Tysk Dating – De 3 bedste datingsider

Tysk dating

#1 - InternationalCupid

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække tyske piger / kvinder i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. InternationalCupid er den bedste tyske dating side i Danmark.

match.com logo

#2 - Match.com

Denne sides matching algoritme finder lige præcis den tyske dame, som passer bedste til dig. Du finder ligeledes tyskere fra udlandet såvel som dansk-tyskere.

partnermedniveau-logo

#3 - Partner Med Niveau

Her finder du en masse oprettet danske tyskere. Du kan oprette dig gratis på intet mindre end 5 minutter. Deres hjemmeside er desuden utrolig nem at navigere i.

Tyske Kvinder / Piger / Damer – Find dem her

Leder du efter en sød person du kan dele resten af dit liv med? Eller vil du bare have en, som du kan putte lidt med om natten og gå på nogle hyggelige dates med? Det kan være rigtig svært at være single og forsøge at skubbe sig selv ud i verdenen og prøve at møde nye mennesker. Nogle af os har holdt nogle længere pauser og så kan det især være rigtig svært at komme i gang igen.

Her giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du kan komme ud på single markedet igen og begynde at lede efter en sød lille kæreste eller weekend flirt.

Vi giver dig også mange gode grunde til, hvorfor du måske bør udvide din horisont lidt og kigge lidt længere væk end blot lille Danmark. Måske du skal ud og have fat i en tysk veninde?

Kom i gang igen

Har du holdt en længere pause, hvor du slet ikke har tænkt på dating og kæresteri? Det kan være at du lige er kommet ud af et langtidsforhold med kæresten eller måske er du lige blevet skilt? Det kan jo også sagtens være, at du bare haft rigtig meget fokus på din karriere og derfor har skubbet hele den der kæreste-sag lidt i baggrunden. Uanset hvad så er det i hvert fald på tide at komme i gang igen!

Hvis du går men en eller anden tanke om at begynde at date igen, så skal du da bare igen. Det bliver ikke meget nemmere, jo længere tid du venter. Jo før du kommer i gang med at date, jo hurtigere kan du finde en sød lille dame der passer dig.

Så hold lidt øje med dit lokalområde og kig engang inde på nettet. Mon ikke du finder en sød person, der gerne vil en tur på date med dig?

Udvid din søgning

Husk gerne at favne bredt, når du nu går i gang med at søge efter den næste eneste ene. Kig gerne i lokalområdet ad og spørg dine venner, om de ikke kender en sød person de kunne matche dig op med. Måske de lige kender en, der lige som dig er kommet ud af et langt forhold eller generelt bare leder efter en at dele de ensomme aftenstunder med?

Men husk også engang lige at kigge inde på nettet. Der kan du finde rigtig mange gode datingsider, hvor du kan møde alle slags mennesker. Og endda fra rigtig mange steder af landet! Du kan endda udvide din søgning til at inkludere udlandet også.

Tyskland dating

Kig til udlandet

Vi er trods alt ikke så mange danskere og man kan af og til komme til at rende ind i de samme mennesker igen og igen, fordi landet trods alt ikke er større. Der er ikke nær så mange kvinder at vælge imellem, hvis man regner alle dem fra som enten er for unge, gamle, optaget eller bare direkte uinteressante. Hr kan det være en god mulighed lige at kigge lidt længere væk – og nu er vi jo så dejligt heldige at have en rigtig stor nabo lige nedenfor.

Tyskland er jo ikke længere væk end en lille togtur. Mon ikke du kan finde en hel tyske damer, som kunne være meget interesserede i at møde en sjov og hyggelig fyr fra Danmark? Selve det at i kommer fra forskellige lande gør jo samtalen lidt mere sprød og kan i det mindste give jer noget godt at snakke om.

Kulturforskelle fra Danmark til Tyskland

Kulturforskelle er noget vi er blevet lidt bange for heroppe i Danmark og det er nærmest blevet til et skældsord efterhånden. Men kulturforskelle er skam ikke noget at kimse af, og det er da slet ikke noget man skal frygte. Det kan derimod være en rigtig sjov og god oplevelse lige at møde nogle, som kommer fra et andet sted end én selv.

Den kultur, man vokser op i, former os jo ofte ret meget. Derfor har vi ofte også lært at tænke og handle meget anderledes fra hinanden og vi kan have nogle vidt forskellige meninger om, hvad der er ’den rigtige måde’ at gøre tingene på.

Sådanne forskelle i både holdninger og måder at være på kan give en rigtig sjov dynamik og det kan man få rigeligt med sjov ud af. Du har sikkert allerede prøvet det med nogle af dine venner, hvor den ene kommer fra et andet land og er vokset op i en anden kultur. Lige pludselig står man og indser, at det man som dansker selv har taget helt for givet på ingen måde er indlysende for andre.

Sådanne pudsige sammenstød er endnu sjovere, hvis man har dem når man er i parforhold. Og det gode ved at date tyske kvinder er, at forskellen trods alt heller ikke er større end den er. Længere væk er Tyskland jo trods alt heller ikke, så de helt kæmpe store forskelle vil man så absolut ikke opleve. Du ville kunne få dig nogle sjov grin når du dater tyske damer, men de store slagsmål bliver det nok ikke til.

Vær nysgerrig

Hvis du generelt er en nysgerrig person af natur, så det er helt fantastisk for dig at kunne date en tysk kvinde. Du vil nemlig hurtigt lære en masse nyt om den tyske kultur og samtidig vil du få øjnene op for, hvordan ens egen egentlig hænger sammen. Man bliver altid meget klogere på sin egen kultur, når man lærer andres at kende. Det er især sandt, når man dater en tysk dame, som jo trods alt ikke har en voldsom forskellig kultur for os, men hvor der stadigvæk er små nok kulturforskelle til, at de kan mærkes.

Lær et nyt sprog

Langt størstedelen af os havde tysk i folkeskolen og nogle af os var endda så heldige at have det i gymnasiet også. Derfor har de fleste af os også fået et frygteligt forhold med det tyske sprog og det er generelt kendetegnet som et rigtig grimt sprog.

Helt så slemt behøver det nu heller ikke at være. Når du dater en tysk person, så har du rigeligt med gode muligheder for netop at træne dit tyske. Det er netop fordi vi ofte blot har fået en masse grammatik banket ind i hovedet og ikke har trænet det nok, at vi er blevet lidt bange for det og nu har et mærkeligt forhold til sproget.

Det kan godt være, at du stadig ikke synes Tysk er det pæneste sprog i verdenen, men det er nu en meget praktisk ting at kunne. Og mon ikke det bliver en hel del sjovere, når du øver det sammen med din tyske kvinde?

Hvilke problemer kan der opstå med en tysk kæreste?

Selvfølgelig er det ikke guld og grønne skove, når man dater en tysk kvinde. Der er stadigvæk visse problemer og dem skal vi selvfølgelig drøfte.

Når man dater en tysk kvinde, så er der jo som vi skrev tidligere kulturforskellene. De kan være meget morsomme, som vi skrev tidligere, hvis man forstår at vende dem rigtig og grine af sig selv og egen kultur. Men nogle gange kan det nu også give visse frustrationer, når man igen må forklare et eller andet, som for en selv er så utroligt selvindlysende.

Derudover er der selvfølgelig distancen. Tyskland er vores tætteste nabo ja og vi deler bogstaveligt en landegrænse med dem. Men derfor kan det nu stadigvæk virke langt væk, når ens nye tyske dame bor nede i Sydtyskland og man selv bor på Amager.

Det er forskelligt hvordan man håndterer distancen som par. For nogle er det utroligt nemt at holde et langdistance forhold kørende og for andre går det i stykker efter få uger. Måske er du ofte nede i Tyskland for at arbejde og kan derfor slå et smut forbi din tyske kvinde på besøg? Eller måske skal hun herop for at besøge noget dansk familie?

Der er altid en løsning til at kunne håndtere distancen, hvis blot man tænker sig lidt og tilpasser løsningen ens anden formål. Husk at snakke åbent og ærligt om problemet og find en god løsning sammen.

Hvor kan du finde en tysk kvinde?

Så hvordan går du lige i gang med at date en tysk kvinde? Ja du kunne jo tage med en bus til Tyskland og begynde at spørge flotte kvinder på gaden, om de er single eller ej.

Hvis du vil være lidt mindre creepy, så kan du også tage et smut ind på nettet. Sørg for at lede efter nogle datingsider, der enten retter sig specifikt mod at date Tysk dating eller som retter sig mod generelt at date internationalt. På den måde er du også sikret, at din kommende tyske kæreste faktisk er interesseret i at date nogle, der måske kommer fra et andet land.

Husk at vær så ærlig som mulig i din ansøgning. Hvis du kun kan gøre dig småt forståelig på tysk og hellere vil snakke engelsk så skriv det. Du kan jo heller ikke forvente, at den tyske kvinde du dater lige har taget et dansk kursus, før hun skriver dig en besked.