Single sider

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
Perfekt
★★★★★
SeniorGratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
Okay
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Er du single og kunne du tænke dig en sød kæreste, så har du de bedste chancer på nettet. Det er nemlig på nettet, at langt de fleste danske singler møder deres livs kæreste. Og denne stigning har for alvor taget fart de seneste år, hvor flere og flere møder hinanden på nettet.

Dette er der mange gode grunde til, da netdating er både nemt, hurtigt og giver dig adgang til tusindvis af profiler, som kunne blive din næste kæreste. På denne måde er netdating logistisk er kæmpe fordel, og chancerne for at finde den rette stiger i takt med det store udvalg.

Samtidig slapper mange af os mere af, når vi sidder i ro og fred foran computeren og læser de mange spændende datingprofiler. Denne ro er guld værd, da vi bedre kan mærke vores følelser, når vi slapper af. Chancerne for at vælge de rette dates er derfor større, når vi har disse rolige omgivelser end hvis vi er i byen eller andre steder.

Så er du single og leder efter en sød kæreste, bør du virkelig prøve netdating. Her i artiklen har vi fundet de bedste dating sider i Danmark, og vi guider dig til valg af den helt rette side for lige

Dating.dk

Dating.dk behøver formentlig ikke nogen nærmere introduktion, da det er Danmarks største og ældste dating side. Når man siger netdating, så vil mange af os automatisk tænke på Dating.dk. På denne side er der plads til alle, da det er en dating side for alle aldersgrupper og alle interesser.

Med andre ord falder du i hvert fald ikke uden for, hvis du opretter en profil på denne side. Der er ca. en halv million profiler, så du har virkelig meget at vælge i mellem. Det er dog let at afgrænse dine søgninger via filtre, så du kun får vist de relevante profiler for dig.

At Dating.dk stadig er den største dating side i Danmark siger noget om kvaliteten på denne side. Her fungerer alting perfekt, og der bliver jævnligt ryddet op i inaktive profiler. Brugerne er meget tilfredse med siden, hvilket er tydeligt at se på anmeldelserne.

Den gode, seriøse og samtidig uformelle stemning på siden gør, at rigtigt mange føler sig tilpasse her. Det rammer mange danskeres ånd, og så får du selvfølgelig adgang til hele den store database af profiler. Dating.dk er derfor et super godt sted at starte, hvis du er single og vil i gang med netdating.

be2.dk

Be2.dk er et nyere dating site i Danmark, men det har for alvor vundet frem og er blevet særdeles populært. De seneste år har det vundet flere kåringer og priser, og brugerne er generelt yderst tilfredse med siden.

En af de ting, som be2.dk for alvor er blevet populært på, er deres omfattende match making. Måske er det dating markedets bedste match making, det er i hvert fald udviklet meget grundigt og ved hjælp af de bedste eksperter.

Denne funktion hjælper dig altså med at vælge de rette dates, eller det giver i hvert fald forslag til de kandidater, som du umiddelbart passer bedst sammen med. Herefter skal du selvfølgelig bruge din egen sunde fornuft og mavefølelse, men folk er altså begejstret for denne funktion.

Folk er meget seriøse med at finde en kæreste på dette dating site, så har du det på samme måde, kunne dette være det helt perfekte sted for lige netop dig. Det kræver lidt tid til at oprette en god profil og gennemgå match making værktøjerne, men dette er bestemt givet godt ud, og derudover bliver de useriøse profiler sorteret fra. Dette er rigtigt godt for dig, som ønsker at finde en seriøs kæreste for livet.

50plusmatch.dk

Er du over de 50, men stadig et aktivt menneske med lyst til dating, så skal du se nærmere på 50plusmatch.dk. Dette er nemlig et af Danmarks bedste og største mødesteder for personer i denne aldersgruppe.

Siden er meget brugervenlig, så alle kan finde ud af de tekniske omstændigheder, som er gjort ekstra nemme for aldersgruppen. I dag er de ældre dog efterhånden meget kyndige med IT, men for en sikkerheds skyld er siden utrolig brugervenlig og nem at navigere rundt på. Dette giver også en god oplevelse for brugerne, der hurtigt kommer i gang med deres dating.

Udover et seriøst mødested for alle over de 50 år, så er der også flere sociale funktioner, som er med til at styrke glæden og sammenhængen ved siden. Man kan deltage i quizzer og debatter, og dette er ofte en indgangsvinkel til at lære andre at kende. Man kan selvfølgelig også bare bruge siden, som en helt almindelig dating side, hvilken den også fungerer glimrende til.

Mange er desuden glade for det faktum, at der kun er profiler over de 50 år. På denne måde føler mange sig mere hjemme og trygge, og det giver hele atmosfæren på siden et modent og rart aftryk. Trives du også bedst blandt ligesindede på din egen alder, så kan dette være et glimrede sted at oprette en profil.

Match.com

Denne store internationale dating side har også ramt Danmark, og nu er det faktisk blevet en af de største sider her i Danmark også. Siden er utroligt godt lavet, og platformen bliver brugt af millioner af mennesker på verdensplan.

Alt fungerer derfor bare fuldstændigt perfekt, samtidig er der mange smarte apps og flot design. Vigtigst af alt er der dog kommet mange danske brugere, så du har et stort udvalg i din søgen efter den eneste ene. Du er i gang på meget kort tid, og hele systemet bag er intuitivt og med høj brugervenlighed.

Dette er et godt alternativ til Dating.dk, da der er mange profiler i mange aldersgrupper. Det er med andre ord for alle, og mange har succes med at finde den eneste ene på Match.com. Leder du efter et velfungerende, flot og hurtigt dating site, så kunne Match.com være lige sagen for dig.

Og kan du godt lide af tjekke din dating fra din mobil, så har de samtidig nok de bedste apps på markedet. De bliver ligeledes hele tiden forbedret, da der er en stor virksomhed bag dette koncept.

Single.dk

Single.dk er et godt valg for den seriøse dater, som leder efter en sød kæreste. De har også et meget anmelderrost match maker værktøj, som efterhånden har ført mange danskere sammen.

På denne måde minder single.dk lidt om be2.dk, hvor der også er mange seriøse datere, som tager sig tiden til at udfylde disse værktøjer og derigennem forbedre deres chancer for succes. Dette gør også, at du stort set kun møde aktive og seriøse datere, hvilket er rigtigt rart.

Single.dk er ligeledes et af de ældste og mest erfarne dating sider, men de har samtidig fulgt med tiden med moderne match maker teknologi og dating apps. Du får dermed en side, hvor der er styr på tingene via mange års erfaringer, men samtidig en side fuldstændig moderne teknologisk.

Er du på udkig efter en seriøs kæreste, som forhåbentlig holder for livet, så kunne Single.dk være et fint sted at oprette en profil. Det tager lidt længere tid end mange andre dating sider, men tiden er altså givet godt ud.

C-date.dk

Med C-date.dk bevæger vi os over i en helt anden boldgade. C-date dækker over navnet casual dating, som oversat betyder afslappet eller uforpligtende dating. Du skal derfor ikke oprette en profil her, hvis du er på jagt efter den eneste ene og seriøse forhold.

Det kan selvfølgelig sagtens være, at folk bliver kærester via denne side og de gode oplevelser, som deres brugere har. Det er bare ikke det primære fokus på denne side. Leder du derimod efter mere uforpligtende dates, gode oplevelser og hygge, så er dette nok Danmarks bedste sted.

Siden er virkeligt godt lavet, og der er meget fokus på privatlivets fred og sikkerhed med billeder og profiler. Samtidig er der en rigtig god og behagelig tone, selvom folk oftest ikke søger de langvarige relationer. Denne gode balance har siden virkelig ramt, og det er derfor også Danmarks største dating site, når det kommer til casual dating.

Er du et sted i livet, hvor dette giver mening for dig, så tøv ikke med at oprette en profil på denne side. Siden er både seriøs og rar at være på, ligesom der er virkelig mange glade brugere.

Senior.dk

På Senior.dk kan folk over 50 år møde andre personer over de 50 år, og på denne måde minder stedet meget om 50plusmatch.dk. Det er begge gode valg, når du er over 50 og gerne vil møde en sød kæreste. På Senior.dk er der dog også mange brugere, som søger venner eller partnere til dans, spil eller andet sport og aktiviteter.

Derfor kalder de sig også for at mødested for personer over 50 år, og det er ligeledes et af de største mødesteder for denne aldersgruppe på nettet. Det er et rart sted at være, og der er en god stemning mellem brugerne. Senior dating har for alvor vundet frem, og et godt sted at starte er helt sikkert på senior.dk.

De har mange års erfaring og stor ekspertise i at tilbyde det helt rette for denne målgruppe, og dette kan ligeledes ses på brugernes positive anmeldelser af denne side. Lige meget om du er på udkig en kæreste eller en ven, så er Senior.dk altså et godt sted.

Ejerne bag siden gør også meget ud af at holde den konstant opdateret, så alle for den bedst mulige oplevelse. Dette gør de blandt andet ved at slette inaktive profiler, så du ikke spilder tid på at skrive til dem. Dette er en god ting, som gør siden til et dejligt sted at møde andre seniorer.

40plus.dk

På 40plus.dk finder man meget af det samme, som man gør på senior.dk, men bare for en lidt yngre målgruppe også. Dette er både et mødested for kærester, venner og til alverdens interesser. De fleste benytter dog siden som en klassisk dating side, hvilket den egner sig glimrende til.

Der er dog også alle de andre muligheder, hvis du i stedet søger venner eller partnere til sport og andet. Derfor skal du lige være opmærksom på dette, når du leder efter kæreste. Deres layout er dog meget brugervenligt, så du kan hurtigt se hvilke profiler, som søger hvad.

Ligesom du kan indstille til kun at vise de profiler, som f.eks. leder efter en kæreste. På denne måde kan du sagtens bruge siden, som en helt almindelig dating side for personer over 40 år. Er du i denne aldersgruppe og ønsker du at finde ligesindede, så er dette et glimrende sted. Tidligere manglede der et mødested for personer i denne aldersgruppe, men med 40plus.dk er denne mulighed nu tilgængelig.

Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau.dk henvender sig primært til karriemennesker og folk med en længere uddannelse. De har dog ikke gjort dette til et ultimativt krav, så der er stadig plads til alle typer folk. Dog skal man være seriøs og holde en seriøs tone, men dette er nu også gældende på mange andre dating sider.

Vil du have et stort udbud af seriøse profiler med en overvægt af lang uddannelse og karriemindede mennesker, så skal du oprette en profil her. Siden er lidt mindre end mange af de andre anmeldte sider, men der er dog stadig mange tusind gode og seriøse profiler.

Har du det godt i selskab med sådanne mennesker, så er der dermed lavet en form for sortering, så de er i overvægt her på siden. Samtidig er siden flot lavet og har en af de bedste kundeservice ordninger på markedet, så de gør meget for at holde den seriøse og gode stemning. De har ligeledes en meget høj succesrate for deres forhold, og tidligere brugere roser siden meget.

Single – sådan finder du en kæreste på nettet

Selvom der er alle de gode tilbud om netdating, så er rekordmange danskere singler. Det har nok noget at gøre med, at vi har mere travlt end nogensinde, så der skal både være plads til en travl karriere, en masse interesser, venner, familie og meget mere.

Samtidig stiller vi højere krav til en kommende partner, hvilket i sig selv er en god ting. Det giver nemlig ekstra meget glæde, når vi er i stand til at finde det helt rette match, hvor vi bliver fuldstændig forelsket og glad.

Det kan dog også blive et problem, hvis det bliver en undskyldning for ikke at finde en partner. Man skal turde stille krav, men man skal også turde tage chancer og lede aktivt efter en skøn kæreste. Er man typen med høje krav til den kommende kæreste, og hvor man samtidig ikke selv gør meget for at finde den rette, så er chancerne for succes altså små.

Dette er nogle af de faktorer, som eksperterne er enige om, er medvirken til de mange danske singler. For det er jo nemmere end nogensinde at finde en partner, med alle de gode hjælpemidler, som netdating tilbyder. Du skal derfor huske at prioritere kærligheden og opsøge den, for den kommer sjældent af sig selv.

Nyd din tid som single

Selvom du sikkert er på udkig efter en kæreste, siden du læser denne artikel, så er det stadig vigtigt at sætte pris på din tid som single. Både den tid du allerede har været single, men også tiden indtil du finder en sød kæreste.

Det handler om at være i nuet og huske de gode ting, som der er ved at være single. Du har masser af tid til dig selv, og du kan indrette dit liv lige efter dine egne præmisser. Ligesom du ikke skal spørge om lov, hvis du gerne vil opleve noget særligt eller tage på en ferie. Du har med andre ord kun dig selv at tænke på, og det har bestemt sine fordele.

Selvfølgelig skal du finde en kæreste, men husk nu også at nyde tiden som single. På denne måde får du også stillet de behov, som mange har med at være selv i en periode af livet. Det vil jo være ærgerligt, hvis du finder en kæreste og pludselig ikke synes, at du har nydt din tid som single. Så kan det være, at du vil opleve denne tid igen for at prøve det gode ved at være single.

Det er en meget velkendt psykologisk mekanisme, hvor vi har det med at tænke, at græsset er grønnere på den anden side. Det bedste du kan gøre er derfor at nyde nuet, men samtidig sætte mål for fremtiden. Det gør dig både gladere og øger din chance for succes med kærligheden.

Start med at oprette en profil

Det første du skal gøre, er at vælge en eller flere af de dating sider, som vi har anmeldt her i artiklen. Herefter skal du oprette en profil med det samme, så er du nemlig godt i gang. Du kan altid rette teksten og billeder til hen af vejen, du kan sagtens starte med en kort tekst og et vellignende billede.

Mange af disse dating sites er gratis i en forsøgsperiode eller med en begrænset profil, som for manges vedkommende er rigeligt til at finde kærligheden. Der er dermed mange tilbud om gratis dating, så det er ikke økonomien, som skal afholde dig fra at komme i gang med netdating.

Ligesom der er dating sider for enhver smag, så leder du efter senior dating eller noget helt andet, så er dette formentligt også muligt at finde på netdating. Det gælder bare om at komme i gang og gøre dig nogle erfaringer, da du automatisk bliver bedre til alle aspekter omkring dating, når du øver dig.

Vi bliver nemlig automatisk bedre til alt det vi gør meget, sådan er vores krop simpelthen lavet. Med træning og træning, bliver du altså bedre til dating selvom du måske ikke er et naturtalent fra starten. Dette gælder for alle, selvom det tager lidt længere tid for nogle end andre.

Vær aktiv fra starten

Når du har oprettet en profil, så er det tid til at gøre noget ved din status som single. Du skal ikke sidde og vente på, at der tikker beskeder ind fra potentielle partnere. Det kan selvfølgelig sagtens være, at der kommer nogle beskeder, men du skal også selv være aktiv.

For manges vedkommende er det lidt grænseoverskridende i starten, men så snart du har henvendt dig til et par profiler, så bliver det helt almindeligt og ganske spændende og sjovt. Jo flere du taler med, jo større er chancen også for succes. Du øger dermed dine chancer, når du er en aktiv dater. Det gør også dine evner bedre via øvelse, så der er udelukkende fordele ved dette.

Sørg dog for kun at skrive til profiler, som du har oprigtig interesse i. Du skal derfor tage dig lidt tid til at læse deres profiler, så du lærer dem lidt at kende. Hvis du bare skriver til en helt masse, så spilder du både deres tid og din egen tid. Dette virker ret useriøst, og i værste fald kan du få et dårligt ry, hvis du ikke tager din dating seriøst og bare skriver tilfældige beskeder til tilfældige profiler.

Især på de mest seriøse dating sider forventer de fleste, at du læser deres profil og tænker nærmere over det potentielle match, inden du kontakter dem. Det handler jo om at finde den rette partner, hvorfor du skal bruge denne tid. Altså medmindre det er på en side, hvor det er okay med casual dating. Her er reglerne lidt anderledes, og her behøver du ikke sætte dig ligeså meget ind i de forskellige profiler.

Vær positiv, høflig og svar altid på henvendelser

Du skal altid opføre dig pænt og høfligt, og du skal svare på alle henvendelser. Det er fint at svare kort, hvis du ikke er interesseret, men svar og gør det på en venlig måde. Ellers holder du den anden part hen, hvilket ikke er rart. Tænk altid på at opføre dig på samme måde, som du vil gøre i det virkelige liv og på en måde, som du også ønsker de andre behandler dig.

Hvis du har dette i baghovedet, så bliver dit dating eventyr en skøn rejse, som du bliver i stand til at nyde. Du vil nemlig få en masse positive oplevelser og møde søde mennesker, når du selv er sød, høflig og kærlig. Sådan er det rarest for alle, og sådan opfører langt de fleste på de seriøse dating sider sig heldigvis også.

Når du kommer på dine første dates, så skal du bare fortsætte denne positive og glade tilgang til tingene. Sådan kommer du klart længst, og samtidig er det rarest for dig at være i. Du skal ikke prøve at udgive dig for at være andre end dig selv, du skal altså ikke spille sej eller ekstra romantisk, du skal bare være en glad udgave af dig selv.

Hav det godt undervejs

Sørg for at have det rart men du dater, da det er med til at gøre hele oplevelsen langt bedre. Det er selvfølgelig helt naturligt at være nervøs og usikker, men du skal bare ikke bebrejde dig selv for dette. Tænk i stedet positivt om din dating, og glæd dig over alle de gode oplevelser og skønne mennesker, som du kommet til at møde.

Når du er i stand til at være god mod dig selv, så vil du ligeså stille begynde at slappe mere og mere af. Når dette sker, kan du meget bedre mærke din egne følelser, og du kan derfor bedre vælge de rette dates. Det er med til at øge dine chancer for succes i det lange løb, så sørg for ikke at være for hård ved dig selv.

Du skal aldrig tage en afvisning personligt, da du ikke kan kontrollere andres følelser og behov. Det har derfor ikke noget med dig at gøre, når nogle afviser dig. Det er en helt naturlig del af den store udvælgelse, som sker på netdating.

Ligesom du selvfølgelig også må afvise nogle, da du har dine værdier og præferencer. Vi er heldigvis ikke ens alle sammen, og vi søger heldigvis ikke det samme. Rent matematisk kan afvisninger derfor ikke undgås, og du skal ikke have det dårligt, når det sker for dig.

Er du i stand til at være god ved dig selv og være positiv, så vil du også sende nogle mere attraktive signaler. Vi vil nemlig alle være sammen med positive mennesker, som hviler i sig selv. Det får os nemlig selv til at slappe af, hvilket er virkelig dejligt. Nyd processen og vær ikke for hård ved dig selv, det er nok det aller vigtigste, når du skal finde en kæreste på nettet.