C-dating – lidenskabelig dating for alle

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
C-date:
For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder.
Perfekt
★★★★★
ErotiskGratis Oprettelse →
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Dating.dk:
Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele.
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →

Er du åben for et frækt eventyr, så er c-dating stedet for dig.

C-dating eller Casual dating er et site for singler, etablerede par og personer, som er i parforhold, men som ønsker en lidenskabelig kontakt, hvor begge parter er indforståede med, at kontakten er rent lidenskabelig, og at der ikke nødvendigvis følger: ”til vore dages ende” med, når du får kontakt til en bruger på c-dating.

C-dating lægger på ingen måde skjul på, at sitet er for alle – også personer, der allerede er i parforhold, men som søger lidenskab er velkomne. En ting som sitet har fået mange slag for i medierne, fordi man mener, at sitet opfordrer til utroskab. Men c-dating forklarer, at årsagen til dette er, at monogami er en gammeldags måde at tænke på, og at der i dag er mange moderne parforholdskonstellationer, hvor man godt kan have et åbent forhold. Din mening er din egen, og når du oprettet en profil på c-dating, kan du til eller fravælge, om du vil have kontakt til brugere, der er i etablerede forhold, eller om du kun vil have kontakt til singler.

For kvinder er det gratis at oprette en profil på c-dating, mens mænd skal betale for at bruge sitet. Når du opretter en profil, skal du svare på, hvilken type forhold du leder efter, og der er meget åbne rammer for, hvad du kan søge. Her kan du være helt ærlig med lige præcis, hvad det er, du leder efter i et intimt forhold.

Når du har oprettet din profil, vil du opleve, at der er mange interesserede og nysgerrige brugere på sitet, som har mange forskellige præferencer. Du kan opleve, at blive kontaktet af personer, som er ude efter noget andet end dig selv, og i disse tilfælde er det dig selv, der skal sætte grænserne for, hvad du har lyst til.