Match.com dating Anmeldelse – Verdens største datingsite

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
Perfekt
★★★★★
AlleGratis Oprettelse →
Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →

Match dating sitet er til dig, hvor verden er fuld af muligheder, også selv om du skal rejse over Danmarks grænse for at finde kærligheden.

Hos Match dating har du mulighed for at møde singler i Danmark, men også i resten af verden. Match.com har 3 gange så mange brugere, som Danmarks befolkning, så du har gode chancer for at finde den eneste ene her.

Matchaffinity er et specielt program for Match dating sitet, hvor du som bruger kan udfylde et spørgeskema, og herefter bliver din personlighed analyseret, så du kan finde et match der passer til dig. Du får simpelthen en række profiler at vælge imellem, og du bestemmer selv, hvem du vil tage kontakt til, og hvem du ikke ønsker at tage kontakt til.

På Match dating sitet finder ud en hel del danske singler, men hvis du har lyst, er der også mulighed for at møde potentielle partnere fra andre europæiske lande – jah, faktisk fra hele verden. Der er cirka 15 millioner medlemmer af sitet (3 gange så mange som hele Danmarks befolkning), så der skulle være rig lejlighed til at finde dit perfekte match på dette site.

Match dating sitet har indgået aftaler med flere store firmaer, som blandt andet MSN og Yahoo, hvor Match.com leverer dating service til disse platforme.
Match.com scorer ret højt blandt deres brugere, der mener, at de får værdi for pengene hos Match. Månedsgebyret er højt, når man sammenligner med andre lignende websites. På den anden side betaler du mindre for 3 måneders abonnement på Match.com, end du ville gøre, hvis du var på bytur.

Lige som på andre dating sites skal du være opmærksom på, at der som standart er valgt automatisk indbetaling af abonnement, hvilket betyder, at du selv skal afmelde betalingen, når du finder den eneste ene på Match.com