+40 Dating – De 3 bedste dating sider

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 45+
Suveræn
★★★★★
45år+Gratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
God
★★★★☆
50år+Gratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
AffæreGratis Oprettelse →

 

Top 3 bedste 40+ datingsider

Kærlighed og frække møder er ikke kun for de yngre generationer.

Er du klar på på dating og over 40 år? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Det kan være svært og overvældende at kaste sig ud i dating 40+. Derfor har vi forsøgt at gøre det så nemt og tilgængeligt som muligt for dig. Her finder du nemlig de bedste dating 40+ sider, så du hurtigt og let kan komme i gang.

Der er både dating 40+ til dig, der leder efter den helt store kærlighed samt dig, der bare gerne vil have frække møder med andre ligesindede. Derudover har vi også samlet en række nichesider til 40+ dating, hvor du enten kan møde akademiske singler, udfolde dig i utroskab eller noget helt tredje.

For at sikre, at du kommer godt i gang, anmelder vi til at begynde med de tre bedste dating 40+ sider.

 

40Plus.dk: Bedste til dating 40 plus

Hvis din store drøm er at date andre mænd eller kvinder på 40+, er du kommet til det rigtige sted. Denne hjemmeside for dating specialiserer sig nemlig i netop dette. Det er gratis at oprette en profil, og fordelingen af kvinder og mænd er næsten ligelig – Det er lidt et særsyn for dating 40+!

Derudover har 40Plus.dk hjemme i Danmark, så du altid har dansk kundeservice lige ved hånden. Ydermere tilbyder platformen også gode råd, guides og e-bøger, der gør livet som datende lidt nemmere og sjovere.

 

Senior.dk: For de ældste

Selvom du er 40+, kan du godt lede blandt lidt ældre singler. I hvert fald er gennemsnitsalderen på Senior.dk en del højere end hos nogle af de andre hjemmesider, du finder i denne guide. Dog kan du være sikker på, at der er en høj seriøsitet på siden. Der er ligeledes også meget få falske profiler, og ægtheden i sidens profiler bliver løbende monitoreret. Det er din garanti for en autentisk oplevelse med dating 40+.

Platformen er 100% danskejet og har faste tider på telefonen to gange i ugen. Dermed kan du altid få hjælp, hvis dit medlemskab driller eller du har spørgsmål.

 

50plusmatch: Mest seriøse brugere

Hvis du ikke gider spilde tiden, er dette stedet for dig. Platformen har speciale i at finde bedre halvdele til singler i alderen 40+. Hvis ikke du leder efter en kæreste, kan du også finde gode venskaber og vennegrupper på siden. 50Plusmatch henvender sig til aktive singler, der gerne vil nyde naturen eller få kulturelle oplevelser på anden vis.

Det koster ingenting at blive medlem, men vælger du et betalt medlemskab med alle funktioner, er der gode priser på dette. Der er få falske profiler, men en stor grad af seriøsitet


Anmeldelser af resten

Har du ikke fundet, hvad du søger? Her kommer der en række gode hjemmesider til 40+ dating, som du måske kan finde lykken på.

40Plus.dk

Er du frisk og klar på dating for over 40 år? Her er siden til dig, der er kræsen men parat til at tage nye udfordringer til dig – Og hvem ved, måske den store kærlighed venter?

Fordele:

 • Ejes af en dansk virksomhed
 • Mange ekstratilbud på hjemmesiden
 • Altid dansk kundeservice
 • Find partnere eller venner i dit nærområde

Ulemper:

 • Designet er ikke særlig brugervenligt

Antal brugere og aktivitet

Der er 51% kvinder og 49% mænd på hjemmesiden, hvilket må siges at give en meget ligelig fordeling. På nuværende tidspunkt er der lidt over 50.000 aktive medlemmer.

Formålet med siden er primært 40+ dating, men du kan også søge efter venner.

Prisen

Det er gratis at være medlem, du har bare ikke særligt mange funktioner. Du kan dog erhverve dig et medlemskab for 3 kroner om dagen. Så har du adgang til alle sidens funktioner og begivenheder.

Brugervenlighed

Selvom hjemmesiden er indbydende og nem at finde rundt i, kan du ikke finde særligt meget information om selve funktionerne medmindre du aktivt melder dig ind på siden.

Detaljer og specifikationer

Platformen har været online siden 2006. Der er dermed tale om en hjemmeside med stor ekspertise i dating over 40.

 

Senior.dk

Denne dating-side henvender sig udelukkende til midaldrende og ældre mennesker, der vil finde kærligheden.

Fordele:

 • Danskejet
 • Meget seriøse profiler
 • Højt aktivitetsniveau
 • Størstedelen er ægte profiler
 • Meget ligelig fordeling af køn

Ulemper:

 • Out-dated hjemmeside

Antal brugere og aktivitet

På denne side er der 54% kvinder og 46% mænd. De annoncerer ikke med medlemstallene åbent, men hjemmesiden er utrolig aktiv og der er stor aktivitet i både chats og på diverse profiler. Gennemsnitsalderen er en del højere end på mange andre sider, og runder lige 60 år. Du kan dog sagtens lede efter dating over 40 derinde.

Prisen

Du bliver medlem for blot 2 kroner per dag. Afregningen er simpel. Du kan også oprette dig gratis.

Brugervenlighed

Hvis man ser bort fra designet, som syner meget aldrende og ikke opdateret, fungerer hjemmesiden upåklageligt. Hvis du ikke er så teknisk dygtig, er den nem at bruge, for der er ikke mange underlige og unødvendige funktioner.

Detaljer og specifikationer

Senior.dk har været på markedet siden 2012.

 

50plusmatch.dk

Dating behøver jo ikke nødvendigvis kun handle om at finde den enesten ene. På 50plusmatch har du ikke kun mulighed for at finde kærligheden, men også at knytte venskaber til andre mennesker. 50plusmatch er en af de største datingsider i norden for seniorer.

Fordele:

 • Specielt fokus på senior dating
 • Billigt og mange muligheder for gratis anvendelse
 • Meget aktiv brugerbase og respekteret af mange
 • Førende markedsekspert for 50+ dating
 • Stor mulighed for at møde kærlighed og venner

Ulemper:

 • 50plusmatch har base I Holland.

Antal brugere og aktivitet

50plusmatch er en af de eneste datingsites som vi har kigget på som rent faktisk har et overtal af kvinder på deres platform. I skrivende stund kan der ses at hele 53% af brugergruppen er kvinder. Siden har en forholdsvist stor aktivitet og skaber mange gode omstændigheder for succesfulde møder imellem mennesker.

Idag er der omkring 25.000 medlemmer af 50plusmatch og selvom det måske ikke lyder som et helt vildt stort antal. Så er denne side en af de få sider, som dagligt sletter falske profiler og sørger for at alle medlemmer bliver verificeret.

Prisen

Dette er en af de aller billigeste datingsider tilgængeligt på nettet. Du kan blive medlem for kun 59 kr i måneden, hvis at du betaler for et helt år.

Vælger du stedet at betale hver halve år, så kan du få medlemskab for 79 kr. Èn enkelt måned koster 179 kr, så det kan klart betale sig at tilmelde sig i en længere periode.

Brugervenlighed

Denne side har et rigtigt brugervenlig design og er designet præcist til at være behjælpelig overfor senior segmentet. Platformen tilbyder også sin service i form af en app til både iPhone og Android, hvilket man må sige at være en stor service til de aktive medlemmer.

Detaljer og specifikationer

Platformen har til huse i Holland.

 

Singles50.dk

Selvom denne side målretter sig singler over 40, fortjener den alligevel at komme med. Her er nemlig tale om en seriøs platform til dig, der gerne vil have en kæreste.

Fordele:

 • Platform til seriøs dating
 • Ligelig kønsfordeling
 • Gratis oprettelse
 • 100% danskejet platform
 • God kundeservice
 • Forums og loger, chats og gæstebøger

Ulemper:

 • Henvender sig ikke til dating 50 plus, men singler over 40
 • Meget dyrt
 • Ingen kundeservice

Antal brugere og aktivitet

På denne side er der mere end 50.000 medlemmer fra Danmark, men der står ikke, hvor mange der er aktive. Fordelingen af køn er næsten lige med 51% kvinder og 49% mænd.

Prisen

Du kan oprette dig gratis, men som du måske kan se er mønsteret på disse sider, er der ikke megen fidus ved det. Dog er medlemsskaber tosset dyrt.

Det koster 599 kroner om måneden, hvis du køber et kvartal. Hvis du køber et halvt år, står det dig i 499 kroner i måneden, mens du slipper med 349 kroner om måneden når du køber et år.

Brugervenlighed

Hjemmesiden ser fin ud, og den er nem at bruge, men de mange falske anmeldelser på forsiden kan virke afskrækkende. Derudover er dele af siden på tysk, og dermed ikke særlig brugervenligt for mange danskere.

Detaljer og specifikationer

Hjemmesiden har til huse i Luxembourg og der er ingen kundeservice.

 

Nextlove.com

Hvis du er skilt eller er alene som forældre, er denne hjemmeside noget for dig.

Fordele:

 • Fokus er udelukkende på folk, der tidligere har været i lange forhold og har børn
 • Mulighed for at bruge specialdesignede apps
 • Stor sikkerhed med kryptering
 • Stor brugervenlighed
 • Mulighed for at date udenfor DK

Ulemper:

 • Mange falske profiler
 • Begrænset information
 • Ikke dansk virksomhed
 • Langsom kundeservice
 • Ikke mulighed for søgninger på samme køn

Antal brugere og aktivitet

Hvis de fysiske landegrænser ikke skal blokere din vej til kærlighed, er dette et godt bud. Du kan nemlig date i hele Skandinavien. Dog er det meget begrænset med informationer omkring hvor mange medlemmer platformen har, samt hvilke køn hjemmesiden har flest af.

Prisen

Som på mange af de andre sider, kan du oprette dig helt gratis. Du har dog kun begrænset adgang til platformens muligheder. Hvis du vil have det, skal du lige 129 kroner hver måned i 12 måneder.  Er du ikke sikker på, at du vil være medlem et år, kan du købe seks måneder til 189 kroner stykket. Tre måneder koster 249 kroner.

Brugervenlighed

Konceptet er helt unikt og meget glimrende, så allerede her er der nogle pluspoint på kontoen. Glæden stopper dog også her, da hjemmesiden er umulig at finde informationer på. Markedsføringen er ligeledes utroværdig, da der bruges falske billeder og anmeldelser, hvilket giver et meget dårligt indtryk.

Detaljer og specifikationer

Selvom her er tale om en nyere hjemmeside, grundlagt i 2013, er der meget erfaring at hente på siden. Med sit speciale i dating over 40 for enlige og singler med børn, finder du her rig mulighed for at høre om andres erfaringer i samme situation som din.

 

Partnermedniveau.dk

Her kan du finde en partner med klasse. Her har du mulighed for at lede efter andre singler med akademiske baggrunde.

Fordele:

 • Forslag på match som passer til din profil
 • Koncept med fokus på speciel målgruppe
 • Få taget en personlighed test
 • Specielt system til at forbinde profiler

Ulemper:

 • Ung aldersgruppe
 • Det er dyrt at være medlem
 • Intet LGBT-fællesskab

Antal brugere og aktivitet

Denne platform har hovedsageligt fokus på at samle akademiske singler og matche dem med hinanden. Op imod 65% af ne nuværende medlemmer kommer fra en akademisk baggrund. I skrivende stund er 48% af platformen mænd og 52% af brugerne er kvinder.

Selvom platformen har specialiseret sig i 50+ dating, så er gennemsnitsalderen på platformen målt til at være 34,8 år for kvinder og 33,6 år hos mændene.

Pris

Det koster 549 kr hvis du har lyst til at være med i én måned. 399 kr for 3 måneder og 299 for et halvt år. Dette er i den dyre ende, men du får også meget for pengene på denne platform.

Brugervenlighed

Platformens hjemmeside er varm og nem at anvende som bruger. Foruden hele datingsegmentet har du mulighed for at læse andre brugeres historier, få gode råd til at lave din profil og et stort antal af singler er hurtigt muligt at møde.


De frække

Du skal ikke lade dig holde tilbage af alderen. Dine frække fantasier kan sagtens blive vakt til live, selvom du kigger efter dating 40+. Her finder du tre gode bud på fræk dating over 40.

Scornu.com

Hvis du hovedsageligt leder efter en ny sexpartner, og ikke en fast partner, er dette platformen for dig. Som lovet får du her de frække sider til dating 40+. Her er profiler af alle aldre, både yngre og ældre end din alder.

Fordele:

 • Du er altid anonym
 • Oprettelse er gratis
 • Meget højt aktivitetsniveau
 • Folk kommer kun for sex

Ulemper:

 • Dårlig kundeservice

Antal brugere og aktivitet

Alle kan oprette sig som bruger her, så længe man er fyldt 18 år.

Der er en overflod af mænd på mange af de frække sider til dating 40+, og dette er ikke en udntagelse. Her er både sex for hetero og homo. Dog kan det være svært at vurdere profilernes aktivitet, før man finder nogen at skrive med.

Prisen

Dit dating 40+-eventyr kan du begynde gratis på denne side. Faktisk kan du meget undtagelsesvis skrive beskeder, selvom du ikke betaler. Det koster flirts, som er den online valuta på siden. Når du har brugt alle dine flirts, skal du købe nye med rigtige penge.

Du kan dog også vælge et premium-medlemskab. Det koster 99 kroner i måneden.

Brugervenlighed

På denne side får du ikke den nyeste teknologi, og hjemmesiden er af alder. Det viser sig også i, at den er besværlig at finde rundt i. Derudover bruges der mange falske profiler som blikfang, hvilket ikke sælger siden særligt godt. Hvem ved dog hvad der gemmer sig bag ved? Der er mange profiler, og gode muligheder for at lede efter dating 40+.

Detaljer og specifikationer

Hjemmesiden tillader frække noveller og gallerier med billeder og videoer.

 

Sexhunt.dk

Måske venter din frække sexpartner over 40 år på Sexhunt.dk?

Denne hjemmeside er målrettet dig, der gerne vil have aktivitet på lagnerne hurtigst muligt.

Fordele:

 • Chat og webcamchat
 • Private og offentlige rum
 • Mænd, par og kvinder
 • Erotiske noveller

Ulemper:

 • Beskedsystemet er uhensigtsmæssigt
 • Ingen personliggørelse af profiler
 • Ringe match making

Antal brugere og aktivitet

Skal man tro platformen selv, er der mere end 200.000 profiler, men det kan være svært at tyde, når man bruger den. Det kan skyldes, at der er mange inaktive medlemmer. Det er dog ikke muligt at se, hvor mange der er online, medmindre du bruger chatrummene. Her søges primært sex og uforpligtende samvær.

Prisen

Det er gratis at oprette sig, og VIP, som medlemskab hedder, koster 99 kroner i måneden for det billigste. Hvis du vil opgradere, koster det 159 DKK og du har således mulighed for at bruge alle sidens funktioner helt frit.

Brugervenlighed

Ros skal gives, hvor det hører sig til, og det gør det på denne platforms meget brugervenlige design. Navigationen er nem og overskuelig, funktioner markeres tydeligt rent visuelt og kommunikativt og det er nemt at finde profiler.

Detaljer og specifikationer

Sexhunt.dk begrænser sig ikke til det digitale rum. Der afholdes jævnligt fysiske arrangementer, både af siden og andre medlemmer, hvor du kan mødes med andre ligesindede.

 

Erox.dk

De frække oplevelser og fantasier stopper ikke, bare fordi man har rundet de 40. Din alder er ingen hæmsko når du leder efter sex dating over 40 år.

Fordele:

 • Gratis og hurtigt at oprette sig
 • Ejet af danskere
 • Erotisk filter på billeder og videoer
 • Tekst chat og video chat
 • Gode muligheder for at finde en kæreste

Ulemper:

 • Ingen muligheder for LGBT
 • Ikke det bedste sted til at finde parforhold

Antal brugere og aktivitet

Erox.dk har over 200.000 medlemmer. Det fremgår desværre ikke hvor mange der er ægte, inaktive eller hvilken fordeling af køn der finder sted. Dog bliver medlemmerne løbende evalueret og slettet, hvis ikke de lever op til kravene eller bruger falske billeder.

Prisen

Her er det også gratis at oprette sig, hvilket giver dig mulighed for at se hvilke medlemmer siden har. Du kan dog ikke kontakte nogen, men det er fint til at danne sig et overblik. Som betalende medlem må du slippe 99 kroner hver måned.

Brugervenlighed

Hjemmesiden er ganske enkelt helt forfærdelig gammel, og det utidssvarende udseende er et turn-off i sig selv. Hjemmesiden indeholder de mest grundlæggende funktioner, du kræver, når du kigger efter sex eller dating 40+. Dog er den mobilvenlig, hvilket er et plus.

Der er mange ægte profiler, så du kan trygt kaste dig ud i dating over 40 – Også selvom du leder efter sex.

Detaljer og specifikationer

Platformen er 100% ejet af danskere. Du kan derfor altid få hjælp på dansk, hvis du render ind i problemer. Der er også mange frække guides og råd til dit sexliv på siden.

 


Andre alternativer

 

Match.com

Betyder troværdighed og seriøsitet noget for dig når du leder efter en partner? Så er Match.com for dig.

Fordele:

 • Har vundet mange priser
 • Fornuftige medlemspriser
 • Høj sikkerhed
 • Mange aktive og seriøse profiler
 • Stor ægthed og troværdighed
 • Meget anerkendt brand

Ulemper:

 • Du modtager ikke personlighedstest
 • Gennemsnitsalderen er under 40

Antal brugere og aktivitet

Siger falske profiler dig heller ingen ting? Ja, hvorfor spilde tiden. Dating over 40+ er i trygge hænder på Match.com, hvor der næsten udelukkende er troværdige og ægte profiler. Medlemmerne er i gennemsnit 27,5 år, men du kan sagtens lede efter dating 40+.

Der er 56% kvinder og 44% mænd.

Prisen

Du får mest ud af siden, hvis du betaler for at være medlem. Ellers kan du f. eks ikke svare på beskeder. Du kan oprette dig gratis. En måned koster 279 kroner. Tre måneder koster 183 kroner i måneden, mens 6 måneder koster 166 kroner i måneden.

Brugervenlighed

Hjemmesiden har flere millioner medlemmer, og derfor er det vigtigt, at en side som Match.com er nem at finde rundt i. Det er den også, hvis blot du bruger din intuition. Dog skal du være opmærksom på, at nogle dele af hjemmesiden kun er på engelsk.

Detaljer og specifikationer

Match.com stammer fra USA, hvor tjenesten blev grundlagt i 1995.

 

Single.dk

Skal din dating 40+ oplevelse være i trygge hænder, behøver du ikke lede længere. Single.dk er en af Danmarks ældste datingsider med mere end 19 års erfaring.

Fordele:

 • 100% dansk tjeneste
 • Hurtig og troværdig kundeservice
 • 19 års erfaring
 • Mange ægte anmeldelser

Ulemper:

 • Hjemmesiden er meget åben, og det begrænser den private del af 40+ dating

Antal brugere og aktivitet

Her er tale om en meget aktiv hjemmeside, der lige nu huser over 400.000 medlemmer. Samtidigt bliver der jævnligt ryddet ud i falske profiler, så du altid har flest muligt ægte kort på hånden. Der er næsten lige mange kvinder og mænd, og samtidigt er der meget stor aktivitet på siden.

Prisen

Vil du ikke betale en formue for at finde kærligheden? Så er Single.dk noget for dig. Du kan sommetider få en hel måned til 29 kroner som et særligt tilbud, men priserne er ellers også meget fornuftige. Det koster cirka 199 kroner per måned at være medlem.

Brugervenlighed

Single.dk er nem at anvende, og du behøver ikke have et stort kendskab til teknologi eller dating over 40 år for at være med.

Detaljer og specifikationer

Hjemmesiden er 100% dansk og der er altid dansk kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

 

Victoriamilan.dk

Vil du date andre end din kone eller mand – Eller date en mand eller kvinde, der er gift? Her er mødestedet for singler eller par, der gerne vil dyrke utroskaben – Også selvom du vil prøve dating over 40.

Platformen er målrettet dig, der har en partner eller vil date en, som er gift eller har en kæreste. Det skal du være klar over, når du opretter dig.

Fordele:

 • Du er altid anonym
 • Mulighed for at maskere dine billeder
 • Brugervenligt design
 • Hurtig oprettelse
 • Unikt koncept

Ulemper:

 • Svært at finde permanent kærlighed
 • Få kvinder
 • Meget dyr
 • Primært i storbyer

Antal brugere og aktivitet

Her er tale om en af de største datingsider i Danmark. Fordi det er så anonym en side, er det ikke muligt at fastslå alder og køn, men du kan sagtens søge dating over 40. Der er omtrent 600.000 medlemmer på siden.

Prisen

Selvom hjemmesiden er unik og eksklusiv, betaler du i den grad for din sikkerhed og anonymitet. Det koster 399 kroner per måned eller 299 kroner i måneden, når du køber tre måneder ad gangen. Et halvt år koster 219 kroner i måneden.

Brugervenlighed

Hjemmesiden er meget lige til, selvom det måske er din første oplevelse med dating over 40 år. Du kan også date fra din telefon eller tablet, fordi der er apps til både iPhones og Android-telefoner.

Detaljer og specifikationer

Din sikkerhed vægtes meget højt og er krypteret med 256 SSL. Dine personlige oplysninger er derfor altid i trygge hænder og det er perfekt for dig, der ikke ønsker at efterlade dig digitale spor.

 

Academicsingles.dk

Vil du ikke date hvem som helst? Denne platform er for dig, der leder efter en akademisk veluddannet partner. Lad dig ikke skræmme af, at mange profiler er unge mennesker. Du kan sagtens bruge platformen til 40+ dating.

Fordele:

 • Begrænset spam og falske profiler
 • Giver mulighed for at date målrettet
 • Unikke personlighedstests
 • Skræddersyede matches
 • Meget stor seriøsitet

Ulemper:

 • Meget dyrt at være medlem
 • Yngre demografi
 • Ikke for homoseksuelle
 • Kedeligt design
 • Prisen er meget pebret

Antal brugere og aktivitet

Det er svært at se hvor mange aktive medlemmer hjemmesiden reelt har, men de påstår selv, at over 300.000 mennesker har en profil. Der er en ligelig fordeling af kvinder og mænd. Brugerne er primært veluddannede akademikere.

Prisen

Hvis du er usikker på, om denne service er noget for dig, kan du få 14 dage helt gratis. Dernæst må du betale 599 kroner i måneden for tre måneder, 499 i måneden hvis du køber et halvt år ad gangen og slutteligt koster det dig 349 kroner hver måned, hvis du køber et år.

Brugervenlighed

Selvom hjemmesiden er moderne, er det tydeligt, at den er henvendt en meget snæver målgruppe. Hjemmesiden tangerer det kedelige, men du kan finde hvad du leder efter. Dog er det en klar fejl, at det ikke er muligt at søge en partner af samme køn.

Der findes apps til både iPhones og Android-telefoner, så du kan tage din dating 40+ oplevelse med på farten.

Detaljer og specifikationer

Her finder du rigtig fin og eksklusive dating til 40+. Dog bør du være opmærksom på den begrænsede kundeservice og manglen på dansk hjælp, da virksomheden er fra Luxembourg.

 

Cdate.dk

Skal det være så nemt og hurtigt som muligt? Læg alle bekymringerne til side med Cdate. Denne side er til alle, der leder efter den store kærlighed og derfor også dating over 40.

Fordele:

 • Mange muligheder for chat
 • Webcam
 • Gratis at oprette sig
 • Meget lige fordeling af køn

Ulemper:

 • Mange falske profiler
 • Falske profiler er svære at spotte
 • Du kan ikke købe en enkelt måned
 • Svært at skille rigtige og falske profiler ad
 • Falske anmeldelser

Antal brugere og aktivitet

På Cdate finder du en næsten lige fordeling af mænd og kvinder, der er fordelt på de over 400.000 danske medlemmer. Dog er mange af dem falske profiler, og der er selvfølgelig også nogle, der er inaktive.

Prisen

Det er gratis at oprette sig. Dog er mulighederne begrænset.

Hvis du for alvor vil finde kærligheden med 40+ dating, anbefaler vi at du betaler. Det er dyrere end mange andre steder. Prisen er 359 hver måned i tre måneder, eller 269 kroner hver måned i seks måneder. Du kan købe et år til1 79 kroner i måneden.

Brugervenlighed

Brugervenligheden er helt i top og derfor er siden god til dig, der ikke er så teknisk anlagt. Mange funktioner, som er overflødige for de fleste, er skåret væk. Det er nemt at oprette sig, og du skal ikke udfylde en masse informationer med det samme.

Detaljer og specifikationer

Der er ikke rigtigt andet at tilføje. Cdate er enkel at anvende.

 

Be2.dk

Her får du en af Danmarks største datingsider, som har været på markedet siden 2007. Her får du en skræddersyet og elegant datingoplevelse, der bl.a. bygger på dine besvarelser af sidens spørgeskemaer. Platformen tilbyder desuden unikke match-making forslag.

Fordele:

 • OK muligheder for gratismedlemmer
 • Du kan søge homoseksuelle parforhold
 • Apps til Android og IOS
 • Autentisk dating til dig på 40+

Ulemper:

 • Falske billeder og anmeldelser fra falske brugere på forsiden
 • Meget dyre medlemspriser

Antal brugere og aktivitet

Platformen til 40+ dating er tilgængelig for alle, så det er ikke kun søgende over 40 år.

Der er omtrent 410.000 medlemmer i Danmark og 36 i hele verden, hvis man følger Be2s egne tal. Fordelingen er temmelig ulige med 57% mænd og 43% kvinder.

Prisen

Platformen skal have ros for, at man kan oprette sig gratis og stadigvæk have nogle funktioner tilgængelige. Du kan f. eks sagtens sende beskeder, selvom du ikke betaler. Dog i begrænset omfang.

Derfor kræver den gode oplevelse også, at du betaler for at være med. Det koster 449 kroner i måneden for tre måneder, men er lidt billigere, hvis du køber seks måneder på samme tid. Så koster det 349 kroner i måneden.

Du kan sænke prisen til 249 kroner i måneden, hvis du køber et år ad gangen.

Brugervenlighed

Hjemmesiden er ikke den dybe tallerken at finde rundt i, da det bare er designet efter en simpel skabelon. Det er nemt at oprette sig, og alting er med mærkater der er nemme at aflæse.

Detaljer og specifikationer

Ejerne bag denne platform er det samme firma, som bl.a. ejer Academic Singles. Du vil derfor ligge mærke til, at siderne udseendemæssigt ligner hinanden meget. Derudover er det værd at bemærke, at dine abonnementer aldrig udløber. Du skal aktivt selv gå ind og afmelde dem, hvis ikke de skal fortsætte.

I dette indlæg vil du finde +40 dating opslag og andre steder du kan tage på date og dating med personer som også er 40+.

Følgende er opslag fra forskellige +40 dating sider, og hvor du mere nøjagtigt kan finde disse plus 40 personer henne.


+40 par søger dating gæst til båd

Søger kvindelig gæst til vores sejlbåd år -2018-2019.2020.

Derfor er vi nu igang med lys og lygter på og efter en +40 at date.

Kvalifikation for at være vores gast: ingen
Hvad koster det: måske et tilskud til kosten
Hvor længe af gangen: fra weekendlængde > 3 uger
Hvorfor: fordi vi nyder selskab
Hvem:person der nyder at sejle, friluftslivet, film og foto
Båden: 27′ sejlbåd 4 sovepladser, toilet, varm og koldt vand, varme, bad (badestige)v/k vand.

Vi søger en dejlig kærlig husveninde til os begge som +40 dating oplevelse.

‘… Frygt findes ikke i kærligheden,
men den fuldendte kærlighed fordriver frygten,
for frygt er forbundet med straf,
og den, der nærer frygt,
er ikke fuldendt i kærligheden.’

Hvis profil ikonet er brun er det fru Barracuda og er det blåt er det han Barracudaen der er på.

Vi er et gammelt hønisse par på +40, der er klar til dating og der nyder alt godt og frækt sex af den blide slags.

‘Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild,
den misunder ikke, kærligheden praler ikke,
bilder sig ikke noget ind.
Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget,
hidser sig ikke op, bærer ikke nag.
Den finder ikke sin glæde i uretten,
men glæder sig ved sandheden.
Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt.
Kærligheden hører aldrig op.’

+40 dating med mand fra Østjylland

Hej alle sammen.

Jeg er en fyr fra Østjylland på 39 år.

Mon jeg kan finde, hvad jeg søger herinde ?

Med denne profil søger jeg plus 40 dating: sexpartner m/k

Jeg håber at du har lyst til at skrive et brev. Jeg vil forsøge at svare alle som skriver, så hurtigt som muligt.

Kærlig hilsen knoldogtot

+40 dating med “hot kvinde”

Hejsa!

Jeg er en kvinde fra Ikke sat (410 Kollafjørdur) på 43 år.

Mon jeg kan finde, hvad jeg søger herinde, som er en date med 40 plus?

Med denne profil søger jeg: sexpartner par

Jeg håber at du har lyst til at skrive et brev. Jeg vil forsøge at svare alle som skriver, så hurtigt som muligt.

Knus fra hotkvinne43

Kvinde på 40+ klar til dating (sex)

Jeg søger sex med mænd.

Brug af kondom er en betingelse for sex efter +40 dating, ikke s/m.Gerne mænd med god fantasi.

Jeg er ikke VIP medlem så jeg kan ikke læse breve.

Kære VIP lad være med at skrive til mig jeg kan ikke læse jeres breve.

Stop med at skrive til mig hvis i er VIP medlem.

Kvinde på +40 søger dating og sexpartner

Hejsa!

Jeg er en kvinde fra Midtjylland (7500 Holstebro) på 44 år.

Jeg er på denne side for at se, om jeg ikke kan finde det jeg søger herinde!

Med denne profil søger jeg: sexpartner mand

Jeg håber at du har lyst til at skrive et brev fra 40 plus dates. Jeg vil forsøge at svare alle som skriver, så hurtigt som muligt.

Knus fra heidiped12345

Online dating for +40 kvinde

Hej alle sammen.

Jeg er en pige fra Sønderjylland (6430 Nordborg) på 41 år.

Mon jeg kan finde, hvad jeg søger herinde ?

Med denne profil søger jeg: billedbyt

Jeg håber at du har lyst til at skrive et brev. Jeg vil forsøge at svare alle som skriver, så hurtigt som muligt.

Knus fra Vild kusse