Singlefester – kærligheden venter på dansegulvet

Til singlefester har du mulighed for at møde en masse andre singler – måske er der nogle interessante mennesker i blandt gæsterne, som du efterfølgende kan invitere på date? Hvem ved, måske gemmer den eneste ene sig i mængden af dansende og glade singler.

Mange datingsider afholder store singlefester for deres medlemmer, hvor man har mulighed for at møde folk fra hjemmesiden i den virkelige verden. Til singlefester er alle interesserede i at møde en ny partner, og der er masser af amoriner i luften. Også på datingsidernes forummer er der brugere, der selv tager initiativ til at mødes og feste sammen. Når man er flere singler i byen sammen, kan aftenen udvikle sig i en anderledes og spændende retning.

Singlefester er rigtig blevet populære efter, at flere serier på tv har omhandlet disse fester og livet som single. Man har kunnet sidde foran tv-skærmen derhjemme og få et indblik i, hvordan disse fester blev afholdt. Det har skabt stor interesse for netop denne typer fester, fordi mange, der ellers ikke ville tage af sted til singlefest, har set, at det slet ikke er så farligt endda, men faktisk er meget sjovt.

Der findes firmaer, som har specialiseret sig i singlefester og andre sociale begivenheder for singler. Nogle af festerne er temafester, som henvender sig til en bestemt målgruppe, mens andre fester er åbne for alle aldre. En af de største danske singlefester, der kan samle tusindvis af glade deltagere, er en singlefest nytårsaften, som hvert år bliver afholdt i hjertet af København.

Også mange diskoteker holder tema-fester, hvor singlerne er i fokus, og hvor diskoteket åbner dørene op et par timer før normalt, så singlerne kan lære hinanden at kende og være sikre på, at ham ved siden af i baren også er kommet for at møde andre singler.