Singlerejser – en hot ferieflirt for livet

Singlerejser giver dig mulighed for at komme ud til fremmede himmelstrøg sammen med andre singler, og måske møder du kærligheden blandt en af de andre rejsedeltagere.

Du kan finde vores oversigt med netdating sider her.

Der er en god håndfuld rejseselskaber, som har specialiseret sig i singlerejser, og der er efterhånden så mange forskellige muligheder for at komme på singlerejser, at du kan finde en rejse som passer til dig – uanset om du er til party cruises, kulturoplevelser, daseferie, bustur til Harzen eller vil være aktiv, når du er af sted. Der er også et bredt spænd for, hvilken målgruppe rejserne henvender sig til, så du kan finde nogen som er det samme sted i livet, som dig selv.

Du kan det hele, og det bedste er, at du kan gøre det med en masse andre singler, som er til nøjagtig samme type ferie som dig. Sandsynligheden for at du finder dit match på sådan en ferie er stor, for I har i hvert fald mindst en ting tilfælles: nemlig rejsen. Finder du ikke den eneste ene på rejsen, kan du forhåbentligt se tilbage på en skøn tur, med en masse andre glade singler.

Nogle singlerejser er for singler, som ikke nødvendigvis er interesserede i at møde en ny partner, men blot mangler nogle rejsekammerater, der kan lide den samme type ferie som en selv. Det betyder ikke, at du skal være helt lukket for muligheden for en ferie-flirt – slap af og nyd, at du har fri, og tag det som det kommer.
Desuden er der flere datingssites, som arrangerer ture, eller brugerne foreslår på datingsidens forum, at man laver en rejse sammen. Hold øje med mulighederne, det kan være at den eneste ene venter på din næste rejse.