Asiatiske piger – De 3 bedste dating sider at møde asiatiske kvinder på

Asian dating

#1 - AsianCupid

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække thailandske piger / kvinder i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Thaicupid finder du den bedste thai dating side i Danmark.

match.com logo

#2 - Match.com

Denne sides matching algoritme finder lige præcis den thailandske pige, som passer bedste til dig. Du finder ligeledes thai'er fra udlandet såvel som dansk-thai'er.

partnermedniveau-logo

#3 - Partner Med Niveau

Her finder du en masse oprettet danske thai'er. Du kan oprette dig gratis på intet mindre end 5 minutter. Deres hjemmeside er desuden utrolig nem at navigere i.

Date en asiatisk kvinde og få opfyldt dine behov

Der er mange grunde til, at du bør date en kvinde fra Asien. Det kan du læse mere om, hvis du vælger at læse denne artikel.

Asian Dating er populært blandt mange vesterlændinge, som gerne vil føle sig populære hos kvinderne. Det gør de, når de er på Asien dating. Asiatiske kvinder har et fantastisk udseende, og så er det lige meget, om du er ude efter Asian Dating i Sydkorea, Japan, Kina, Thailand, Vietnam, eller hvad du går efter.

Det er kvinder i særklasse, som har et smukt udseende. Det, du blandt andet får med asiatiske kvinder, er smukt brunt hår. Så får du også ofte kvinder, der er tynde, hvis du er til den slags. Du vil også få kvinder, som varierer lidt i deres hudtone. Det kan være alt fra lysere hud til mørkere hud. Begge er meget tiltrækkende.

asiatiske piger

Derfor skal du på Asien dating

Der er mange grunde til, at du bør overveje at date asiatiske kvinder, som vi nu vil komme ind på.

1: Udseendet

Som tidligere nævnt er udseendet helt fantastisk, når du er på Asian Dating. Det er kvinder, der er værd at bruge meget tid på at kigge på, hvad end det er på sociale medier, eller hvis du lige laver en forsigtig kigger, som de ikke lægger mærke til. Det gode ved de asiatiske kvinders udseende er også det faktum, at du vil kunne få børn, som bliver rigtig smukke.

Der er meget forskning, der tyder på, at blandingsbørn har det med at blive smukkere end etnisk homogene børn. Det gør, at hvis du blander nordeuropæiske gener med sydøstasiatiske gener, er du næsten garanteret smukke børn. Det går i arv, og det vil du helt sikkert kunne se på dine børn.

2: Delvist klassiske kønsroller

I Asien er der ved at ske lidt af en kvindekamp, hvor kvinderne er i gang med at løsrive sig fra de klassiske kønsroller. Men hvis du eksempelvis tager til Cambodja, Laos eller Thailand (minus Bangkok), vil du opleve, at det er kvinder, der er noget mere klar til at indtage de klassiske kønsroller.

Det vil sige, hvor de er villige til at tage hånd om hjemmet og gerne gør det på en måde, hvor der ikke er nogen tvivl om, at de ved, hvad de gør. De er meget glade for at bo i et hjem, hvor der er styr på det hele i hjemmet. Det gælder alt fra rengøring til mad og fra tøjvask til opvask.

Det skal dog siges, at i lande som særligt Sydkorea og Japan er kvinderne ved at kæmpe sig fri af klassiske kønsroller. Det er ikke noget, de længere vil. Så hvis du gerne vil have en kvinde, der gerne vil tage hånd om hjemmet, gør du klogt i at kigge i andre lande end særligt Sydkorea og Japan, men også kvinder fra de store byer i Kina. Det er altså primært Beijing og Shanghai, der er de store byer i Kina, hvor der er andre tendenser at spore, end der er ude på landet i Kina.

asien dating

3: Generte og fulde af respekt

Asiatiske kvinder er generelt ret generte og indadvendte. Det er ikke, fordi de ikke har noget at byde på, men mange asiatiske kvinder bliver opdraget til at være stille og smilende. Det gælder både drenge og piger, når de er små. De skal helst ikke afbryde de voksne, når de taler. Det er noget, der stadig ubevidst sidder i dem, når de bliver ældre.

Det gør, at de har denne her indadvendte facon. Det er bestemt ikke en negativ ting. Det handler bare om, at du udnytter det til din fordel. Det gør du blandt andet ved, at du tager fat i styringen og bestemmer, hvad I skal tale om. Du skal ikke være bange for at være ordstyrer, om man vil, for det er dig, der skal tage hånd om dialogen. Det er dig, der skal tage temperaturen på daten og tage dirigentstokken.

Hvis du kan håndtere det og have godt styr på det hele, mens I taler, så skal det nok blive godt. Det kan kun blive en succes med en date, hvor du styrer showet og er den, der har alle de gode kort på hænderne. For når det kommer til den første date, så er det dig, der skal vise, hvilket stof du er lavet af.

4: Familieorienterede mennesker

Når det kommer til asiatiske kvinder og Asian Dating, er det vigtigt at vide, at det er kvinder, der er meget familieorienterede. De kan godt lide at tage hånd om familien og sikre, at der er et godt familieliv i hjemmet. Det er meget vigtigt med pli og respekt i opdragelsen af det enkelte barn.

Det er noget, der går i arv, at asiatere meget gerne vil lære deres børn det samme, som de selv lærte. Det er det her med, at man udviser respekt for autoriteter og ikke er for kæphøj eller nedladende. De familieglade asiatere er meget venligtsindede over for deres børn og meget kærlige. Det gør, at du får en god familieopdragelse.

5: Festglade asiatere med god humor

Asien dating er forbundet med masser af godt humør. Hvis du eksempelvis dater en thailandsk kvinde, kan du godt glæde dig. For de er ofte meget festklar. Og ikke kun fest som i traditionelle fester. I kan også skabe jeres egen fest. Det kan ske ved, at I tager ud og synger karaoke. Det er nærmest nationalsporten i Thailand at synge karaoke. Alle gør det. Som i alle. Og der er ingen skam i det.

Det er ikke ligesom i eksempelvis X Factor, hvor man gør lidt grin med de, der er dårlige til at synge. Når det kommer til at synge karaoke i Thailand, er det fuldstændig ligegyldigt, hvordan du synger. Man går mere op i den historie, du fortæller, mens du synger.

Generelt er asiatiske kvinder meget smilende og fyldt med humor og godt humør. Det er kvinder, der hurtigt kan sprede godt humør, hvor end de går hen.

At gå fra at skrive til at mødes i virkeligheden

Én ting er at skrive sammen. Det er altid nemt. Noget andet er, hvordan det bliver, når I mødes. Det er vigtigt, at du er klar til at åbne samtalen op. Det skal du være, for ellers bliver det hurtigt akavet. Man kan selvfølgelig altid sige, at det er nemmere at mødes med en, man har haft en god kommunikation med på nettet.

Men når det kommer til Asian dating, er det vigtigt, at du er klar til det, der venter i den rigtige verden. Du skal kunne åbne daten op. Det skal være muligt for dig at knække samtalekoden, således at I får en god aften eller dag i selskab med hinanden.

Du kan passende memorere et papir, der kommer ind på, hvad du kan tale med hende om. Det gør, at I får det nemmere, når I ses. For problemet er, at hvis både du og din date er genert, så kan det – desværre – skabe problemer. Det kan det af den simple grund, at hvis I vælger at ses, uden der er en, der er klar til at styre samtaleslagets gang, så ender det ofte uden gode resultater. Det skal du helst undgå.

Du skal vise selvtillid

Det er vigtigt, at du udviser selvtillid, når I ses. Det er noget, der skaber ro. Hvis du hviler i dig selv, så skal hun nok også hvile i sig selv. Desværre er det sådan for de usikre og generte mænd, at det skaber en negativ aura i luften for kvinder. Man kan ret beset sige, at det er en ond cirkel, de usikre mænd befinder sig i. For hvis de vælger at ses med en kvinde, og de er allermest usikre, så bliver det med noget nær statsgaranti en dårlig date.

Derfor er det vigtigt, at man prøver at identificere ens usikkerheder og bekæmpe dem på bedst mulig vis. På den måde sikrer du, at der ikke vil være akavede momenter, når du er på Asien dating. Det er den gode selvtillid, der smitter af, og som skaber gode resultater for både dig og den, du er på date med.

Asiatiske kvinder elsker nysgerrige mænd

Asiatiske kvinder elsker mænd, der er nysgerrige. De kan godt lide mænd, der spørger meget ind til dem og deres liv. Så selv, hvis du føler dig usikker – hvilket selvfølgelig er helt okay, det kan bare godt have en ærgerlig effekt på daten – så kan du formentlig godt altid stille hende et væld af spørgsmål.

Spørg, hvad hendes interesser er, hvad hun laver i sin fritid. Hvad hendes drøm var, da hun var barn, hvad hun anser som gode kvaliteter i en kvinde. Hvad hun forlanger af en ven. Hvordan hun vil opdrage sine børn. Der er så mange børn, du kan stille på Asian Dating, at det i sig selv bør være noget, der giver dig ro på og selvtillid. Det skal nok gå. Bare lyt godt efter og vis det overskud, som du – og alle andre mennesker – har i dig.