Dating sider – populær dating for alle

Hundrede tusinde danske singler enten chatter eller netdater mindst en gang om måneden. Er du single kan netdating være noget for dig. Netdating er i første omgang meget uformelt, men får du kontakt til en interessant person, kan det gå hen og blive et bekendtskab for livet.

DatingsideInfoRatingNicheOprettelse
Match.com:
Stor international datingside med masser af danske medlemmer.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Be2.dk:
International datingside med tusindvis af danske profiler.
Perfekt
★★★★★
AlleGratis >
Partner Med Niveau:
Målrettet dating for veluddannede singler med høje forventninger.
God
★★★★☆
AmbitiøseGratis >
Dating.dk:
Danmarks største datingside med tusindvis af profiler i alle landsdele.
God
★★★★☆
AlleGratis >
50plusmatch:
Danmarks største side for aldersgruppen 50+.
God
★★★★☆
50år+Gratis >
40plus:
Danmarks bedste side for aldersgruppen 40+.
God
★★★★☆
40år+Gratis >
Single.dk:
Stor dansk side med mange aktive medlemmer.
God
★★★★☆
AlleGratis >
C-date:
For folk, der tør. Hvis du ønsker hurtige intime møder.
God
★★★★☆
ErotiskGratis >

Dating sider til dig

Der findes et hav af dating sider og på denne hjemmeside, kan du finde et stort udvalg af dating sider, som er beskrevet, så du kan finde det rette forum, som passer til dig, og hvor du ville kunne finde en partner, som matcher din personlighed og præferencer. Du kan blandt andet se, hvilke dating sider du skal besøge, hvis du søger en fast partner eller blot en flirt eller en fræk aftale, hvilke dating sider der henvender sig til unge eller til dig, der har lidt ekstra at holde af.

På de fleste danske dating sider er det gratis at oprette en profil, men det koster penge at se profilerne og at tage kontakt til de personer, som du mener, kunne være interessante at lære bedre at kende. På nogle danske hjemmesider, kan du kun komme i kontakt med danskere, mens andre sider som Parship og Match.com er internationale, og her har du mulighed for, at finde den eneste ene blandt kandidater i hele verden.

Når du er på udkig efter dating sider, så prøv at se, om du kan gennemskue aktivitetsniveauet inden du opretter en profil. Det kan være svært at se det på forhånd, men mange dating sider har gratis oprettelse af medlemskab og på nogle datingsider som eksempelvis dating.dk og mydate, får du et gratis medlemskab i et par dage, hvor efter du skal betale for, at benytte dig af dating sidens services.