Firstdate – nordisk kærlighed

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →

Firstdate er et datingsite, hvor du kan møde singler fra hele norden. Firstdate er et klassiske datings site, hvor du kan du de samme ting, som på langt de fleste andre dating sider, nemlig skrive beskeder til interessante profiler, modtage emails og se, hvem der har været inde og tjekke din profil.

Det, der adskiller Firstdate fra andre dating sites, er at du har mulighed for at møde en kæreste fra andre nordiske lande. Firstdate har profiler fra Sverige, Norge, Finland, Island og Danmark, og du kan få kontakt til en sød norsk jente eller en flot svensk kille gennem Firstdate.

Kulturerne i Skandinavien ligger meget tæt op af hinanden og har du ikke haft held til at møde en sød dansk pige eller fyr, kan det være at du skal prøve at finde en date i et andet nordisk land. Desuden giver Firstdate mødegaranti og skriver, at 70 % af medlemmer med en guldprofil træffer nogen de kan lide. Om den statistik holder er svært at sige, men det er altid godt at have et mål for, hvad man vil opnå. Og måden man finder sammen med en anden person på, er jo netop ved at mødes i det virkelige liv.

På Firstdate er det gratis at oprette en profil, men som mange andre datingsites koster det penge, hvis du vil i kontakt med andre brugere. De første 24 timer på sitet, har du en guldprofil, så du kan gå på opdagelse, og se om sitet er noget for dig. Efterfølgende koster det et månedligt gebyr, at være medlem – et såkaldt guldmedlemsskab.

Aldersspredningen på Firstdate er temmelig stor, så hvis du er åben for at møde en ny person der ikke nødvendigvis er på samme alder som dig, kan Firstdate være stedet hvor du har held til at møde den eneste ene.