Soulmate – dating med sjæl

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →

På Soulmate dating kan du finde din sjæleven – uanset om du søger efter venskab, parforhold eller rejsekammerater. Sitet er et stort fællesskab for folk som leder efter en betydningsfuld person i deres liv.

Mange af Soulmate datings sidens funktioner er gratis at bruge. Du kan gratis oprette en profil og chatte i det åbne chatforum, oprette blog opslag, billedalbum og tilføje andre brugere som ven. Du skal betale for at læse privatpost fra andre brugere eller chatte privat med singler. Vil du se om Soulmate dating er noget for dig, kan du uden en profil se åbne profiler og læse om nogle af medlemmerne, men du kan ikke komme i kontakt med dem. For at få kontakt skal du oprette en profil.

Alle profiler bliver læst igennem af moderatorer på sitet, så tomme profiler bliver slettet. Det er heller ikke et site, hvor du kan søge en sexpartner, for disse profiler bliver også slettet, men hvis du søger et parforhold med indhold, er Soulmate dating noget for dig. Det kan svare sig at være grundig, når man opretter en profil og skrive en fyldestgørende profiltekst om dig som person – det giver god karma på Soulmate dating.

Som medlem kan man mærke, at der bliver taget kærligt om dig, så du ikke får en dårlig oplevelse med firmaet bag Soulmate dating – de vil det bedste for dig og er ikke oprettet som en pengemaskine.

På Soulmate kan du købe meget korte medlemskaber på 1-2 uger og opefter. Det er meget billigt at være medlem og koster fra cirka 30 kr. for det billigste medlemskab. På mange datingssites bliver kontingentet automatisk trukket fra din konto, så du selv skal afmelde servicen, hvis du ikke ønsker at være medlem længere, men på Soulmate dating sitet betaler du kun for den periode, som du selv ønsker at være medlem i og skal efterfølgende selv sørge for, at forny dit medlemskab.

Sitet henvender sig primært til en moden målgruppe på 35 +, så du her kan finde en date med livserfaring.