Dating i Kolding

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
Perfekt
★★★★★
SeniorGratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
Okay
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Kolding er en skøn, hyggelig og gammel by, der rummer utallige muligheder for at møde den eneste ene. Det kan nogle gange forekomme uoverskueligt at planlægge dates, men er det rent faktisk den eneste ene, du sidder over for, vil lige netop disse første dates være værdifulde minder om nogle år. Og hvis ikke kan du lige så godt hygge dig, imens det står på.

Hvordan finder du den eneste ene?

Der findes i dag et væld af dating apps og endda også dating apps, som henvender sig til et specifikt segment, for eksempel findes der fitness dating, senior dating og elite dating apps. Der er desuden en række dating sites på nettet, hvor du kan indsnævre mulighederne geografisk, aldersmæssigt og så videre.

Men i stedet for blot at forlade dig på at møde the one and only på en dating app, bør du vigtigst af alt tage ud i livet, lave de ting du elsker, gå til koncerter med dine yndlingskunstnere, nyde et glas vin på din favorit café, tage til middagsselskaber med de mennesker, du holder af, rejse ud i verden og se smukke steder.

Selvom det er en slidt kliché, at du møder den eneste ene, når du mindst venter det, så er der faktisk noget om det. Lad være med at gå og vente på, at han eller hun kommer. Det er, når du er klar og befinder dig i dit rette element, at han eller hun dukker op.

5 gode råd til dig, der er single

1. Vær åben, lyttende og luk andre mennesker ind – også selvom du ikke lige orker den parmiddag i aften, eller ikke synes du har overskud til endnu en blind date.

2. Vær glad, positiv og smilende. Det er absolut mest tiltrækkende, og det er også det bedste for dig selv og dit eget velvære.

3. Læg ikke pres på dig selv, eller på den date du eventuelt er på vej ud på. Lad som om du blot skal mødes med en god ven. Hvis din hjerne bilder dig ind, at denne date er afgørende for dit kærlighedsliv, kan du næsten kun blive skuffet.

4. Prøv at nyde din singletid og de fordele, der er ved at være single. Du kan gøre alt, og du behøver ikke tage hensyn til andre end dig selv. Hav fokus på dig selv og gør ting, der gør dig glad.

5. Forsøg så vidt muligt at slappe af og vær tålmodig – kærligheden er lige om hjørnet.

Hvor skal du tage på date i Kolding?

Tag i Geografisk Have og nyd et stykke mini-Kolding. Eller gå en lang tur i Marielundskoven. I kan også tage en gratis rundvisning i den gamle slotsruin om lørdagen eller cykle op langs Ådalen.

Tag ud til Rebæk Strand eller helt ud til Vejle Fjord og nyd udsigten over vandet med et glas vin i hånden.

Kolding ligger i Trekantsområdet, og der er derfor ret gode date-muligheder også uden for Kolding. Overvej eventuelt også at tage i Legoland i Billund – her er I sikret både action, hygge og dejlig mad.

 

Dating i danske byer: