Xl dating – masser at holde af og holde om

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →

Xl dating er for kvinder og mænd, der har lidt ekstra at holde af eller folk, som søger en partner med nogle ekstra kilo på kroppen. Dating siden XL Dating er både for slanke mennesker, der søger en parter med dejlige former, og til folk, der selv har lidt ekstra på sidebenene, som søger en partner med samme holdning til krop og livsstil.

Det er gratis at oprette en profil, og inden du går i gang, kan du smugkikke på nogle af de nyeste eller mest populære profiler, så du kan danne dig et overblik over, om der er nogle interessante partnere for dig. Uden en profil, kan du kun se billeder og nogle få data om medlemmerne, og efter at du har oprettet en profil, kan du læse mere om personerne i de enkelte profiler, samt se flere billeder og i nogle tilfælde video.

Du vil opdage, at langt fra alle på Xl dating tilhører kategorien overvægtig, men i nogle tilfælde ser personerne måske sig selv som værende mere overvægtige, end de egentlig er, og i andre tilfælde er det slanke personer, der søger en parter med masser at holde af og holde om.

På Xl dating er der dels mulighed for at finde sig en fast partner eller en date for en aften, men der er også en afdeling for personer, som søger erotiske forhold. Inden du begiver dig ind på de erotiske sider, skal du være opmærksom på, at der findes stødende indhold, som ikke er for sarte sjæle.

Hos Xl dating er det gratis at oprette en profil, men det koster efterfølgende et gebyr at blive medlem. På siden er der ikke nogen opgørelse over, hvor mange medlemmer, der er, men siden virker til at være nogenlunde aktiv.