Gode råd til online dating: Sådan skriver du den første besked

Du ved sikkert allerede, hvor vigtigt det første indtryk er. Det gælder i den virtuelle verden såvel som i den virkelig verden. Derfor er det vigtigt, at du skriver en god første besked, når du gerne vil starte en samtale med et match på en online datingside. Det er dog lettere sagt end gjort, for hvordan skal du udtrykke dig? Og hvor lang må den første besked egentlig være?

 

Det kan først og fremmest være grænseoverskridende at skrive den første besked, men det kan altså ændre en hel del, hvis du finder modet frem og skriver den helt rigtige besked. Der er naturligvis en hemmelighed bag den perfekte første besked, og herunder får du et par gode råd til, hvordan du skriver en besked der med stor sandsynlighed vil få positiv respons.

 

Der findes rigtig mange online datingportaler, og disse råd gælder uanset om du er på datinglab eller én af de mange andre datingsider.

 

Se de 5 gode råd her

  1. Først og fremmest handler det om, at du skriver noget unik i din besked, og ikke bruger én af de mange dårlige scorereplikker, som vedkommende med stor sandsynlighed har hørt før. Tag gerne udgangspunkt i noget, som du synes var interessant ved dit match’s profil. Det kan være, at vedkommende er meget interesseret i en bestemt sportsgren, at personen har et billede fra en spændende rejse eller lignende. På den måde viser du, at du er interesseret, og at du har brugt tid på vedkommendes profil.
  2. Du kan klare første step i at skabe personlig relation ved at bruge brugerens navn i en sætning. Forskning har vist, at det giver en varm følelse at bruge personens navn i en sætning.
  3. De fleste kvinder og mænd elsker humor, og derfor bør du bruge humor eller ironi i din første besked. Hvis du allerede nu, kan få dit match til at smile lidt bag skærmen, hvad skal det så ikke ende med?
  4. Det er selvfølgelig også en god idé at give dit match en kompliment. Du skal dog passe på, at komplimenter ikke bliver for overfladiske og almindelige, for så mister de effekt.
  5. Til sidst bør du finde en passende længde på din besked. Beskeden må ikke være for lang, men bør indeholde deres navn, noget I har tilfælles, en kompliment og et spørgsmål.