Dating i Taastrup

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
Perfekt
★★★★★
SeniorGratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
Okay
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Du behøver ikke altid at arrangere de helt store oplevelser, når du skal på date – brug i stedet de lokale omgivelser til at skabe rammerne for en hyggelig, spændende eller berigende date. Det er ikke kun de store byer, der byder på skønne oplevelser for både forstæder og mindre byer har også deres helt specielle charme.

I dag foregår det mest af vores første møder på dating sider eller gennem dating apps, der giver os adgang til en lang række forskellige muligheder for at møde mennesker, der deler vores idealer, passioner eller interesser. Du kan med netdating finde datingsites i en række forskellige kategorier som; fitness dating, senior dating og elitedating – alt sammen bygget op for at hjælpe dig med at finde kærligheden – den første date står du selv for. Derfor kommer her 3 rigtig gode tips til en første date i Taastrup.

Besøg Teddy Venlig

Med udsigt over den smukke Hakkemose ved Taastrup ligger den store skulptur og kigger ud over landskabet. Den er imponerende i både sin størrelse og sin udførelse. Med sin beliggenhed er der virkelig lagt op til en picnic i det fri i skønne omgivelser og muligheder for at planlægge fremtidige oplevelser sammen på jagt efter de resterende fem kæmper, der ligger spredt ud over Vestegnen.

Tag mad med eller spis sammen efter en frisk tur langs vandet, det er en rigtig fin oplevelse, der giver mulighed for at gå med et formål, samtidig med at der er fred til at tale sammen og kommer tættere på hinanden uden det bliver for intimt.

Kroppedal museum

Kom tættere på stjernerne i de smukke naturomgivelser på Kroppedals Museum i skoven ved Taastrup. På en smukt renoveret gård finder du det fine museum med fokus på astronomi gennem tiden og de mange store astronomer, der har spillet roller i den danske historie. Udenfor museet er der borde og bænke, der lægger op til en lækker medbragt madkurv og en snak om fortid og fremtid.

Er du glad for fysisk aktivitet, så er museet også en optimal mulighed for at få rørt benene. Tag cyklen derud og oplev naturen på turen gennem skov og mark, inden I nyder en tur gennem udstillingerne og slutter af med en lækker frokost i det grønne.

Copenhagen Air Experience

Skal der mere fart over feltet, så bliver det nok ikke mere spændende end en sikker og jordnær svævetur. Den er god nok, for i Taastrup finder du nemlig muligheden for få den samme følelse som ved et faldskærmsudspring uden at skulle op og flyve eller tage en række øvespring først.

Inviter din date med på en svævetur, der giver sommerfugle i maven og vind i håret i stedet for en klassisk middag og en tur i biffen. Det er både mere intenst og helt sikkert noget, I begge vil huske mange år frem – både hvis kærligheden blomstrer og, hvis den ikke gør.

Copenhagen Air Experience danner rammerne om den perfekte date i Taastrup.

 

 

Dating i danske byer: