Thai piger - De 3 bedste dating sider at møde thailandske kvinder på

Thai dating

#1 - ThaiCupid.com

Hvis du ønsker at komme i dialog med søde/flotte/frække thailandske piger i alle aldre. Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Thaicupid finder du den bedste thai dating side i Danmark.

match.com logo

#2 - Match.com

Denne sides matching algoritme finder lige præcis den thailandske pige, som passer bedste til dig. Du finder ligeledes thai'er fra udlandet såvel som danske thai'er.

partnermedniveau-logo

#3 - Partner Med Niveau

Her finder du en masse oprettet danske thai'er. Du kan oprette dig gratis på intet mindre end 5 minutter. Deres hjemmeside er desuden utrolig nem at navigere i.

Thai Dating - Udvid din horisont

Der er mange thailandske piger, som har fundet lykken med en dansk mand. Thai piger er kendt for at være omsorgsfulde og meget kærlige og går meget op i de kvindelige dyder, som at holde sammen på familien og sørge for at hjemmet fremstår flot og rent. Du kan møde en dejlig thailandsk kvinde gennem thai dating.
Jeg har mødt et hav af skønne thailandske damer på Cupid, nu har jeg en thailandsk kone og er ikke aktiv dater – så min hemmelighed med Cupid må gerne slippe ud.
Der er flere muligheder for dating i Thailand. Du kan blandt andet møde piger gennem thai dating sites, hvor du kan søge mellem mange profiler, og herefter skrive til de kvinder, der tiltaler dig. Du kan også skabe kontakt via et online datingbureau, som søger for at finde nogle mulige match til dig, og når du tager kontakt, sørger datingbureauet for at oversætte dine mails for hende og skrive tilbage til dig på engelsk – et sprog som langt de færreste thaikvinder mestrer. Den sidste mulighed for thai dating er online rejseselskaber, som tager dig med til Thailand, hvor der er sørget for, at du bliver introduceret for en masse dejlige kvinder. Du kan se dem ansigt til ansigt og tale med dem for at finde ud af om der er noget for dig. Møder du kvinden i dit liv gennem thai dating, kan du opleve, at nogle vil se skævt til jeres forhold. I Danmark er der nogle grupper, som mener at et forhold med en thaikvinde ikke er ligeværdigt. Synspunktet er dog ved at vende, da international netdating bliver mere og mere populært blandt danskere. Det samme gælder for dating i Thailand. Flere og flere danskere finder en partner udenfor Danmark, så det er ikke usædvanligt at opleve forhold, hvor der bliver talt engelsk til hinanden. Gratis Thai dating

Her er grundene til, at du skal date thai piger

Der er mange årsager til, at thai dating er noget, du bør gå efter. Her kan du læse, hvorfor Thailand dating er så godt. Hvis du godt kunne tænke dig at date en eksotisk kvinde, skal du gå efter thai kvinder. Thai piger er nogle af de flotteste kvinder på Jorden, og de er meget pligtopfyldende. Det er i øvrigt en tendens, der er meget generel for sydøstasiatiske kvinder, hvad end der er tale om thailandske kvinder, kvinder fra Philippinerne, fra Sydkorea, Kina med videre. Thai kvinder har meget at byde på som følge af deres forbindelse til buddhismen, så det er ofte meget interessante kvinder. Thai piger er meget smilende, og det gør, at du ofte kan få en god date, når du går på thai dating. Thai piger er også meget glade for at drikke og synge karaoke, så det er ikke utænkeligt, at du kan få en date, hvor der virkelig kommer til at være gang i den. Både med masser af humor, grin og spas samt et lille glimt i øjet. Eller to. Thailandske kvinder

Derfor skal du date thai piger

Der er mange forklaringer på, hvorfor det er en god ide at date thai kvinder. Dem vil vi her komme ind på.

1) Flot ydre

Thai kvinder er ofte mørkhårede. Det varierer lidt, om de er helt lyse i huden, eller om de har en lidt sommerbrun hudfarve. Begge er imidlertid meget smukke og tiltrækkende. Det er ikke for sjov, at der er så mange forventningsfulde mænd, der tager til Thailand for at finde thai dating. Det er lidt som at sige, at de tager på en tur for at opleve Thailand dating. Og det er ofte en succes for de her særligt vesterlændinge, der ofte synes, at det er en kæmpe fornøjelse at date kvinder i Thailand. Her er det særligt Bangkok, der er utrolig populær blandt mænd fra vestlige lande.

2) Gode samtaleemner

Thai piger er meget engagerede i deres buddhistiske kulturarv. Det gør, at de ofte er meget interessante og filosofiske at snakke med. Hvis du selvfølgelig er til den slags. Det er langt hen ad vejen kvinder, du kan have meget dybe samtaler med. Spiritualiteten lever i bedste velgående i Thailand, hvorfor der heller ikke er særlig meget kriminalitet, hvis man ser bort fra storbyen Bangkok. Uanset hvor fattige thailændere måtte være i den thailandske provins, har buddhismen sikret, at kriminalitet ikke er noget, der foregår særlig ofte i landet.  Men det er ikke kun det lidt dybere, du kan tale med thai kvinderne om. Du kan også have en samtale med dem om alt mellem himmel og jord. De er meget glade for at synge karaoke og har en stor musikkultur. Der bruges meget tid på at høre thailandsk musik og mainstreammusik fra den vestlige verden. Derudover er der også flere og flere thailandske kvinder, der bliver interesserede i sport. Det gælder i høj grad fodbold.

3) Gammeldags kønsroller lever stadig i bedste velgående i Thailand

Når det kommer til de lidt klassiske kønsroller, er de stadig at finde i Thailand. Mange steder. Det gør, at hvis det virkelig går godt, når du er på Thailand dating, kan du med al sandsynlighed finde en kvinde, der går meget op i alt i hjemmet. Det bliver så i langt de fleste tilfælde dit job at sikre stabiliteten uden for hjemmet i forhold til arbejde og lignende. Når det kommer til hjemmefronten, er de thailandske kvinder meget indstillede på at tage hånd om hjemmet i mere end én forstand. Det er ikke kun rengøringen, men også madlavningen og det at passe børn. Hvis det er den slags kvinder, du leder efter, er der ingen tvivl om, at thai kvinder er de rette for dig.

4) Udadvendte kvinder

Thailandske kvinder er ikke ligesom eksempelvis svenske eller norske kvinder, der godt kan være lidt generte og indadvendte. Thai piger er ofte meget glade for at føre en samtale og er ikke bange for at åbne en samtale med hvem end, det måtte være. Det gør, at de har ben i næsen i en social sammenhæng, og det er formentlig noget, du vil synes om at opleve, når du er ude til sociale arrangementer med din thai pige. Thai piger har dog også et behov for at være derhjemme. Det betyder, at de gerne vil være alene derhjemme og slappe af med deres partner. Det kan være, at de gerne vil sidde og se en film med deres eneste ene.

5) Manden bestemmer

I Thailand er det ofte manden, der bestemmer. Det er manden, der sætter dagsordenen. Det betyder ikke, at kvinden slet ikke har noget at skulle have sagt, men det er nu alligevel ofte sådan. Ser man bort fra Bangkok, hvor der kan være vestlige tendenser at spore, så er det meget tit sådan, at thai piger skal indordne sig mandens behov. Det er ikke noget, der er et problem for de thailandske kvinder. Tværtimod er det ofte noget, de har vænnet sig til og ikke tænker særlig meget over. Men det betyder også, at du har et ansvar, når du er på thai dating. Det har du, fordi det er dig, der skal være ordstyrer. Du skal have dirigentstokken i hænderne og diktere tempoet. Du skal være den, der bringer samtaleemner op. Thai piger kan sagtens være nysgerrige og stille mange spørgsmål, men du skal stadig være selvtillidsfyldt nok til at styre slagets samtalegang. Og det kan du sagtens. Hvis du er genert, kan du finde selvtillid i, at det er forventet fra kvindens side, at du bringer samtaleemner op.

Derfor er det så godt at date på nettet

Det er en virkelig god ide at date på nettet, før I dater i virkeligheden. Det er det, fordi du på den måde kan få et indblik i, om der er kemi. Man kan sige, at hvis ikke der er kemi i den virtuelle verden, så er der det nok heller ikke i den rigtige verden, når I mødes.