Dating i Køge

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
Perfekt
★★★★★
SeniorGratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
Okay
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Er du single, og bor du i Køge, så kender du byen og alle dens fortræffelige steder. Kunne du godt tænke dig at dele din by og nogle af de mange dejlige oplevelser, som Køge har at byde på, så kunne du gøre noget mere seriøst ud af at søge en partner.

Det kan gøres på flere måder, men skal det være lidt målrettet, så er netdating en super god måde at søge på.

Find en passende dating side

Der findes efterhånden et hav af forskellige dating sites. Nogle af dem er ret specifikke i sin målgruppe, andre er for alle. Nogle koster et beløb at være tilknyttet, andre tilbyder gratis dating. Inden du vælger den side, som tiltrækker dig mest, så kan du jo se dig lidt omkring på de forskellige dating sider.

Skal det være en specifik side som for eksempel landmandsdating, seniordating, fitness dating eller elitedating? Eller skal det bare være en allround side, som lukker alle ind? Find den side, som du synes, passer bedst til dig og den date, som du ønsker at finde.

Hvor skal daten foregå?

Du kan gribe det forskelligt an, når det kommer til, at du skal på date med et menneske, som du ikke kender endnu. De fleste foretrækker, at det foregår ude på et neutralt sted frem for privat. I hvert fald til en start. Så har I begge to en god mulighed for at lære hinanden at kende stille og roligt, inden I beslutter, om det bare skal være en kaffedate, en aktiv date, eller hvad I nu aftaler.

En date i Køge

Den gamle middelalderby har en masse at byde på, når det kommer til at finde et passende sted for en neutral date. Der er for eksempel havnen, hvor der er en dejlig stemning og byens lokale bryggeri. Byd din date på et besøg i Køge Havn, og byd på en øl fra Braunstein. Det er super hyggeligt.

På en første date kan du altid bruge klassikeren, kaffedaten. Den er nok noget af det mest neutrale, og det er jo altid hyggeligt at drikke en kop kaffe sammen. Køge Torv kan danne en god ramme for sådan en date. Der er flere gode steder, hvor I enten kan sidde indenfor eller udenfor og nyde en god kop kaffe. Så skal snakken nok komme godt i gang.

Er det en senere date, kan I jo gøre noget andet og mere interessebestemt sammen. Det kunne være et besøg på et kunstgalleri, en tur på stranden (med eller uden badning) eller en gåtur igennem byens hyggelige små gader med de gamle byhuse som den perfekte kulisse.

Ved en eventuel senere date kunne du jo vælge en oplevelse, som går godt i tråd med din dates interesser. Dem skal du lige lære bedre at kende, inden du kan planlægge sådan en tur. Skal I ud at spise, en tur i biografen eller måske på en cykeltur ud i det blå? Mulighederne er mange, og oplevelserne står i kø i og omkring Køge.

 

Dating i danske byer: