne fra Baltikum på forholdsfronten og ikke mindst familiefronten. Det er nemlig kvinder, der meget gerne vil familielivet.

Det er noget, der er vigtigt for dem. Det gør, at du får meget dedikerede kvinder, som gør alt for, at familielivet bliver godt for dem. De er meget interesserede i, at alting er, som det skal være på familiefronten. Der skal være styr på de mindste detaljer. God opdragelse er vigtig, og de går meget op i, at deres børn udviser respekt for alle, de møder på deres vej.

5: Detaljeorienterede kvinder

Kvinder fra Baltikum er meget interesserede i de små detaljer i hjemmet. Det handler i høj grad om for dem, at der er flot rent indretningsmæssigt, og at der altid er rent. Det er noget, baltiske kvinder er kendt for. Det kan godt være, at de vil få dig til at gøre rent lidt oftere, end du var vant til, da du var single.

Men det er nok ikke noget, du skal være ked af det over. For du kommer til at leve i et hjem, der er langt mere rent og nydeligt, end da du boede alene. Medmindre du selvfølgelig også selv er lidt af en rengøringsfreak. Hvis du er det, komplementerer du godt med den baltiske kvinde.

Mange flere positiver

De fem punkter er blot et lille uddrag, når det kommer til, hvorfor det er så god en ide at date kvinder fra Baltikum. Der er – mildest talt – mange flere grunde.

Fra at skrive på nettet til at mødes i den rigtige verden

Som i nærmest alle henseender er det noget nemmere at være god på skrift end at være god i den virkelige verden. Vi kan påtage en hvilken som helst rolle bag en skærm. Vi kan foregive, at vi er fyldt med selvtillid, vi kan påstå, at vi er alt muligt, vi ikke er, og vi kan spille smart bag en skærm. Der er så mange ting, man kan, når man gemmer sig bag en skærm. Men kan man det samme i den virkelige verden? Det er spørgsmålet. De fleste kan. Også selvom de ikke tror, de kan.

Men for de baltiske kvinder er det noget nemmere at være god bag en skærm end i den virkelige verden. Det er ikke ligefrem, fordi kvinder fra Baltikum er fyldt med ekstroverte tendenser. Det gør, at det er nemmere for dem at kommunikere på skrift i et datingunivers, end det er, når I mødes face to face. Derfor er det vigtigt, at du som mand kan styre en samtale og være en slags ordstyrer, når du ses med din date.

Udvis selvtillid under første date

Det er derfor vigtigt, at du udviser markant selvtillid, når du mødes med din date fra Baltikum. Udvis kontrol! Vis, at du er den, der styrer slagets gang. Kvinden er formentlig dobbelt så genert og usikker, som du er, når I mødes. Dygtige datere – det gælder ikke kun de, der dater baltiske kvinder, men generelt alle former for kvinder – har ofte en vis rutine, de kører efter.

Det vil sige, at nogle eksempelvis har en række samtaleemner på et papir, som de memorerer udenad. Det betyder, at de altid kan sige et eller andet, når de ses med en kvinde. En anden god ting, de gør, er, at de skriver det ned på deres papir, hvis de har haft en samtale om noget, der ikke var på papiret. På den måde kan ”samtalepapiret” altid udvides og gøres større og videreudvikles. Det er en ting, der gør, at de synes, at det er skønt at date.

De har altid noget at snakke om, og der er ikke den sædvanlige usikkerhed. Selv, hvis ikke det føles som om, at der er kemi, kan du altid bringe et eller andet op for at åbne samtalen op. Det vil helt sikkert være en god tilgang til dine dates – ikke kun med kvinder fra Baltikum, men i alle datingsammenhænge.

Det gode ved kommunikationen på nettet i datinguniverset

Der er mange gode aspekter ved, at I kommunikerer på nettet, inden I mødes. Det gør, at I kan lære hinanden bedre at kende. Selvom det er nemmere at kommuniker på nettet, end det er ansigt til ansigt, så er det alligevel en god måde at komme ind på livet på hinanden på.

Det gør, at I vil bygge broer og måske allerede ret hurtigt få kemi med hinanden. Du skal huske på, at hvis der er kemi, når I skriver, er der ingen undskyldning for, at der ikke er kemi, når I mødes i den virkelige verden. Byg videre på det, som I etablerer, når I skriver med hinanden. Det vil uden tvivl gøre, at jeres date bliver forrygende.
Hvis der er visse ting, der gør dig lidt usikker, og hvor du føler, at det ikke lige spiller, når I er samen, kan I passende tale om nogle af de ting, I har skrevet om på nettet.

Derfor er det godt at skrive sammen, inden I dater

Det er en god og smart ide at vælge at skrive sammen, inden du dater din baltiske date. Det er det, fordi du på den måde sporer dig ind på, om I er et godt match eller ej. Det giver sig selv, at hvis der ikke er kemi, mens I chatter, er der nok heller ikke kemi i den virkelige verden.

Og slet ikke med kvinder fra Baltikum, som har det med at være meget indadvendte. Derfor er det godt at være på den sikre side og føle, at der er kemi, inden I ses.