Find den perfekte seng til dig og din partner

Vi tilbringer enormt meget tid i vores seng. Alligevel er der ikke mange, der stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt deres seng giver dem den optimale nattesøvn. Vi er nemlig så vant til vores egen seng, at vi tager det for givet, at den er den rigtige for os. Med en ordentlig seng kan du dog optimere din nattesøvn betydeligt, og derfor er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til valg af seng.

 

Dobbeltseng eller halvandenmandsseng?

Hvis du deler seng med en anden, er en enkeltmandsseng med stor sandsynlighed ikke tilstrækkelig. Heldigvis kan du finde både halvandenmandssenge og dobbeltsenge i en kvalitet, der sikrer dig og din partner nogle gode nætter.

Med en dobbeltseng får I en seng med god plads til jer begge, hvor der ikke kommer til at være kamp om pladsen. En dobbeltseng er dermed perfekt, hvis I ønsker at kunne brede jer helt ud i sengen og har god plads i soveværelset.

Hvis du og din partner derimod elsker at ligge tæt sammen og ikke har noget imod, at der er lidt mere trængt, er en halvanden mands seng det oplagte valg. Denne type seng er stadigvæk større end enkeltmandssengen, men tager dog mindre plads end dobbeltsengen. En halvandenmandsseng er dermed perfekt, hvis I gerne vil spare gulvplads, men samtidig gerne vil have en seng med plads til jer begge.

 

Uanset om det er den ene eller den anden type seng, du er på udkig efter, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i din partners og dine egne behov samt undersøge udvalget de forskellige steder, så I kan finde den perfekte seng. Selvom en seng i høj kvalitet måske er dyrere, vil den være værd at investere i, da den vil holde i langt flere år og sikre jer en bedre søvn.