Hundrede tusinde danskere bruger Edating

Edating også kaldet netdating har eksisteret i over 15 år. I den tid har millioner af mennesker mødt hinanden gennem nettet, og du har måske hørt utrolige og lykkelige historier om folk, der fandt sammen på et e-dating site. I Danmark er der hundrede tusinde singler med en datingprofil, som du bruger månedligt, så der burde gemme sig en spændende person for dig derude.

Find vores oversigt over netdating sider her.

Der findes flere forskellige former for edating. Enten kan du tilmelde dig en chatside, hvor du har mulighed for at chatte med andre singler, eller du kan oprette en profil på en edating side, hvor i skriver emails til hinanden. Prøv dig frem og find den metode, som du foretrækker.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om hvilke sider, som tilbyder edating. Der er nemlig et hav af e-dating sider derude, og alle sider har noget unikt eller henvender sig til nogle bestemte personer. Leder du efter en partner, hvor der er masser at holde af, så prøv xl-dating, eller vil du gerne have en kæreste med en høj uddannelse, så er elite daters måske noget for dig. Vil du være sikker på, kun at komme i kontakt med danskere, så er der flere nationale edating sider, mens der også er en lang række datingsider, hvor du kan møde singler fra hele verden – måske bor din sjæleven i et andet land?

Der findes også edating sider som henvender sig til singler, der kun er interesserede i en fræk flirt, og hvis du er interesseret i et stabilt forhold, er det måske ikke der du skal starte. Start i stedet med at læse vores guide til edating hjemmesider – det vil spare dig for en masse penge og besvær.