Netdate – ung kærlighed

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →

Netdate er mødestedet for nettets yngste singler, hvor de fleste brugere er i starten af 20’erne og leder efter et andet ungt menneske, at dele sin Matadormix med. Netdate er Dating.dk’s lillesøster site i ordets bogstaveligste forstand. De fleste af brugerne på Netdate er i den yngre målgruppe, eller folk, som søger en ung kæreste. Målgruppen for Netdate er folk i starten af tyverne, men alle er selvfølgelig velkomme på sitet, man skal bare være opmærksom på, at tonen er meget ung.

For at oprette en profil på Netdate skal man være 15 år gammel. Det er gratis at oprette profilen, men hvis du vil i kontakt med nogle af de andre profiler, skal du betale medlemskab. Vil du være fri for at udfylde en masse felter, kan du oprette dig hurtigt, ved at oprette profilen med oplysningerne fra din facebook-profil.

På din Netdate profil kan du oploade flere billeder af dig selv og skrive en lille profiltekst. Der er også en gæstebog, hvor andre profiler kan skrive en hurtig besked på din væg. Du kan sende en privat besked, men er du for genert til at skrive noget, kan du nøjes med at klikke på et ikon på profilen og tilkendegive, at du viser interesse for personen. Så kan vedkommende skrive til dig, hvis han eller hun er interesseret.

Foruden den profil, som du netop er ved at se på, får du også forslag til lignende profiler, så du kan surfe videre, hvis det ikke viser sig at være noget interessant (eller hvis du vil i kontakt med flere profiler).