Filippinske piger – De 3 bedste datingsider at finde filippinske piger på

Filippinsk dating

#1 - FilipinoCupid

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække Filippinske piger / kvinder i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. FilipinoCupid er den bedste Filippinske dating side i Danmark.

match.com logo

#2 - Match.com

Denne sides matching algoritme finder lige præcis den filippinske pige, som passer bedste til dig. Du finder ligeledes filippinere fra udlandet såvel som dansk-filippinere.

partnermedniveau-logo

#3 - Partner Med Niveau

Her finder du en masse oprettet danske filippinere. Du kan oprette dig gratis på intet mindre end 5 minutter. Deres hjemmeside er desuden utrolig nem at navigere i.

Derfor skal du date en fra Filippinerne

Vil du gerne begynde at date igen? Har du overvejet om du skal brede dit blik lidt længere ud end bare lige dit nærmiljø? Hvad med at brede det helt ud til at inkludere folk i udlandet også – som for eksempel Filippinerne?

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du i det mindste bør overveje, om du ikke skal date en der kommer fra Filippinerne. Måske har du allerede en vis præference for folk, der kommer fra Filippinerne og synes deres kultur er rigtig fed, men du lader dig skræmme af alle de praktiske overvejelser. Bare rolig – dem har vi skrevet en del om i denne artikel også.

Læs endelig videre hvis du har en interesse i at begynde at date filippinske damer eller hvis du blot er lidt nysgerrig efter, hvordan mon det vil fingerere.

Filippinske piger

Den gode kulturforskel

Der findes ikke noget bedre end at møde folk, der kommer fra andre kulturer og ser på verdenen på en helt anden måde, end hvad du gør. Du har formentlig allerede prøvet op til flere gange, hvordan det er at møde et menneske med en anden baggrund, der er vokset op i et andet samfund og bare ser helt forskelligt fra verdenen end hvad du gør. Måske har du endda allerede prøvet at date nogle mennesker, der kommer fra en anden baggrund.

Selv hvis din nye lille filippinske dame har boet i Danmark i længere tid og måske endda er opvokset her, så er hun med garanti stadig præget af den kultur hun oprindeligt kommer fra. Hendes forældre er jo formentlig ikke opvokset i Danmark men på filippinerne og har dermed også bragt deres kultur med dem til Danmark. Den Filippinske kultur har sikkert været en stor del af hendes barndom, imens hun er vokset op. Og det vil du kunne mærke når du snakker med hende.

Men det er skam ikke nogen dårlig ting. Tværtimod kan det være rigtig sjov i den grad at blive udfordret lidt på, hvad man mener er rigtig og forkert. Ikke nok med at lære en anden kultur bedre at kende – man lærer samtidig sin egen kultur meget bedre at kende og kan bedre se, hvor ens egen kultur har sine fejl og mangler.

Når kulturforskelle bliver for meget

Nogle gange bliver kulturforskellene nu også for meget. Vi skal jo ikke gøre det mere rosenrødt end det.

Det kan sagtens blive en smule irriterende til sidst, når i længere tid har gået og diskuteret frem og tilbage om den samme ting. Nogle af de udfordringer, man kan komme igennem som par eller når man dater, bliver sikkert også håndteret forskelligt alt efter hvilken kultur man kommer fra.

I sådanne frustrerende situationer er det vigtigt at holde hovedet koldt og lige trække vejret en gang. Der er jo en grund til hvorfor i er sammen eller hvorfor i bliver ved med at ses. Hvis i virker holder af hinanden, så bliver jeres indbyrdes kulturforskelle også nødt til at være noget i lære at håndtere. Vil man have det søde må man også tage det sure.

Husk på under jeres kulturelle opgør, at i stadigvæk holder af hinanden og finder hinanden attraktive. Nogle gange kan man snakke sig igennem sine forskelle og andre gange kan man ikke. Hvis det ikke er en kulturforskel, der gør den helt store forskel for lige jeres relation, så lad diskussionen ligge. Den er ikke værd at bringe dårlig stemning over.

Filippinsk dating

Opfyld din nysgerrighed

Hvis du generelt er en nysgerrig person, så er det helt klart oplagt at du dater en Filippiner. Filippinerne er et land, som ikke specielt mange danskere kender til. Langt de størstedelen af dem der har hørt om det tænker mere på det som et godt ferieland. Og selvom det skam også er meget rigtigt, så har Filippinerne nu også meget mere at byde på.

Hvis du først begynder at dykke en lille smule ned i det, så vil du hurtigt opdage at Filippinerne har en lang og rig historie, som er utroligt spændende for langt de fleste. Selve kulturen er meget dynamisk og hvis du først er begyndt at date en filippinsk dame, så er du uundgåeligt, at du ikke også kommer til at lære den flotte kultur bedre at kende.

Hvis du gerne vil udfordre dig selv lidt og lære mere om dette smukke land, så skal du så absolut bare i gang med at date nogle flere filippinske kvinder.

Lær et nyt sprog

Du kunne selvfølgelig også give dig i kast med at lære et helt nyt sprog. Der er jo ingen der siger, at du behøver at blive flydende i filippinsk. Men ville det ikke være ret blæret lige at kaste den op på bordet, når du møder vennerne næste gang til en hyggelig vinaften?

Filippinsk er ikke lige noget som alle kan og det ville derfor gøre dig lidt mere unik at kunne en ting, som langt de fleste danskere ikke engang overvejer at lære. Du har de bedste muligheder for at lære sproget, imens du dater filippinske kvinder.

Samtidig er det jo en stor bonus i de filippinske kvinders øjne, hvis du lige gør dig ekstra umage for at lære deres sprog og kultur at kende. De vil sikkert blive meget smigret over, at du overhovedet gør dig den anstrengelse – og det kan jo kun komme dig til gode.

Prøv bare lige at se, om du ikke kan få lært nogle meget basale ord som ’hej’, ’tak’ og ’farvel’. Man ved aldrig, hvornår man får brug for det.

Et fedt rejsemål

Du kunne selvfølgelig også altid få en ekstra fed oplevelse ud af din filippinske dating og tage en tur til Filippinerne med din filippinske dame. Hvis hun især har opholdt sig en del i landet, kan sproget og har noget familie i landet, så kan det være en helt fantastisk oplevelse for dig at komme på.

Hvis du har datet en filippinsk kvinde i længere tid, så spørg hende lige næste gang hun tager til Filippinerne, om du ikke kan komme med. Hvis hun er rigtig glad for dig, så siger hun sikkert ja.

At udforske et land med en person, der faktisk kommer fra landet, er en helt unik oplevelse. Den slår på alle mulige måder den almindelige turistferie, man selv ville være kommet på, hvis man tog afsted med for eksempel en flok danske venner. Du får derimod mulighed for at få et helt nært forhold til kulturen og virkelig lære den at kende indefra og ud.

Brug teknologien

Ja ja, tænker du nok. Det er alt sammen meget godt, men hvordan holder jeg mig i kontakt med min filippinske kvinde?

Det kan jo sagtens være at hun enten bor i Filippinerne eller måske tager hun bare afsted i længere tid ad gangen for at besøge sin familie. Uanset hvad kan det godt putte en smule pres på ens parforhold, når den ene part er væk i længere tid ad gangen.

En måde at holde godt i forholdet er ved at bruge den teknologi, der er til rådighed. Vi er så heldige at vokse op i en tid, hvor folk ikke er mere et telefonopkald eller en lille mail væk. Derfor kan du også sagtens holde dig i kontakt med din filippinske dame, selvom i ikke er i fysisk samme rum. I skal bare have jer en god internetforbindelse og så er i godt kørende.

Benyt jer endelig gerne af de videoopkald muligheder der er. Det er ikke helt det samme at skrive en besked, som det er faktisk at se ansigtet på den man dater. Men skriv også gerne en sød lille besked nu og da, hvor du bare fortæller lidt om din dag eller sjove ting der er sket for dig i den senere tid. Det er sådan nogle ting, der er med til at holde forholdet i gang.

Sådan finder du filippinske kvinder

Okay, så nu hvor du er kommet så langt, så er der egentlig kun et spørgsmål tilbage; hvordan finder du de filippinske kvinder? På nettet selvfølgelig!

Hvis du kender en filippinsk kvinde, der tilfældigvis også er single, så kan du jo godt lige række ud efter hende og se, om i to kunne passe sammen. Men hvis du ikke gør så tag da et smut ind på nettet.

Internettet er et af de allerbedste steder at finde nye mennesker og det glæder også når man dater – især hvis man gerne vil date noget så specifikt som filippinske kvinder Du kan endda også finde forskellige datingsider, der målretter sig til folk som dig, der gerne vil date folk fra et andet land. Prøv engang lige at lave en lille søgning efter det og se, om der ikke dukker noget frem der.

Husk gerne at date løst til at starte med og snakke med så mange som muligt. Det kan godt være at det tager noget tid, før du finder den helt rigtige og én, som du faktisk deler en god kemi med. Og når du har fundet din filippinske dame, så er det bare med at holde fast i forholdet.