Få styr på dit liv, mens du dater

Internettet er fyldt med personligheder, der bare har styr på det hele. Smukke kvinder med den mest misundelsesværdige og trendy tøjstil, fantastisk makeup og hår, der altid sidder som om de lige har været ved frisøren. Selvfølgelig bor de også i smukt indrettede huse med dejlige haver, fyldt med skønne solpletter lige til at tage filterfri instagram billeder i. De får livet til at se nemt ud og dating til at lyde som en leg, mens du selv er ved at drukne i stress og bekymringer.

Men sådan skal det jo ikke være. Livet som single giver dig den tid, du skal bruge til at få styr på dit liv og finde overskud til dating på den sjove måde.

Hvorfor er det vigtigt for dig?

Det perfekte liv er på ingen måde et kriterie, når man dater. Det er hverken for hans eller hendes skyld, at du skal have styr på dit liv, og ingen skal komme og fortælle dig, at du ikke gør det godt nok. Det er fuldstændig for din egen skyld. Når du har styr på dig selv, dit hus og din have, så er der bare mere ro og overskud. Ro og overskud giver også plads til selvtillid og det er alle signaler, der virkelig gør en forskel i forhold til dating. Dating er en kunst, som netop mestres af dem, der finder ro nok til faktisk bare at hygge sig med jagten på den gode date.

Det er nemt at se, hvis du søger inspiration online og hos Stayclassy kvinder, hvor du kan starte. Hvilken stil du vælger, er næsten underordnet så længe at den er gennemført og sender de signaler, som du gerne vil sende. Prøv at holde stilen gennem både dit personlige udtryk og din indretning, det giver mere ro og gør det også nemmere for dine kommende dates at få et klart indtryk af, hvem du er.

Hvad skal du have styr på først?

Kast et kærligt, kritisk blik på dig selv først. Personlig stilforvirring og mangel på et godt og positivt selvbillede, er roden til alt ondt i denne sammenhæng. Hvis du har et rimelig tydeligt billede af, hvem du er eller gerne vil være, og dermed også hvad du gerne vil udstråle, så er du allerede rimelig godt kørende. Hvis ikke, så kan det være at en lille makeover og en meget kritisk gennemgang at din forældede garderobe, er lige det der skal til. Tillad dig selv at opdatere klædeskabet lidt!

Når du har styr på dig selv, så er det tid til at kigge på dit hjem. Rolige og stilrene rammer gør livet nemmere. Et lækkert og inspirerende hjem, vil desuden ofte motivere dig mere til at holde tingene rene og pæne. Selv hvis du er ligeglad til dagligt, så er det rimelig fint at have styr på, når først dating er blevet noget du faktisk er helt god til, og en date pludselig skal med hjem! Her er der heldigvis masser af inspiration at finde online!