Dating i Helsingør

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Dating.dk
✔ Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele
God
★★★★☆
AlleGratis Oprettelse →
Partner Med Niveau
✔ Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis Oprettelse →
Senior.dk
✔ Danmarks bedste mødested for aldersgruppen 50+
Perfekt
★★★★★
SeniorGratis Oprettelse →


Sexhunt.dk
✔ Velkendt side i DK
✔ Hurtig oprettelse
God
★★★★★
SexdatingGratis Oprettelse →
VictoriaMilan.com
✔ Danmarks største datingside for folk som gerne vil have en flirt eller affære
God
★★★★☆
Flirt/affæreGratis Oprettelse →
40plus
✔ Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+
God
★★★★☆
40år+Gratis Oprettelse →
Be2.dk
✔ International datingside med tusindvis af danske profiler
God
★★★☆☆
AlleGratis Oprettelse →
50plusmatch
✔ Danmarks største side for aldersgruppen 50+
Okay
★★☆☆☆
50år+Gratis Oprettelse →
C-date
✔ For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder
Okay
★★☆☆☆
ErotiskGratis Oprettelse →

Helsingør er en by med mange muligheder. Dette er også gældende, når det kommer til dating. Byen har både natur, kultur, byliv og meget mere at byde på, hvilket er en klar fordel, hvis du skal på date. Herudover er byen stor nok til, at der er masser af mennesker at vælge imellem.

Så hvis du famler rundt i datingverdenen eller måske kunne have lyst til at kaste dig ud i jagten på den perfekte partner, så læs med her og få gode råd til, hvordan du får mest ud af dine dates i Helsingør.

Find den rette date

Det vigtigste på daten er naturligvis den anden person, som det hele jo handler om. Hvis du ikke har fundet din date endnu, skal du ikke være bekymret. Der er nemlig mange gode muligheder for at finde den helt rette at invitere ud.

Det mest oplagte er at vælge en, som allerede har et godt øje til. Det kan være en fra jobbet eller studiet, eller en du har mødt gennem fælles venner. Her er der nemlig allerede kontakt, hvilket gør, at det kan føles mere naturligt at skulle på date sammen.

Hvis ikke du allerede har udset dig en person, kan du prøve dig frem med de mange forskellige muligheder inden for datingsider og dating apps. Her har I god mulighed for at skrive sammen og lære hinanden lidt at kende inden jeres date, så du ikke føler, at du skal på date med en helt fremmed.

Her kan du tage på date i Helsingør

Når personen er fundet, handler det om at planlægge den helt perfekte date. Hvad I laver sammen på jeres første date, kan nemlig have stor indflydelse på, hvordan daten forløber. Her er nogle gode forslag til, hvad I kan lave på en date i Helsingør:

  • Kronborg Slot. Slottet super flot og romantisk, og I har god mulighed for bare at gå og snakke og lære hinanden at kende, mens I nyder den storslåede arkitektur og hyggelige stemning både indenfor og udenfor.
  • Kulturværftet. Byens kulturelle perle, der ikke blot rummer et væld af kulturelle arrangementer og udstillinger, men også giver en fantastisk udsigt ud over byen. I kan tage på kunstudstilling, til koncert eller festival, I kan få jer et godt grin til et stand-up show, eller I kan bare nyde dette levende mødested med hinanden. Kulturværftet vil helt sikkert danne den perfekte ramme om jeres date.
  • Ud i naturen. Helsingør rummer meget smuk natur. I kan slentre på en af de mange smukke vandreruter gennem skoven, eller I kan tage til stranden. Dates ude i naturen giver god mulighed for at snakke sammen og lære hinanden ordenligt at kende i rolige og smukke omgivelser. I kan altid tage en picnickurv med og have en romantisk middag i naturen.
  • Restauranter og caféer. Byen bugner af romantiske restauranter og hyggelige caféer. Dette er en date, der næsten aldrig slår fejl. Så inviter din date på din yndlingscafé eller restaurant i Helsingør, og nyd hinandens selskab over noget lækkert mad eller bare en kop kaffe.

Dating i danske byer: