Find en kæreste

Uanset om du er ny på dating scenen eller er erfaren og skal prøve at finde et kæreste på ny, så kan man altid bruge et par kærlighedstips. Og sagen er den, at der kun er tale om tips, for der er ingen magisk trylledrik, garanterede tricks eller smutveje til at finde en kæreste.

Så her får du et par tips:

Selvtilliden skal være i orden. Køb nyt tøj, få en ny frisure og rank ryggen. Når andre kan se, at du sprudler af sund selvtillid, bliver du automatisk mere attraktiv for en potentiel kæreste.

Tænk over, hvad du søger efter. Er det en kæreste for kortere tid, eller er din plan at blive gift inden for 2 år? Hav den rigtige tilgang til dating – når du ved hvad du søger, så vælger du også partnere fra, hvor du kan mærke, at de kun er interesserede i en kort flirt.

Find en kæreste i klubber, foreninger og forbund. Få en hobby, hvor du kan møde andre mennesker, som interesserer sig for det samme som dig. Det kan være, at du skal melde dig ind i et politisk parti, en sports- eller musikfanklub, en singleklub (læs mere om denne type klub andetsteds her på siden), roning eller anden holdsport med blandede hold eller prøv en af tidens store trends for både kvinder og mænd: begynd at gå til meditation.

Find en kæreste med dine venners hjælp. Omgiv dig selv med folk, som vil hjælpe dig med, at nå dit mål. Tag i mod gode råd fra venner, og få dem til at gå ind i jagten på en kæreste til dig.

Find en kæreste, men pas på med at stille dig for meget til rådighed. De fleste kan lide mystikken, spændingen og jagten ved at finde en ny kæreste.
Nu er det med at komme ud af busken: værsgo, find en kæreste!