Mydate – nyt dansk datingsite

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →

Mydate er et dansk datingsite, hvor du kan møde danske singler på primært 25 år og opefter. Med en profil kan du surfe gratis rundt på sitet i tre dage og kontakte de andre profiler, uden det koster dig noget.

Mydate er en forholdsvis ny datingside, som kom til verden for ganske få år siden. Mydate er et dansk site, hvor du kun møder danske profiler, modsat nogle andre datingsites, som kan være internationale, og hvor du kan møde singler fra hele verden. Det kan du ikke på Mydate, for der er alle brugere bosiddende i Danmark.

På Mydate kan du oprette en profil, hvis du søger et parforhold, en date eller venskab. Profilen er gratis at oprette, og du kan så bruge sitet gratis i tre dage. Herefter koster det et gebyr at benytte funktionerne, og det beløb ligger i den dyre ende af skalaen for månedsgebyr på danske datingsites. Køber du flere måneder af gangen, er der dog penge at spare.

Uden et medlemskab er det meget begrænset, hvad du kan se på sitet. På forsiden er der et par af de nyeste profiler med nye profilbilleder, men ud over det, kan du ikke danne dig et overblik over, om der er noget potentielt for dig.

Med omkring 1.000 aktive brugere om ugen, er sitet ikke et af de mest aktive danske dating sites, men der er dog potentiale for at finde en date.

På forsiden af sitet kan du se, hvordan fordelingen af mænd og kvinder er på sitet, og det ligger tæt på fifty-fifty, hvilket er lidt usædvanligt for dating sider. Oftest er der en stor overvægt af mænd på online datingsider, men på Mydate er det nogenlunde lige, dog med en meget lille overvægt af mænd.