Gode tips til at holde gnisten i parforholdet i gang i en travl hverdag

Er du så heldig, at du allerede har mødt din eneste ene og er godt i gang med at leve livet ”lykkeligt til jeres dages ende”? Langt de fleste vil dog opleve, at der skal lægges lidt mere arbejde og en større indsats til at holde et forhold ved lige, end eventyrene spår om.

 

Heldigvis er der masser af muligheder for, hvordan I kan holde gnisten i gang selvom I begge har studier, jobs eller børn, der også skal tages hånd om.

Fælles oplevelser styrker jeres relation

En af nøglerne til evig kærlighed og en blomstrende relation imellem to mennesker skal bl.a. findes i fælles oplevelser, som er med til at udvikle jeres indbyrdes forhold til hinanden. Et oplagt valg til en fælles oplevelse kunne være et kursus, hvor I tilegner jer ny viden og lære hinanden at kende på en ny måde. Du kan finde masser af inspiration til sjove og spændende kurser for par, som bl.a. kan indebære:

 

  • Madlavningskursus
  • Sushikursus
  • Flødebollekursus
  • Og meget andet!

 

Kun fantasien sætter grænser for, hvilke kurser I kan gennemføre sammen – så længe I begge to synes, at det er sjovt!

 

Overrask hinanden med små oplevelser i det daglige

I en travl hverdag kan tiden måske ikke være til et heldagskursus, men heldigvis er der en lang række andre små oplevelser i hverdagen – som fx en luksusbrunch for 2 – som stadig kan give jer nogle fælles oplevelser.

 

Et af værktøjerne til at bruge mere tid sammen i hverdagen er fx på forhånd at aftale en ugentlig aften, hvor der prioriteres alene-tid til jeres parforhold. Samtidig kan det også være en idé at aftale, at alle gaver fremadrettet skal være oplevelsesgaver, som I kan udføre sammen, så I på den måde får incitament til at komme tættere på hinanden i årets løb.