Dating sites

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
Perfekt
★★★★★
SeniorGratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
Okay
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Der er efterhånden et hav af forskellige dating sites, så det kan være lidt af en jungle at finde rundt i dem alle. Her på siden har vi kigget hele dette store marked igennem, og vi har fundet de bedste dating sites til alle målgrupper.

Vi har kigget nærmere på de bedste sider, som vi anmelder og fortæller om mulighederne ved hver enkel side. På denne måde hjælper vi dig til at vælge den helt rette side, så du kan forbedre dine chancer for succes med din dating.

Målet er derfor, at du efter denne artikel er klædt på til valg af dating site, da alle fortjener en god oplevelse med dating og en sød kæreste. Vi giver derfor også nogle gode generelle råd om dating, så du bliver bedre i stand til at nyde forløbet og derigennem øger chancerne for at finde den helt rette.

Mest af alt handler det bare om at komme i gang, så det første er valget af den rette dating site. Herunder har vi udvalgt de bedste efter vores mening.

Dating.dk

Dating.dk er Danmarks største og ældste dating site, og denne side er efterånden blevet synonym med netdating i Danmark. Dette site brander sig med at være folkelig og for alle, hvorfor der er en meget bred skare af profiler.

Der er både helt unge og ældre brugere, ligesom der er brugere på jagt efter en seriøs kæreste, men også brugere på jagt efter mere uforpligtende forhold. Langt de fleste brugere er dog interesseret i at finde en seriøs kæreste, hvilket man hurtigt kan læse på de fleste profiler.

Har man ikke været på nogle dating sites før, så kan Dating.dk altså være et godt sted at starte. Der er nemlig plads til alle, så man går ikke galt i byen her. Ligesom den store platform er udviklet over mange år, så den i dag er utrolig brugervenlig og nem at gå til.

De mange profiler gør, at du bør sætte nogle filtre på dine søgninger, så du kun får vist de relevante profiler for netop dig. Ellers drukner du i alverdens forskellige profiler, men det er altså nemt at indsætte afgrænsede søgninger og derigennem finde de interessante annoncer. Dating.dk er altså et super fint sted at starte for alle.

Be2.dk

Be2.dk er for den seriøse dater, som er interesseret i at finde den helt rette kæreste. De har derfor flere gode match making værktøjer, som vil forbedre dine chancer for at møde de rette partnere. Deres match making er meget rost, da den er udviklet i tæt kontakt med eksperter og psykologer.

Det kræver lidt tid at udfylde din profil og få lavet denne match making, men det er bestemt givet godt ud, da det formentligt er med til at øge dine chancer for at finde den rette partner. Samtidig sikrer dette, at der kun er seriøse profiler på Be2.dk, hvilket er med til at give siden liv og brugerne en bedre oplevelse.

Du kan derfor regne med, at de profiler du møder på dette dating site er meget seriøse og ønsker at finde en sød kæreste for livet. Har du det på samme måde, så er denne side et godt sted at starte. Der er desuden en meget høj brugertilfredshed, når man læser anmeldelser fra tidligere og nuværende brugere.

50plusmatch.dk

Som navnet antyder, er dette dating site for den lidt ældre generation. Man skal altså være over 50 år for at bruge denne side. Dermed skiller 50plusmatch.dk sig ud fra de brede dating sites, hvor der er plads til alle. Man kalder også denne type sider for niche sider, hvor der fokuseres på en helt bestemt målgruppe.

Denne type dating sites er i kraftig stigning, og danskerne er for alvor blevet glade for denne opdeling og mere specialiserede dating. De fleste brugere roser stemningen og omgangstonen på 50plusmatch.dk, som de kalder venlig og moden.

Brugerne er altså glade for at være blandt ligesindede, så de undgår at skulle forholde sig til unge brugere og andre, som ikke er i deres målgruppe. De påvirker hele brugeroplevelsen positivt, at der er fuldstændig fokus på den lidt ældre generation.

For nogle ældre kan det også være en smule skræmmende at tilmelde sig et dating site, som måske er fyldt med unge brugere. Derfor vælger mange over 50 år at tilmelde sig en form for senior dating side, som 50plusmatch.dk er et rigtigt godt eksempel på. Har du det på samme måde, så er dette site et godt valg.

Match.com

Match.com er nok verdens største dating site, og det eksisterer over hele verden. Deres koncept er altså yderst veludviklet, så alt fra tilmelding til brugeroplevelse og design er helt i top. Den danske version er selvfølgelige målrettet danskere, så du ikke får alle mulige udenlandske profiler frem.

På denne måde bliver oplevelsen stadig meget dansk, selvom det er et internationalt foretagende. Det er virkeligt hurtigt at oprette en profil og komme i gang, og der er mange brugere tilknyttet og derfor mange profiler at vælge i mellem. Dette gælder også i Danmark, hvor Match.com for alvor har slået sit navn fast blandt de største og bedste dating sites.

Trives du med flot og velfungerende system, hvor det hele går lidt hurtigt, så kan match.com være et super godt valg. Selvom det hele kører lidt hurtigt og er en velsmurt maskine, så leder langt de fleste efter en seriøs partner, og derfor er der mange seriøse partnere at vælge i mellem. De har desuden nogle meget velfungerende apps, så du altid har din dating med dig.

Single.dk

Single.dk er et dansk forehavende, og det er på rekordtid blevet et af de mest populære dating sites i Danmark. De har et motto, hvor man skal tage kærligheden seriøst. De mener altså, at man selv skal gøre noget for at finde kærligheden, hvilket også er helt rigtigt.

Deres gode dating site hjælper dig dog godt på vej, da de også har et meget rost match maker system, som hjælper med at udfinde de helt rette profiler til dine dates. Brugerne er super begejstrede for dette system, hvilket man kan læse på de mange positive anmeldelser.

Alt fungerer nemt og seriøst på denne side, og de gør meget ud af brugernes tilfredshed og glæde. Tonen er derfor særdeles behagelig, og det er en side, hvor folk søger den ægte kærlighed og mange har held til at finde denne.

Det er altså et dansk site, hvor der er plads til alle og hvor tonen er god, og hvor der samtidig er markedets måske bedste match making teknologi. Det er derfor meget velfortjent, at Single.dk har en plads på denne liste over de bedste dating sites i Danmark.

C-date.dk

C-date.dk er et helt anderledes dating site, end dem vi hidtil har anmeldt. C-date dækker over det amerikanske fænomen casual dating, hvor man dater uden det formål at finde en kæreste. Det kan selvfølgelig sagtens være, at man finder kærligheden på dette site, men det er altså ikke umiddelbart det oplagte.

Søger du uforpligtende dates på en ordentlig og sikker måde, så er dette site lige noget for dig. Alle oplysninger og billeder behandles meget fortroligt og sikkert, og deres koncept er stort og udviklet i udlandet med meget professionalisme.

Er du mere på jagt efter noget uformelt hygge og sjov, men stadig på en ordentlig og respektfuld måde, så er C-date.dk stedet for dig. Stemningen på dette site er god, og brugerne er meget tilfredse med at være medlemmer her.

Spørg derfor dig selv, om du virkelig er interesseret i en kæreste eller du mere er til nogle uforpligtende dates? Er du til det sidste, så skal du oprette dig hos C-date.dk, da du her kan møde mange tusinde andre danskere, som har det på samme måde.

Senior.dk

Senior.dk minder utroligt meget om 50plusmatch.dk, da denne side også henvender sig til brugere over de 50 år. Der er dog alligevel lidt forskel, da senior.dk også har en målgruppe for at finde venner. Langt de fleste er dog på udkig efter kærligheden, men der er altså også en del, som søger venner.

Det kan både være enlige ældre, som søger nye bekendtskaber. Ligesom det kan være ældre par, som søger nye venner til spiloplevelser, madlavning eller helt andre interesser. Senior.dk har altså begge dele, så der er mange gode grunde til at vælge dette site.

Brugerne er ligeledes meget glade for at være på Senior.dk, hvilket tydeligt kan ses på de mange gode anmeldelser. Siden er klart blandt de største mødesteder for senior i Danmark, både når det kommer til at finde en kæreste og en ny ven.

Søger du enten en kæreste eller en ven, og er du over 50 år, så kan du med fordel oprette en profil på dette gode dating site. Brugervenligheden er også helt i top, så det kræver ikke den store teknologiske erfaring at begå sig her.

40plus.dk

Dette dating site minder utroligt meget om Senior.dk, hvor der ved 40plus.dk bare bliver fokuseret på den lidt yngre målgruppe også. Det fungerer altså både som mødested for venner, men det primære formål er også dating, og det at finde en seriøs kæreste.

Det er et af de største mødesteder for folk over 40 år, både når det kommer til at finde kærester og venner. Du har dermed masser af gode profiler at vælge i mellem, hvis du opretter dig på denne side. Deres motto er, hvor voksne mødes, hvilket kendetegner deres side rigtigt godt.

De har en masse gode artikler om dating og det at få succes med dating, som du gratis kan læse på deres side. Der er stor brugervenlighed og brugertilfredshed, og alt fungerer som det skal.

Er du over de 40 år og på udkig efter seriøs kærlighed eller bare at mødes med andre i samme aldersgruppe, så er dette et godt sted at oprette en profil. Husk at skrive lidt om, hvad du søger, da folk både søger kærlighed, venskaber og uforpligtende dates på dette dating site.

Partnermedniveau.dk

På dette dating site er der især fokus på seriøse mennesker, som vil noget med deres liv. De fleste brugere er akademikere, og mange er karriemennesker. Det er dog ikke noget krav, at man har en længere uddannelse, men de fleste brugere har dog dette alligevel.

Er du selv lidt af et karriemenneske og søger en ligesindet, så er dette altså et rigtigt godt sted at finde den helt rette. Samtidig har de nogle gode match making systemer, som hjælper dig på vej til valget af den rette.

Du behøver altså ikke nogle specifik uddannelse, for at være på dette site. Det kræves dog, at du tager din dating seriøst og opfører dig anstændigt. Siden er nem og hurtig at finde rundt på, og der er efterhånden rigtigt mange brugere.

De har desuden en af de bedste kundeservice ordninger, hvilket de også reklamerer med. De gør også meget ud af at slette inaktive profiler, så siden hele tiden er opdateret med de seriøse brugere, som er på jagt er kærligheden. Det gør brugeroplevelsen utrolig god, og der er stor svarprocent, da profilerne stort set alle er aktive.

Dating Sites – sådan vælger du den rette for dig

De seneste år har flere og flere kastet sig over netdating, og nu er netdating klart den mest almindelige måde at finde en ny partner. Og det er der mange gode grunde til, da denne form for dating har utrolig mange fordele, når man sammenligner med traditionel gammeldags dating.

De mange gode dating sider gør nemlig, at der er et kæmpe udvalg af potentielle partnere inden for alle aldersgrupper og interesser. Samtidig er det nemt og bekvemt at komme i kontakt med disse potentielle partnere og arrangere en date.

På kort tid kan man få kontakt til adskillige partnere, hvilket ikke har været muligt før netdating kom til. Tidligere var man meget mere begrænset til at møde folk i ens egen omgangskreds, eller måske kunne man tage i byen eller til arrangementer og møde en partner. Udvalget kan dog slet ikke sammenlignes med det, som vi kender fra netdating.

På denne måde har man en meget større mængde af mulige partnere, hvorfor chancen for at finde et godt match er langt højere. Det er ren og skær statistik og sund fornuft, og derfor er netdating også blevet utrolig populært.

Netdating sparer tid og penge

Udover det store udvalg af mulige partnere, så har dating sites også mange andre fordele. For det første sparer det penge, da det er mulighed for gratis dating på mange af siderne. Enten kan man oprette en gratis profil, som man kan have i et stykke tid, hvorefter man skal betale et lille beløb hver måned, for at profilen stadig skal eksisterer.

Ved mange andre dating sites kan man ligeledes vælge en gratis profil, som man kan have for altid. Her kan man i stedet købe nogle ekstra fordele, hvis man vil have en betalingsprofil. For manges vedkommende er den gratis løsning dog alt rigeligt, når det handler om at finde en sød kæreste.

Derudover sparer man en masse tid, når man kigger på tidsforbruget ved anden dating. På nettet er man lynhurtigt i kontakt med adskillige mulige partnere, og på kort tid kan man arrangere flere dates. Ved den gammeldags dating skal man ofte bruge lang tid i byen eller til arrangementer, hvorefter man måske er heldig at finde en enkelt mulig date.

Du sparer altså både tid og penge, når du finder din kæreste på nettet. Og så kan du bruge lidt ekstra penge på de forskellige dates, da du har sparet penge i processen indtil videre. Eller du kan gemme pengene, og glæde dig over, at du ikke bruger penge på at tage i byen og lede efter en kæreste her.

Dating sites i fremtiden

Meget tyder på, at der kommer endnu flere muligheder i fremtiden, når det kommer til dating sites. Især de mange specifikke sider til et bestemt publikum er i stigning, da de generelt oplever en stor brugerfremgang. Mange af os har det bare bedst med ligesindede, hvorfor det er rart at date i en lukket skare med folk af samme alder eller interesser.

For mange kan dating være ret grænseoverskridende, og her hjælper det altså også, at man kan give noget ekstra tryghed ved at fokusere udelukkende på denne målgruppe. Når vi kender målgruppen og denne typer folk, så har mange det med at slappe mere af.

Og jo mere man slapper af og kan nyde oplevelsen med datingen, jo større er chancen også for at finde den rette partner. Man kommer nemlig meget mere i kontakt med ens egne følelser, når man er i stand til at nyde processen og slappe af.

På denne måde kan man bedre udvælge de rette dates og herefter den rette partner. Desuden kommer man til at fremstå mere attraktiv, når man nyder oplevelsen. Vi vil nemlig alle helst være sammen med glade mennesker, hvor vi også selv er i stand til at slappe af og være os selv.

Og vi spejler os altid i den anden part, så er din date usikker, vil det også smitte af på dig. Gør derfor alt for at nyde din dating, og har du det bedste med ligesindede, så skal du oprette en profil på en af disse dating sider. Er du senior, så find en side med senior dating, og er du på udkig efter personener med særlige interesser eller jobs, så er der sikkert også dating sider til dette.

Start din dating allerede i dag

Er du single, og kan du godt tænke dig at finde en kæreste, så kan du med fordel starte dit dating eventyr allerede i dag. Mange går nemlig og finder på undskyldninger for ikke at komme i gang med dating, hvilket er rigtigt synd.

Uden man selv gør en indsats, så er chancerne for kærlighed bare langt mindre. Man skal altså selv gøre en indsats, hvilket nok for mange er skræmmende. Derfor opfinder mange undskyldninger for ikke at komme i gang, men sandheden er, at det helt perfekte tidspunkt aldrig kommer. Du vil altid kunne finde på en undskyldning for, hvorfor du ikke skal oprette en profil på et dating site i dag.

Måske synes du ikke du har tid, eller måske vil du gerne tabe dig lidt eller noget helt tredje. Det er altid muligt at finde på undskyldninger, men faktum er at ingen er perfekte, og det perfekte tidspunkt findes ikke.

Kom derfor i gang hurtigst muligt og gør dig nogle erfaringer, når du først er i gang, så bliver det hele meget nemmere. Det sværeste er klart det første skridt, så når du finder mod til at oprette en dating profil, så er du altså et langt stykke af vejen mod målet om en sød kæreste.

Sæt derfor en kort deadline for dig selv, hvor du skal have oprettet en dating profil. Du kan altid redigere teksten og billederne senere, hvis du vil ændre lidt på din profil. Bare det at komme i gang er et kæmpe skridt, og der er ingen nemme veje udenom. Og det bliver ikke nemmere af at vente, så det er bare med at få oprettet profilen og få snust lidt til denne dejlige verden af online dating.

Når du først er i gang, så er det langt sjovere og mindre grænseoverskridende, end de fleste havde regnet med. Husker du samtidig at nyde processen og have det rart undervejs, så bliver det en rigtig god oplevelse for langt de fleste.

Opret gerne en profil på flere dating sites

Er du lidt i tvivl om valget af dating site, så kan du sagtens oprette en profil på flere af de omtalte sider. De fleste steder er det gratis at komme i gang, og herefter kan du drage dine egne erfaringer. Der er altid forskel på brugeroplevelsen mellem siderne, og nogle kan bedre lide den ene side, mens andre er mere til den anden.

Det er ikke altid, at man selv er klar over dette, før man kommer i gang med ens dating. Har du mod på det, så kan det derfor være en god ting at oprette flere profiler. Det øger også antallet af potentielle partnere, da du pludselig får adgang til langt flere profiler.

Når du har været i gang et stykke tid, så kan du jo eventuelt fokuserer på den side, som du har de bedste erfaringer med. Mange har dog gode erfaringer ved flere sider samtidigt, men det kan du jo se hen af vejen. Det vigtigste er som sagt at komme i gang på et eller flere sider, så man får nogle erfaringer og får startet dette fantastiske eventyr op.

Du kan også prøve at oprette din profil på nogle helt forskellige måder, for at gøre dig nogle erfaringer om, hvad der fungerer godt for dig. Meget tekst giver respons hos nogle brugere, mens andre er mere til at kigge på billeder og derfor ikke gider læse for meget tekst.

Der er intet rigtigt og forkert, det kommer helt an på hvordan man er indrettet og ens tilgang til dating. Nogle er meget visuelle, mens andre elsker at læse lange tekster på de enkelte profiler. Alt dette kan du eksperimentere med, så du finder din egen vej i denne verden af dating.

Vellignende og positivt profilbillede

Selvom der intet rigtigt og forkert er ved dating, så er der stadig nogle gode tips. For det første bør du have et vellignende profilbillede, hvorfor du f.eks. ikke skal tage et 10 år gammelt billede på din profil. Du vil selv have det dårligt med det, og du vil være nervøs, når du skal møde din date i virkeligheden.

Dette gavner ingen, og din date kan også føle sig snydt af dette. Lær derfor at holde af dig selv, lige meget om du er blevet ældre eller kraftigere eller noget tredje. Med ærlighed kommer man klart længst, og du forventer jo også selv ærlighed fra din date.

Derimod må du meget gerne tage et positivt billede, som viser dig fra din bedste side. Vi elsker alle glade mennesker, og det er faktisk langt vigtigere end lige præcis hvordan vi ser ud. Find derfor er positivt billede, men som stadig er vellignende. Så vil du også primært tiltrække positive mennesker, da vi spejler os i hinanden.

Den rette profiltekst

Med profilteksten er der mere frihed, da dette kan gøres på mange måder. Du skal selvfølgelig være ærlig og gerne positiv, men hvor meget du skriver, det varierer meget og er op til dig selv. Ligesom det varierer, hvor personligt man skriver teksten.

Mange har det bedste med at have en lidt overordnet og general tekst, og senere kan man så skrive mere personligt med en potentiel date. Andre har det dog fint med at beskrive følelser og behov i profilteksten, hvorfor dette også er helt i orden.

Du kan altid ændre din tekst hen af vejen, så du skal ikke holde dig tilbage fra at oprette en profil, fordi du ikke føler du har den helt rette tekst klar. Skriv lidt om dig selv på en glad måde og eventuelt lidt om hvad ud søger, og så er du ellers i gang.

Man skal ikke overtænke dating for meget, man er nødt til at kaste sig ud i det og gøre sig nogle erfaringer. Sådan fungerer livet og det er faktisk ret skønt, så opret en profil og start dit eventyr allerede i dag.